DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma taj fabio je komedijaš samo takav, ništa ja njemu ne bih vjerovao…

sava
Je rijeseno sta u cetvrtak i petak oko rijesavanja dugova?

jel ti to ozbiljno njega pitaš ili je to neka za.jebancija?

Nego koga pitam nego njega

….Alen Leverić je delegaciju IRE-a informirao i o projektima od zajedničkog interesa poput LNG terminala, Adriatic Gas Corridora te IAP-a (Jonsko-jadranskog plinovoda), time ukazavši i na važnost Zakona o istraživanju i eksploataciji ugljikovodika te Zakona o strateškim investicijskim projektima…..
Vaš link …

PROJEKT OD ZAJEDNIČKOG INTERESA!!!11 Preko silnih ulaganja Hypo Group u Dioki Grupu.[emo_smijeh]

leverić je informirao? to je ništa ,kada uzme lopatu za kamen temeljac ,to bi bila vijest

….Alen Leverić je delegaciju IRE-a informirao i o projektima od zajedničkog interesa poput LNG terminala, Adriatic Gas Corridora te IAP-a (Jonsko-jadranskog plinovoda), time ukazavši i na važnost Zakona o istraživanju i eksploataciji ugljikovodika te Zakona o strateškim investicijskim projektima…..
Vaš link …

PROJEKT OD ZAJEDNIČKOG INTERESA!!!11 Preko silnih ulaganja Hypo Group u Dioki Grupu.[emo_smijeh]

Sava sve je to lijepo, mislim projekt,interes, isplativost… nedostaje samo vrijeme radnje, a to je za dionicare, a posebno za radnike od egzistecialnog znacaja… mislim umorilo me vec ovo kvitlanje prazne slame[emo_zacudjen]

Vaš link …

po savi ce i naftu pronaci u luci sepen odmah uz dok za iskrcaj i eto nama proizvodnje .[emo_zloban]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/totalni-krah-predstecajnih-nagodbi-linic-proglasio-tajnim-podatak-o-uplatama-u-proracun/735813.aspx

i eto nama linicevih predstečajnih nagodbi ….[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]

Novi veleposlanik stigao u Rijeku
Ide: Japanu je zanimljiv projekt LNG terminala na Krku

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Ide-Japanu-je-zanimljiv-projekt-LNG-terminala-na-Krku

Kolika je šteta učinjena Diokiju zato što su naši iz tko zna kojega razloga odbili dati lokacijsku za LNG na Krku?

a tko je zatražio lokacijsku,za što i na kojem zemljištu???

US Senate hearings on LNG exports to CEE today
David Landry
Tuesday, March 25, 2014, 10:00 AM CET
Vaš link …

New Report

Close