koski -proces stečaja je pokrenut samo zbog dobivanja na vremenu da se stvar posloži, isto tako se može poništiti ,slijedi ponuda za Dioki i stvar riješena.
Vidimo novosti idućih dana i rasplet sa HYPO
lacoste,
najpoštenije bi bilo kada bi Devon ušao u Dioki sa onih obećanih 25ME i preko njega u Dinu sa 75M-što se najavljivalo!
07.03.2014
1.
DIOKI HOLDING AG (80628186533)
3.068.525 75,91 Osnovni račun
2.
ČALIĆ PETAR (65552818375)
35.869 0,89 Osnovni račun
3.
PRIMORSKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO RIJEKA (96675880337)
23.760 0,59 Skrb. račun
4.
POŠTEK GORANA (45157779873)
23.000 0,57 Osnovni račun
5.
ZGRABLIĆ DINO (61517439639)
20.023 0,50 Osnovni račun +3330
6.
JUGO ŽIGANTO KRISTINA (39011481193)
18.190 0,45 Osnovni račun+1890
7.
SEGARIĆ STJEPAN (64309781213)
17.186 0,43 Osnovni račun +3199
8.
DELIĆ JELENA (76879031620)
17.000 0,42 Osnovni račun
9.
MARJANOVIĆ DARIO (89736377267)
16.729 0,41 Osnovni račun
10.
FARKAŠ DRAGICA (11343219370)
12.933 0,32 Osnovni račun
OVDJE SE DOKUPLJUE I DALJE
Kako je P.E mogao raditi profitabilno kada su manjak u Etilenskim tankovima zahvaljujuci prkrcaju auto cisterni pripisivali losim jedinicnim utroscima P.E?
Kolega, milsim da niste dobro procitali sto sam napisao. Pustite “kafanske price” sindikalaca i kojekakvih sefica. Pogledajte plan poslovanja dine u PSN i sve ce vam biti jasno. Tamo nema gubitaka nastalih prekrcavanjem auto cisterni pa svejedno dina ne moze poslovati pozitivno samo od PE niti je ikad mogla. Preveliki troskovi lokacije za jedan pogon.
Eventualno da imate konstanto tokom cijele godine 400-500 eura po toni mozda bi islo, ali to je SF
Znaš onu igru kad imaš sedam plesača i šest stolica. I onda glazba stane, pa ima mjesta za šest plesača, a jedan ostane. E, taj je izvisio. U normalnim situacijama taj koji je izvisio prestane plesat. Ali ovi na Diokiju plešu li ga plešu, kao da će plesom začeti nove stolice koje će potom zrak poroditi, a oni će na njih sjesti. Eto, toliko su otprilike realne šanse da ovi koji sad dokupljuju očuvaju svoje investicije.
Kao da se kladiš da će pas sutra postati konj. Šanse, kao, nisu velike, ali ipak postoje. Tako otprilike razmišlja ta investitorska elita.
HEP-ZABA i ostali mogu izgubite sve ( kao i dioničari – nema razlike ) no Hypo ne može izgubiti NIŠTA!
Može samo zaraditi, no tu postoji kvaka – Dioki je u vlasništvu Hypa pa se i njima može stati u kraj – što se tiče dionićčara ( proboj osobnosti )
Sutkinja je to već trebala odraditi na ispitnom ročištu, no mi imamo vremena to tražiti i kasnije.
Neka institucije rade svoj posao![emo_smijeh]
Neka se gospoda malo znoji!
Gotovo sve netočno!!!
Ne nasjedajte na kvazipravne kvalifikacije “lika” pod pseudonimom “Sava”!!!
Pozdrav
Kako je P.E mogao raditi profitabilno kada su manjak u Etilenskim tankovima zahvaljujuci prkrcaju auto cisterni pripisivali losim jedinicnim utroscima P.E?
Kolega, milsim da niste dobro procitali sto sam napisao. Pustite "kafanske price" sindikalaca i kojekakvih sefica. Pogledajte plan poslovanja dine u PSN i sve ce vam biti jasno. Tamo nema gubitaka nastalih prekrcavanjem auto cisterni pa svejedno dina ne moze poslovati pozitivno samo od PE niti je ikad mogla. Preveliki troskovi lokacije za jedan pogon.
Eventualno da imate konstanto tokom cijele godine 400-500 eura po toni mozda bi islo, ali to je SF
[/quote]
Kolega! Ako je u Zg dnevno islo 5-6 cisterni cca 100t, znaci da je mjesecno islo sigurno 2000t. Ako uracunate kolicinu koja se spaljivala na baklji prilikom ukrcaja cca 600t mjesecno dolazite do jako velikog troska poslovanja. mene samo zanima tkome je to islo na teret? Dali Zg lokaciji koja je navodno hranila Dinu ili obrnuto?
Kolega! Ako je u Zg dnevno islo 5-6 cisterni cca 100t, znaci da je mjesecno islo sigurno 2000t. Ako uracunate kolicinu koja se spaljivala na baklji prilikom ukrcaja cca 600t mjesecno dolazite do jako velikog troska poslovanja. mene samo zanima tkome je to islo na teret? Dali Zg lokaciji koja je navodno hranila Dinu ili obrnuto?
Ja ne mogu znati na čiji je to trošak išlo, ali mogu pretpostaviti da su u dini pričali da ide na dinu, a u ZG da ide na zg. A možda se knjižilo i 50:50 Sigurno da je to bio jedan trošak više.
No cijelo vrijeme vam skrećem pažnju na plan PSN gdje taj trošak nije prikazan. Po tom planu dina radi cca 20-40 milijuna kuna gubitaka godisnje ako bi radio samo PE. O tome pricam. I to na kapacitetu 105 kT godisnje. A kako je tek bilo na 70 kT godisnje?
UPDATE 2-White House plays down speedy role for U.S. natural gas in Ukraine
Fri Mar 7, 2014 9:37pm GMT
NO TERMINALS
Ukraine has no terminals to receive LNG shipments, so even if U.S. cargoes were ready soon it is uncertain when the fuel could be delivered.
Washington instead is working to reduce Ukraine’s dependence on any single source of natural gas.
Ukraine and Eastern Europe could get more gas from Northern Africa, including Libya and Algeria, and from East Africa or the Mediterranean in the next couple of years.
Washington is also hoping Croatia will build an LNG receiving terminal, which could help Hungary, Slovenia and perhaps Ukraine.
Once U.S. LNG exports start they likely will first head to Japan, India and other Asian countries that have little access to gas sent via pipeline and are willing to pay more for the fuel than Europe does.
Možda su neki od dokupljivača aktivni i na ovoj temi? [emo_smijesak]
obična LAŽ! podaci za npr. Zgrablića isti su kao što bili i za dan ranije!