DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema uprave DIOK-ija više samo stečajna i odvor vjerovnika oni upravljaju pa trebali bi to znati.

Pa bilanca nam je bolja od kada nema Uprave!

U financijskim izvješćima poslovna godina će biti zaključena do dana prije otvaranja stečajnog postupka – 26.11.2013., a otvorena je početna bilanca s danom otvaranja stečaja kao početak nove poslovne godine.
Provedeni su inventurni popisi, te je izvršeno usklađenje u poslovnim knjigama u odnosu na inventure rađene u travnju 2013.godine. Za utvrđene manjkove bit će podignute prijave.
Popis predmeta stečajne mase(čl.150.SZ-a) nalazi se uz ostale tablice stečajnog upravitelja.
Knjigovodstvena vrijednost dugotrajne imovine iznosi 802.794.930,99 kuna, a najveći dio sadržan je u vrijednosti zemljišta, građevinskih objekata, te udjela u povezanim društvima.
Knjigovodstvena vrijednost kratkotrajne imovine iznosi 731.288.215,24 kuna, a najveći dio odnosi se na potraživanja od povezanih društava i to pretežno od Dina-Petrokemije 578.387.036 kuna, te 77.215.299 kuna od Adriaoil-a Milano.
[/quote]
Hahahaha,dakako Sava!!!
Kapital je negativan,zar ne?Zato i jesu u stečaju!!!
Dugovi su veči od imovine!!!
Ja vjerujem da bi vjerovnici bili iznimno zadovoljni kada bi se namirili 50% prije likvidacije!!!

ponovo vrijednost imovine stotine milje kn,a silne hipoteke se ne računaju zar ne?

Ovo je sudski dokument – zašto samo gledate dugove a ne i drugu stranu?
….Knjigovodstvena vrijednost dugotrajne imovine iznosi 802.794.930,99 kuna, a najveći dio sadržan je u vrijednosti zemljišta, građevinskih objekata, te udjela u povezanim društvima.
Knjigovodstvena vrijednost kratkotrajne imovine iznosi 731.288.215,24 kuna, a najveći dio odnosi se na potraživanja od povezanih društava i to pretežno od Dina-Petrokemije 578.387.036 kuna, te 77.215.299 kuna od Adriaoil-a Milano.

Skoro pa 600m kuna više no u izvješćima na ZSE!!!!!
NARAVNO RADI SE O KNJIGOVODSTVENOJ VRIJEDNOSTI no jasno je da Ćuf doo nije 30m kuna nego prije 30m eura!

http://www.seebiz.eu/kazahstanci-pregovore-o-dini-zakljucuju-do-kraja-iduceg-tjedna/ar-83182/

ovdje zbunjolu radi pravilo ZSE da se dionica delistira tek 90 dana nakon odluke o prestanku uvrštenja jer nada umire posljednja

ovo mi je škola reka gibo…
al k oda su me isprebijali ko psa. uzeo gubitke i baj baj burza.
Bar nek khazaci uživaju u dini koju su ljudi godinama gradili, bar je budu jeftino dobili.
Pravna država moj…..

http://www.seebiz.eu/kazahstanci-pregovore-o-dini-zakljucuju-do-kraja-iduceg-tjedna/ar-83182/

Kontakti s Kazakh Oil Trans World grupom
Strateški partner: Kazahstanci pregovore o Dini zaključuju do kraja idućeg tjedna

Autor: Bojana Mrvoš Pavić
Objavljeno: 6. ožujka 2014. u 12:47

U ponedjeljak stižu u Zagreb, a iz Zagreba će u Klagenfurt da bi i s Hypo bankom, najvećim vjerovnikom Dine, ispregovarali nastavak predstečajnog procesa za Dinu

Vaš link …

a iz Zagreba će u Klagenfurt

Ovo bi moglo biti jako ozbiljno – PREGOVORI s HGAA!!!

nadam se da su sve nevjerne tome shvatili ozbiljnost ovih pregovora

Po mom mišljenju procjenjena vrijednost Dine je premala-Dina vrijedi više od dvostruko.U stvari-radi se o poklonu,pa samim tim i o potencijalnoj krađi ne samo vjerovnika već, i malih dioničara-recimo da će se radnici naplatiti.Lako je moguće da sa Kazahstancima u Dinu ponovo ulazi R.J.(a sa njim i Čermak)-što je ne groteskno već bolesno!
Ukoliko žele ući u Dinu bez dražbe morali bi ući i dokapitalizaciju Diokija-sjećate li se ponude 25ME za Dioki i 75ME za Dinu.Takva ponuda jedino je vjerodostojna dok je ovaj ulaz na mala vrata i kupnja Dine-muljavina-učijoj orkestraciji,pogodovanju,klijentizmu?
Zbog čega Dioki pristaje da na početku stečaja prodaje svoju najvrijedniju imovinu – Dinu – praktično u bescjenje?Zbog čega ili čijih interesa Dioki mora da nestane?

Je krađa je i tu se ništa ne može. Nakrao se onaj ko se prezadužio i isisao novce iz diokija da proizvodnja stane uopće

Po mom mišljenju procjenjena vrijednost Dine je premala-Dina vrijedi više od dvostruko.U stvari-radi se o poklonu,pa samim tim i o potencijalnoj krađi ne samo vjerovnika već, i malih dioničara-recimo da će se radnici naplatiti.Lako je moguće da sa Kazahstancima u Dinu ponovo ulazi R.J.(a sa njim i Čermak)-što je ne groteskno već bolesno!
Ukoliko žele ući u Dinu bez dražbe morali bi ući i dokapitalizaciju Diokija-sjećate li se ponude 25ME za Dioki i 75ME za Dinu.Takva ponuda jedino je vjerodostojna dok je ovaj ulaz na mala vrata i kupnja Dine-muljavina-učijoj orkestraciji,pogodovanju,klijentizmu?
Zbog čega Dioki pristaje da na početku stečaja prodaje svoju najvrijedniju imovinu – Dinu – praktično u bescjenje?Zbog čega ili čijih interesa Dioki mora da nestane?

Upravo stoga je najbolje otići u Klagenfurt i preuzeti 75,91% od Dioki Holding AG!

Upravo stoga je najbolje otići u Klagenfurt i preuzeti 75,91% od Dioki Holding AG!

kakve gluposti! i što bi kupac s tim napravio?!? [emo_palacd]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Znam što hoćeš reći,lacoste je postavio dobro pitanje i nije dobio odgovor, odakle Diokiju u stečaju d.d. sredstva za dokapitalizaciju Dine? Znam sad slijede odgovori delisting,stečaj ,likvidacija i slično

New Report

Close