DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li nekakve sanse da dionica ostane na burzi?
neznam po kojoj osnovi bi mogla ostati na burzi? U najboljem slucaju da dina i prezivi to vise nece biti diok dionica. Sad ce se naravno oglasiti drug Sava i tupiti kako ja nemem pojma…

Ima li nekakve sanse da dionica ostane na burzi?

Ako imate neke nove službene informacije o tome da , ako nemate pročitajte zadnju službenu inf. o delistiranju još jednom.

Procitala sam ju prvi dan cim je izasla

Ok, pokusat cu zaboraviti na forum do utorka

Kazahstanci dolaze pregovarati o Dini

Kako će se vjerovnici Diokija izjasniti u predstečajnoj nagodbi za Dinu još je neizvjesno, a u utorak u Hrvatsku dolazi tročlano izaslanstvo iz Kazahstana radi pregovora o kupnji postrojenja u Omišlju.

Kazahstance je britanski investicijski fond Devon ovlastio za pregovore o kupnji postrojenja u Omišlju na Krku. Većinu vremena provest će u Zagrebu, a planiraju i susret s predstavnicima sindikata Dine u Omišlju. Čelnik sindikata Predrag Mihaljević još nije dobio informaciju o tome, no dobro je upućen u ponudu i tvrdi da je ozbiljna.

Ostvarivanje planova ovisi o pristanku vjerovnika Diokija na dokapitalizaciju Dine na ročištu 4. ožujka, a kakav će biti stav vjerovnika – neizvjesno je. Investitor ima novca i spreman ga je uložiti, sve ovisi o našoj spremnosti da se stvari ubrzaju, tvrdi direktor Dine Fabio Giacometti

http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/kazahstanci-dolaze-pregovarati-o-dini/42073/

Pozdrav

HGAA preuzima EPH pretvorbom potraživanja u udjele i prodaje ga.
A kod Diokija vjerojatno prodaje dionice u matici Dioki Holding AG?

Republika Austrija je kolega sava nacionalizirala Hypo kad su otkrivena riskantna ulaganja i sve malverzacije koje je ta banka ucinila. Vlada Austrije je procjenila da bi propast hypa bio katastrofalan za drzavu ..tvrtke..ljude i td.
Sta je vlada rh napravila za spas dioki. tvrtke koja je toliko izvozila..bila konkurentna ..zaposljavala i da ne nabrajam koje su sve dobrobiti bile od njenog postojanja. Nije li se moglo takodjer nacionalizirat..preuzet sve dugove i krenut u obnovu proizvodnje..pa tek onda krenut u prodaju..
Ma prestrasno tko rukovodi ovim drustvom i drzavom

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Republika Austrija je kolega sava nacionalizirala Hypo ……

Pozdrav

Drugim riječima dionice Diokija koje drži Matica – Dioki Holding AG – indirektno su nacionalizirane od strane Republike Austrije!
To se vidi kako po Ugovorima o kupnji dionica Diokija od strane HGAA koji su dostavljeni u predstečajnoj nagodbi, a tako i po SIC Code – 6712, 6712 Offices of Bank Holding Companies.

Pozdrav

Drugim riječima dionice Diokija koje drži Matica – Dioki Holding AG – indirektno su nacionalizirane od strane Republike Austrije!
To se vidi kako po Ugovorima o kupnji dionica Diokija od strane HGAA koji su dostavljeni u predstečajnoj nagodbi, a tako i po SIC Code – 6712, 6712 Offices of Bank Holding Companies.
[/quote]
Dioki više ne postoji,Sava!!!!
Samo dioki u stečaju!!!

Šta ako na ročištu za stečaj odgode stečaj,da li i dalje ide delisting s burze na datum koji su naveli!?

Pozdrav

[/quote]
Dioki više ne postoji,Sava!!!!
Samo dioki u stečaju!!!
[/quote]

A u kakvoj je to vezi s onim što sam ja napisao?

To se vidi kako po Ugovorima o kupnji dionica Diokija od strane HGAA koji su dostavljeni u predstečajnoj nagodbi, a tako i po SIC Code – 6712, 6712 Offices of Bank Holding Companies.[/b]

Nije vjerojatno ni u primislima da će se VLASNIK odreći svoje imovine – da je HGAA to imala u cilju AKTIVIRALA bi jamstva Ćufa, Pirosa i Kijca!
Tako je napravila u slučaju EPH.

Sve sto kazes stoji samo sta ova vlast zna samo izgubiti puno lovice a kao da nezna pogurati perspektivne

@LULA

Sabor RH je projekt Adria LNG proglasio STRATEŠKIM!

@lacoste

Ako će tko pregovarati onda je to ISKLJUČIVO Dioki Holding AG.
Nije mi jasno kako ti nije jasno TKO je vlasnik i TKO može pregovarati.
Isključivo MATICA!

New Report

Close