DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ova svoja dva radnicka paketa sigurno ne mislim prodavati bar još koju godinu.To mi je neka rezerva.Živa lova se tako i tako samo sprčka.Neznam ko bi sad i izlazio ako nije kad je bilo dobro.Dal ima ko kakvu preporuku kaj sa udjelima u braniteljskom fondu?Izaci odmah ili cekati?

Jel netko zna kad bude izašlo godišnji FI?
Ja ga na zse ne vidim da je izašao.
Što nije prošao zakonski rok?

Jel netko zna kad bude izašlo godišnji FI? Ja ga na zse ne vidim da je izašao. Što nije prošao zakonski rok?

Nisam ni ja primjetio FY!
Ali “SAŽETAK ZA JAVNI UVID STUDIJE O UTJECAJU NA OKOLIŠ
CILJANOG SADRŽAJA ZA KOGENERACIJSKO POSTROJENJE U
KRUGU DIOKI d.d. ZAGREB”
sam vidio i u sječnju je dobilo odobrenje Minisarstva i otišlo na javni uvid!
Radi se o kogeneracijskom postrojenju toplinske snage 80,71MW.
Jamačno troškovi električne i toplinske energije će se drastično smanjiti, a i zaraditi će se nešto love od isporuke električne energije u distributivni el. energetski sustav.
Još ove godine.

Jel netko zna kad bude izašlo godišnji FI? Ja ga na zse ne vidim da je izašao. Što nije prošao zakonski rok?

Pa dosadašnja praksa je pokazala da DIOKI uvijek kasni sa F1,pa i ove godine tako.

Ovdje me nije strah lošeg GFI-ja, bit ce sigurno u okvirima “očekivanog”.
(Vidi pod IPKK)

Ono što DIOKI drži jest sve izvjesniji LNG terminal na Krku i posljedice
koje će to imati na poslovanje DIOKI-ja.

Mozda objava lokacije ne izazove odmah nagli rast cijene dionice.
Tržište je u depresiji općenito.

Ali, kroz nekoliko mjeseci nakon objave dionica će zasigurno dobro potegnuti.
Naime, ako se predviđaju udvostručenja prihoda i smanjenje rashoda, koliku
to onda dobit možemo očekivati, s obzirom na ogromne prihode već sada?

A kad se, kroz četiri-pet godina, iskaze spektakularna dobit, onda ova cijena
može dobiti još jednu nulu. Naravno, priča vrijedi samo za one koji ulažu prema
“Buy and hold” principu.

Jel ovo što pričam ima smisla? Recite, poštovane kolege, koje bolje poznajete DIOKI?

Tko (pro)pjeva, zlo ne misli!

Ali kažu da je gubitak manji od planiranog.[lol] [lol]

…zna li itko gdje je kolega “Kamenac” nestao…nije mi odgovorio na pitanje…a i pusto je bez njega…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Ovdje me nije strah lošeg GFI-ja, bit ce sigurno u okvirima “očekivanog”. (Vidi pod IPKK) Ono što DIOKI drži jest sve izvjesniji LNG terminal na Krku i posljedice koje će to imati na poslovanje DIOKI-ja. Mozda objava lokacije ne izazove odmah nagli rast cijene dionice. Tržište je u depresiji općenito. Ali, kroz nekoliko mjeseci nakon objave dionica će zasigurno dobro potegnuti. Naime, ako se predviđaju udvostručenja prihoda i smanjenje rashoda, koliku to onda dobit možemo očekivati, s obzirom na ogromne prihode već sada? A kad se, kroz četiri-pet godina, iskaze spektakularna dobit, onda ova cijena može dobiti još jednu nulu. Naravno, priča vrijedi samo za one koji ulažu prema “Buy and hold” principu. Jel ovo što pričam ima smisla? Recite, poštovane kolege, koje bolje poznajete DIOKI?

IMA,IMA[thumbsup]

koje transakcije, boze…

421,00 5 10:12:57
433,01 1 10:12:57
435,00 3 10:12:57
438,00 33 10:12:57
441,00 8 10:12:57

kad su ove cijene bile? u ljeto 2007?
..ee tko sad prodaje, zalim ga sto ce morati uskoro gledati jednu drugu cijenu dionice i plakati. Ja sam se postavio na kupnju, ova je prejeftino! ..A svi znamo kada dioki raste, kako raste! pozz

Ovako smiješno mali promet i udaranje po bidu da bi se prikazao pad od cca 7%
služi samo za plašenje paničara.

Ne dajite DIOKI pošto-poto.
Još malo…

Kupnja pomalo jača, ali da će se na ovoj razini lupiti po bidu, sumnjam.

OPORTUNIST
korisnik od: 17.08.2007.

Kupnja pomalo jača, ali da će se na ovoj razini lupiti po bidu, sumnjam.
Ide Dioki još niže.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close