DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako će tko pregovarati onda je to ISKLJUČIVO Dioki Holding AG.
Nije mi jasno kako ti nije jasno TKO je vlasnik i TKO može pregovarati.
Isključivo MATICA!

ma nemoj??? a to što je DIOKI u stečaju i što ima stečajnog upravitelja to si zaboravio!?!?
pišeš bedastoće od teme do teme, pa kako ti nije neugodno tako se blamirati!??! doduše nakon što si desetine forumaša navlačio u DIOKI od 500 kn pa sve do ove 3,x kn, od tebe se drugo ni ne može očekivati [emo_palacd]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Šta ako na ročištu za stečaj odgode stečaj,da li i dalje ide delisting s burze na datum koji su naveli!?

Nije mi jasno šta točno misliš s ovim pitanjem… stečaj je proglašen u 11. mjesecu i to je gotova stvar, kako misliš na ročištu za stečaj?

Drugo, kako misliš da ga odgode, kad je već mjesecima u stečaju?

Prema dostupnim službenim informacijama, delisting ide kad je navedeno, drugih službenih info za sada nema, a sve drugo je špekulacija.

Je da kolega sava..je lng..a sta je sa petrokemijskom industrijom ?..to se vise ne spominje u nikakvim strategijama. Ovo sto vrdoljak promovira ne spominje ni rijec vise o tome..Sad je farmaceutska od nekud postala vaznija.!! Svaka cast da su bar nju spomenuli ali oni stalno izmisljaju nesto @novo I pametnije@ a ne razvijaju ono u cemu smo vec bili konkurentni I imali rejting u poslovnim krugovima.
Kaze Zoki jucer da smo mi pravna drzava I postujemo potpisano..Ima li netko da ga pita zasto hep nije odkupio zemljiste koje je po odluci vlade morao ?
Ide li ona ponuda koju je pejnovic uputio prema hypo jos uvijek ili je zapela u posti.?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Isključivo MATICA!

ma nemoj??? a to što je DIOKI u stečaju i što ima stečajnog upravitelja to si zaboravio!?!?
pišeš bedastoće od teme do teme, pa kako ti nije neugodno tako se blamirati!??! doduše nakon što si desetine forumaša navlačio u DIOKI od 500 kn pa sve do ove 3,x kn, od tebe se drugo ni ne može očekivati [emo_palacd]
[/quote]

Stečajni zakon

Članak 24.

(1) Stečajni upravitelj ima prava i obveze tijela dužnika pravne osobe, ako ovim Zakonom nije drukčije određeno.

(2) Ako stečajni dužnik nastavlja poslovati tijekom stečajnoga postupka, poslovanje vodi stečajni upravitelj.

(3) Stečajni upravitelj zastupa dužnika.

da i?!? zastupa dužnika u rasprodaji dužnikove (DIOKI d.d. u stečaju) imovine radi namirenja vjerovnika!
prestani lupetati kad sve krivo tumačiš!
gdje ćeš boljeg dokaza da si totalno u krivu nego to što si pri cijeni od 500 kn pisao bajke o DIOKIU, a sad je cijena na jedva 4 kn, a firma u stečaju! [emo_palacd]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Isključivo MATICA!

[/quote]

Stečajni zakon

Članak 24.

(1) Stečajni upravitelj ima prava i obveze tijela dužnika pravne osobe, ako ovim Zakonom nije drukčije određeno.

(2) Ako stečajni dužnik nastavlja poslovati tijekom stečajnoga postupka, poslovanje vodi stečajni upravitelj.

[/quote]

nego sava, aj ti malo pojasni zasto se nitko iz dioki holdinga ag ne oglasava sve ove godine, niti su sudjelovali u predstecajnoj i tako…

gdje su, zasto se ne javljaju kad oni, kao, odlucuju o necemu??

da i?!? zastupa dužnika u rasprodaji dužnikove (DIOKI d.d. u stečaju) imovine radi namirenja vjerovnika!
prestani lupetati kad sve krivo tumačiš!
gdje ćeš boljeg dokaza da si totalno u krivu nego to što si pri cijeni od 500 kn pisao bajke o DIOKIU, a sad je cijena na jedva 4 kn, a firma u stečaju! [emo_palacd]
[/quote]

Članak 24.

možeš ti savo do sudnjeg dana lijepiti pojedine članke iz zakona, ali to ne mijenja činjenicu da o pravu pojma nemaš, a dijeliš ovdje pogrešne pravne savjete na forumu! [emo_palacd]

možeš ti savo do sudnjeg dana lijepiti pojedine članke iz zakona, ali to ne mijenja činjenicu da o pravu pojma nemaš, a dijeliš ovdje pogrešne pravne savjete na forumu! [emo_palacd]

Članak 24.

Jeli forumaš Sava može odgovarati za navlačenje drugih forumaša u Dioki i njihove gubitke kad ostanu bez ičega?

Još ima vremena…….dok ima bida iznad negativne blokade…..a onda…..[emo_namigusa]

Sava je uistinu strpljiv i uporan covjek…uz takve vrline uspjeh ne moze izostati

Ko se s nama druzi zivot mu je duzi

New Report

Close