sava
Je rijeseno sta u cetvrtak i petak oko rijesavanja dugova?
jel ti to ozbiljno njega pitaš ili je to neka za.jebancija?
….Alen Leverić je delegaciju IRE-a informirao i o projektima od zajedničkog interesa poput LNG terminala, Adriatic Gas Corridora te IAP-a (Jonsko-jadranskog plinovoda), time ukazavši i na važnost Zakona o istraživanju i eksploataciji ugljikovodika te Zakona o strateškim investicijskim projektima…..
Vaš link …
PROJEKT OD ZAJEDNIČKOG INTERESA!!!11 Preko silnih ulaganja Hypo Group u Dioki Grupu.[emo_smijeh]
….Alen Leverić je delegaciju IRE-a informirao i o projektima od zajedničkog interesa poput LNG terminala, Adriatic Gas Corridora te IAP-a (Jonsko-jadranskog plinovoda), time ukazavši i na važnost Zakona o istraživanju i eksploataciji ugljikovodika te Zakona o strateškim investicijskim projektima…..
Vaš link …
PROJEKT OD ZAJEDNIČKOG INTERESA!!!11 Preko silnih ulaganja Hypo Group u Dioki Grupu.[emo_smijeh]
Sava sve je to lijepo, mislim projekt,interes, isplativost… nedostaje samo vrijeme radnje, a to je za dionicare, a posebno za radnike od egzistecialnog znacaja… mislim umorilo me vec ovo kvitlanje prazne slame[emo_zacudjen]
Vaš link …
po savi ce i naftu pronaci u luci sepen odmah uz dok za iskrcaj i eto nama proizvodnje .[emo_zloban]
i eto nama linicevih predstečajnih nagodbi ….[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]
Novi veleposlanik stigao u Rijeku
Ide: Japanu je zanimljiv projekt LNG terminala na Krku
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Ide-Japanu-je-zanimljiv-projekt-LNG-terminala-na-Krku
Kolika je šteta učinjena Diokiju zato što su naši iz tko zna kojega razloga odbili dati lokacijsku za LNG na Krku?
US Senate hearings on LNG exports to CEE today
David Landry
Tuesday, March 25, 2014, 10:00 AM CET
Vaš link …