DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

he he sava nam je neumoran, smanjuje/otpisuje/poništava dugove kak se sjeti, pročita će hep distributerima prodavat plin po 1,7 kn – odmah planira pokretanje proizvodnje u diokiu i tak svaki tjedan novi spin i fantazija. ludilo.

kao što neki tu forumaš ima u potpisu – j.ebeš forum koji (hansa christiana) savu nema haha

Evo npr kada govoriš o Pasivi je li u Diokiju postoji i Aktiva!
Kolika je Aktiva u novoj bilanci koja je uspostavljena s prvim danom rada stečajne upraviteljice – je li veća ili manja od Aktive u staroj bilanci?

he he sava nam je neumoran, smanjuje/otpisuje/poništava dugove kak se sjeti, pročita će hep distributerima prodavat plin po 1,7 kn – odmah planira pokretanje proizvodnje u diokiu i tak svaki tjedan novi spin i fantazija. ludilo.

kao što neki tu forumaš ima u potpisu – j.ebeš forum koji (hansa christiana) savu nema haha

Pa samo sam naveo nalaze stečajne sutkinje!
Koje su prihvatili i vjerovnici na ročištu.

iskustvo mi govori da bi bilo previše lijepo kada bi navodni investitori donijeli pun kamion love i platili dugove radnicima vjerovnicima samo tako, kao dobar dan,ako i postoje nj planovi nisu baš takvi

bit ce tu još pravnih zavrzlama…mislim da R.J nece baš svoj udio u DIOKIJU baš tako lako ispustit…a nebih se zacudio da se ovih dana netko javi i za DIOKI….ja se skroz držim toga da svaki dionicar DIOKIJA ima udjela u DINI
[/quote]
Nema više R.J nikakav udio u Diokiu kao ni svi ostali dioničari!!!
Dioki je u stečaju!!!
Pozdrav

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Kazahstanci-danas-u-Dini-razgovaraju-o-preuzimanju-tvrtke

Ne shvaćate baš da to više nikog ne zanima previše…..

Gotova priča….

Vrdoljak: Vlada se ne može miješati u preuzimanje Dine

Ne shvaćate baš da to više nikog ne zanima previše…..

Gotova priča….

Ako vas ne zanima nemojte citati i pustite nas koje to zanima da razgvoramo i raspravljamo.. necemo mi bez vas umrijeti

Kako ga nije sram..Kako ga nije sram govorit da nam treba industrija i da ce drzava ucinit sve da do dogovora dodje..Parafraziram ali cesme jedno se usudi nesto govorit na tu temu.
Gdje je ispostovana odluka vlade da ce hep otkupit zemljiste..?..gdje su strateski projekti i “fantazije” .
Ma ako jos jednom dodje na Krk trebali bi ga radnici u more bacit !

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Još samo ponuda za Dioki i to je to.

Kako ga nije sram..Kako ga nije sram govorit da nam treba industrija i da ce drzava ucinit sve da do dogovora dodje..Parafraziram ali cesme jedno se usudi nesto govorit na tu temu.
Gdje je ispostovana odluka vlade da ce hep otkupit zemljiste..?..gdje su strateski projekti i "fantazije" .
Ma ako jos jednom dodje na Krk trebali bi ga radnici u more bacit !

Pozdrav

kolega, politicari nemaju ni zrno srama. To su profesionalni laprdatori koji zive u svom (fantasticnom) svijetu. Uopce ne treba citati njihove izjave (jer su najobicnije gluposti) , a posebno se ne treba zivcirati oko njih.

Danas bili u posjet Dini :Mihaljevic,Kamberovic, dva vatrogasca i dva zastitara koji jedini primaju placu a gdje su Kazanstanci….? Nema ih jer njih jedino interesira teren za Lng kojeg bi dobro preprodali a ne pokretanje Dine…!Nekoga bi trebalo osuditi kao Sanadera za ovoliko odugovlacenje i laganje…!

New Report

Close