DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ljudi božji, kakvo ukrcavanje u firmu u stečaju? pa jeste li normalni. lijepo vam i dobronamjerno kažem što je i kako je a vi me optužujete. ma , nek vas voda nosi kad ste neznalice. ili niste nego se pravite mutavi nadajući se da ćete navući nove naivce na kupnju. ni pod razno ne bih kupio ovu dionicu jer je to samo bezvrijedan papir, ništa više. no, da ne duljim – uskoro će to i vama postati jasno.

...povijest se ponavlja...

delboy
hvala vam na brizi baš ste dobrocinitelj…na znam kako da prenesemo vašu toplu rijec ovima u top10 šta dokupljuju.

pa dobro kakve to veze ima što neki iz top 10 dokupljuju? zar misliš da ne postoje bogati neznalice? misliš da je neznanje zakona rezervirano samo za tebe i tebi slične. drago mi je što oni dokupljuju, barem imate komu prodati, a još mi je draže što sam svoj dioki prodao po 500 kuna. jedino mi je žao što nisam čekao 600 i više pa prodao, ali nema veze. nek mi umru djeca ako želim kupiti ovaj bezvrijedni papirić. evo, ne znam kako drugačije da ti dokažem da nemam interesa. živciraju me neki ovdje koji brutalno navlače naivne, a ovdje je izgubljen sav kapital dioničara. eto, to je to od mene, neću vam više kvariti zabavu i nadu. sretno vam bilo i drugi put zakon u ruke pa će biti bolje. ovako nema smisla kad vi ulažete temeljem novinskih napisa a ne temeljem zakonskih propisa.

delboy
ma ne treba se kunit…radi burze….al ne treba skoroz pilit jedno te isto nismo mi baš tolike ovce….kolega nisu sve novinski clanci pa izašlo je i na zse-u …iduci tjedan cemo bit pametniji…ako ovi budu i dalje dokupljivali iz top 10…onda oni nešto znaju a šta mi ne znamo

delboy
hvala vam na brizi baš ste dobrocinitelj…na znam kako da prenesemo vašu toplu rijec ovima u top10 šta dokupljuju.
[/quote
ovi u tip 10 dokupljuju , sto bi drugo kockar koji je zaglibio do grla drugo cinio? Vuce pteze u ocaju i samim time tone jos i dublje!]

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Mihaljevic-Kada-dobijemo-16-placa-i-poziv-na-posao-znat-cemo-da-je-Dina-zaista-spasena

Neslužbeno se može čuti da i iza dolaska Kazahstanaca stoji Robert Ježić, s kojim je krenuo kraj Dine?

– Ne prihvaćamo, i smatramo neozbiljnima takva medijska nagađanja. Investitor u svojoj ponudi navodi da u cijelosti prihvaća namirenje vjerovnika prema predstečajnoj nagodbi, a potpisani su sporazumi o namirenju s ključnim vjerovnicima, HEP-om i Zagrebačkom bankom. Nemamo razloga sumnjati u ozbiljnost ponude.

delboy

bas ste zabavni..ali smjesniji ste mi vi dobrocinitelji od ovih navlakaca…
top 10 ,,,i brojaci ukupne k/p ..prejako ,izgleda da prolazi [emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

iskustvo mi govori da bi bilo previše lijepo kada bi navodni investitori donijeli pun kamion love i platili dugove radnicima vjerovnicima samo tako, kao dobar dan,ako i postoje nj planovi nisu baš takvi

iskustvo mi govori da bi bilo previše lijepo kada bi navodni investitori donijeli pun kamion love i platili dugove radnicima vjerovnicima samo tako, kao dobar dan,ako i postoje nj planovi nisu baš takvi

bit ce tu još pravnih zavrzlama…mislim da R.J nece baš svoj udio u DIOKIJU baš tako lako ispustit…a nebih se zacudio da se ovih dana netko javi i za DIOKI….ja se skroz držim toga da svaki dionicar DIOKIJA ima udjela u DINI

joka – Ježić neće ispustiti svoj udio u Dioku kao što Zdravko i Višnja Pevec nisu ispustili svoj dio u Pevecu. Nema on šta ispuštat više, stečaj je lutko.

joka – Ježić neće ispustiti svoj udio u Dioku kao što Zdravko i Višnja Pevec nisu ispustili svoj dio u Pevecu. Nema on šta ispuštat više, stečaj je lutko.

nitko ne osporava da je stecaj…al situacija je specificna radi DINE i LNG-a….a bez DIOKIJA se ne može ništa riješavat

nitko ne osporava da je stecaj…al situacija je specificna radi DINE i LNG-a….a bez DIOKIJA se ne može ništa riješavat
[/quote]

nevjerojatno.
ma evo vam ljudi ako ste pismeni pa sami vidite da niste normalni više.
http://www.zakon.hr/z/160/Ste%C4%8Dajni-zakon

gotovo je. izgubili ste sav novac ukoliko ne prodate prije delistiranja i to je to.

New Report

Close