Zna li tko dali su pregovori u Austriji gotovi i kada stiže ponuda za Dioki?
otisli su tek jucer tako da ce vjerojatno do sredine iduceg tjedne sve rjesiti.. nije se odredio sluzbeni rok
Ponuda za Dioki stiže kad “na vrbi rodi grožđe”!!!,a možda ni onda!
Pozdrav
E navlakaci dajte vec jednom povucite rucnu! Ako do ponude i dođe, bit ce to ponuda za DINU, a ne za Dioki! Znam nakcali ste se bezvrijedne dionice i sad bi zavrtili jo jedan đir[emo_ljut][emo_ljut]
E navlakaci dajte vec jednom povucite rucnu! Ako do ponude i dođe, bit ce to ponuda za DINU, a ne za Dioki! Znam nakcali ste se bezvrijedne dionice i sad bi zavrtili jo jedan đir[emo_ljut][emo_ljut]
[/quote]
A u čijem je vlasništvu DINA ?
Ponuda je data – u više navrata zadnjih dana se pisalo o tome, no nismo je vidjeli!
Čeka se očitovanje vjerovnika da li im odgovara – prvenstveno Hypo Banke.
[/quote]
[/quote]
U vlasništvu vjerovnika Dioki-a u stečaju !!!Dioničari su “razvlašteni”!
Pozdrav
Ponuda je data – u više navrata zadnjih dana se pisalo o tome, no nismo je vidjeli!
Čeka se očitovanje vjerovnika da li im odgovara – prvenstveno Hypo Banke.
[/quote]
Bez laganja molim! Nikakav ponuda za dioki nije data, već samo (navodno) za Dinu. To su službeni i javno dostupni podatci.
[/quote]
[/quote]
bila je u 65% vlasnistu Diokia, a sada je u vlasnistvu vjerovnika,kud god okrenes mislim da imas bezvrijedan komad papira u ruci, koji pokusavas prodati . Dok i ako Dina i bude spasena dionica dioka vise nece biti u ponudi na burzi!
Central European Leader Meets State Dept Officials, Calls for U.S. Energy Exports in Response to Russian Aggression
Vaš link …
Central European Leader Meets State Dept Officials, Calls for U.S. Energy Exports in Response to Russian Aggression
Vaš link …
Sto ne pisu Francuzima da dozvole shale gas exploataciju. Toga gasa ima i u Europi.
Najbolje mi je sto pise Ceski ministar, a Ceska je jedna od 5 EU zemalja koja zabranjuje horizontal drilling.