DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@fedor19
pretvorili bi potraživanja koja Dioki ima prema Dini u udjele, ne bi se uplaćivao nikakv keš jer ne postoji…ali to sad i tako nije više bitno

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@Fedor19
Znam što hoćeš reći,lacoste je postavio dobro pitanje i nije dobio odgovor, odakle Diokiju u stečaju d.d. sredstva za dokapitalizaciju Dine? Znam sad slijede odgovori delisting,stečaj ,likvidacija i slično

—————————————————–

I ne očekujem odgovor od njih ,jer ga nemaju ,jedini način da Dioki ima sredstva je da se preuzme dioki ,stornira zahtjev za stečaj i imaju 100%DINE za iste novce.

Upravo stoga je najbolje otići u Klagenfurt i preuzeti 75,91% od Dioki Holding AG!

đizs, tvoja mašta ne posustaje

Upravo stoga je najbolje otići u Klagenfurt i preuzeti 75,91% od Dioki Holding AG!

kakve gluposti! i što bi kupac s tim napravio?!? [emo_palacd]
[/quote]

u prihvacenom planu dogovoreno je s vjerovnicima da ce kazakh kupiti vecinski udio u diokiu.. pogledajte zapisnik

Mislim da se termin dokapitalizacija uz tvrtku u stečaju ne bi trebala koristiti.
Ukoliko se nađe investitor on bi otkupio stečajnu masu i formirao npr. Dioki – novi.

U ponudi koju su ranije dostavili naznačili su kako prihvaćaju uvjete predstečajne nagodbe za Dinu, kao i namirenje vjerovnika kako je tom predstečajnom nagodbom predviđeno. Kazahstanci, međutim, neće moći isplatiti vjerovnike Dine i ući u vlasništvo prije negoli se nepravomoćna predstečajna nagodba provede do kraja.
http://www.seebiz.eu/kazahstanci-pregovore-o-dini-zakljucuju-do-kraja-iduceg-tjedna/ar-83182/

u prihvacenom planu dogovoreno je s vjerovnicima da ce kazakh kupiti vecinski udio u diokiu.. pogledajte zapisnik

to nigdje ne piše, pročitaj ponovo

Fedor,
Znam što hoćeš reći,lacoste je postavio dobro pitanje i nije dobio odgovor, odakle Diokiju u stečaju d.d. sredstva za dokapitalizaciju Dine? Znam sad slijede odgovori delisting,stečaj ,likvidacija i slično

Ukoliko je Dioki u stečaju spreman za dokapitalizaciju Dine kako se uopće može nalaziti u stečaju?
Ukoliko Dioki bude rasprodavao svoju imovinu za polovinu ili desetinu cijene jasno je da će loše proći manji vjerovnici i dioničari.Banke,drž. i javna poduzeća kao i radnici će se naplatiti.Profitirati će Ekipa i posrednici.
Mali dioničari će sve to samo gledati?Kako im Ekipa otima pare?Hm.

sluzbeni zapisnik.. nista subjektivno u ovom postu

sluzbeni zapisnik.. nista subjektivno u ovom postu

toga NEMA u službenom zapisniku!!!!!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

DEVON ima namjeru steći dionice DINA – Petrokemije sukladno financijskom i operativnom planu pripremljenom za postupak predstečajne nagodbe i otkupiti vlasnički udio DIOKI d.d.

evo genijalci

savo,
Ukoliko Kazahstanci (a sa njima moža i R.J.)ne budu kupili Dioki već budu kupili samo Dinu bojim se da će cjelokupna imovina Diokija ozići u bescjenje.

New Report

Close