DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema nikakvih vijeti o devonu i hypu, prošli tjedan su kao trebali poslati pismo namjere

Nije ni za očekivati da se pucne prstima i sve riješi – sama činjenica da USA Senat raspravlja o energetici i LNG -u u ovom dijelu Europe dovoljno kazuje o strateškim odrednicama.
Nije ni za očekivati da se Dioki Grupa koja je idejni tvorac cijele priče u Hrvatskoj isključi iz svega a da netko drugi pobere maslo.
Posebice u kontekstu da su sve nekretnine i infrastruktura u rukama Dioki Grupe.
A LNG je ključna energetska odrednica barem do 2050. godine
[/quote]

tu se puca prstima vec tri godine pa nista jos nije ni na vidiku

Pa zavisi tko pucketa prstima – Janiška ili Obama?

nema nikakvih vijeti o devonu i hypu, prošli tjedan su kao trebali poslati pismo namjere

Hahahaha,po koji puta već???
I koji sada?Ne više Rusi?Ameri?Maltežani?Aboriđani?
Pozdrav
[/quote]

lol ne znam, sava ima najnovije informacije pa će nas brifirati
[/quote]
Kao sto vec rekoh Savini postovi nisu platezno sredstvo u RH , a i naivaca koji ce kupit dionicu Dioka sve je manje…[emo_plazi]

pogledaj datum na kalendaru pa će te proći volja za pametovanjem jer 04.04. je sve bliže
http://www.zse.hr/default.aspx?id=48946

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

http://www.seebiz.eu/eu-uvozom-lng-a-iz-sad-namjerava-smanjiti-ovisnost-o-rusiji/ar-84480/

pogledaj datum na kalendaru pa će te proći volja za pametovanjem jer 04.04. je sve bliže
[/quote]

04.04. ————–koje godine????
Pa šta ti stvarno misliš da će se vlasnici odreći basnoslovnog projekta zato što je stečajni upravitelj podnio zahtjev za isključenje s uređenog tržišta?
Neće – to ti je 100%, Dioki je u rukama pravosuđa a za rad pravosuđa, državnih odvjetnika.. odgovara DRŽAVA HRVATSKA! Bez greške, inače……mogli bi tužbom preispitati i rad Bajiča u slučaju Ježić i reperkusije na poziciju Diokija.
I šta znači STEČAJ za Dioki – NIŠTA! NULA!
Sva imovina je založena pa se STEČAJ niti može provesti jer se primjenjuje Ovršni zakon!

Pa šta ti stvarno misliš da će se vlasnici odreći basnoslovnog projekta zato što je stečajni upravitelj podnio zahtjev za isključenje s uređenog tržišta?

a tko je pravi vlasnik Diokijeve imovine? dioničari? kako da ne… naravno da će neki profitirati na Diokijevim nekretninama, samo što to neće biti sadašnji dioničari.
ne znam čemu to stalno pisanje besmislica kad je i tebi jasno da Diokijeva priča na ZSE završava krajem sljedećeg tjedna…

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

iluzije i deluzije 🙂

a mozda naprave novu akcija dina-r-a?

Postanite Eu-robovi

[/quote]

Neće – to ti je 100%, Dioki je u rukama pravosuđa a za rad pravosuđa, državnih odvjetnika.. odgovara DRŽAVA HRVATSKA! Bez greške, inače……mogli bi tužbom preispitati i rad Bajiča u slučaju Ježić i reperkusije na poziciju Diokija.
Sva imovina je založena pa se STEČAJ niti može provesti jer se primjenjuje Ovršni zakon!
[/quote]
Citajuci tvoje postove, stalno se pitam na cemu si ti Sava? Mislim daj i meni malo as ja sam u .urcu i financijski i psihicki! Dvije godine se nadam cudu, a tebi i dalje optimizma ne nedostaje. Meni nedostaje jedno 16 placa mozda koja vise,koja manje[emo_vrtimise]

kako da ne ,nedavno je kolega tvrdio da imovina nije pod zalogom,da dioki ima čuda tj matica holding,sad najednom je sve založeno i kao, ovrha je super stvar???a gdje je tek pričica sa lokacijskom na zemljištu pod hipotekom,to ide samo tako,pjevajući

[/quote]

[/quote]
Citajuci tvoje postove, stalno se pitam na cemu si ti Sava? Mislim daj i meni malo as ja sam u .urcu i financijski i psihicki! Dvije godine se nadam cudu, a tebi i dalje optimizma ne nedostaje. Meni nedostaje jedno 16 placa mozda koja vise,koja manje[emo_vrtimise]
[/quote]

Šta ti nije jasno – Basnoslovni projekt LNG-a, Ovršni zakon,…..ili da za rad sudstva, državnog odvjetništva i sl. odgovara RH?

New Report

Close