ovo je badelov odgovor koji je danas poslan i odgovoren a di je diokiev odgovor!!
na dioki je upit poslan 21.1 i još nema odgovora!!
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/W2xLdFNnap393vAQP7320g==.pdf
koji je zakonski rok?
@ gmchanger
evo ovako stoji na zse..
Razdoblje promatranja traje dok se investicijska javnost ne informira o okolnostima radi kojih je financijski instrument razvrstan u segment za promatranje, a u pravilu ne duže od 3 (tri) mjeseca
dobro nisu stavili 3 godine!
al mi nije jasno u segmentu promatranja imate datum svrstavanja i tamo stoji 21.1 ali ima i datum brisanja gdje stoji 27.1 e sad šta taj drugi datum predstavlja nemam pojma, dali to znači da je 27.1 prestalo promatranje i ako je prestalo zašto je prestalo ako nikakva vijest nije objavljena na zse..
Ja neznam sta ovi rade na ZSE?? Znaci da je njima odgovor na upit dostavljen ali ga oni nisu objavili? bio to odgovor sa detaljima ponude ili odgovor u kojem se navodi nesto drugo?
Ja neznam sta ovi rade na ZSE?? Znaci da je njima odgovor na upit dostavljen ali ga oni nisu objavili? bio to odgovor sa detaljima ponude ili odgovor u kojem se navodi nesto drugo?
Upravo tako , e sad pitanje ,zašto ZSE nije dala obavjest-priopćenje????
@lacoste10
mozda i oni imaju rok u kojem mogu objaviti odgovor na upit? ali neznam zasto bi odugovlacili?
@gmchanger
@lacoste10
mozda i oni imaju rok u kojem mogu objaviti odgovor na upit? ali neznam zasto bi odugovlacili?
——————————————————————
njihovo je da objave pristiglo priopćenje ,što im treba rok za to.
ha,ha koji smijeh ,pa nije vrag da je netko zamolio zse,da se sačeka sa objavom ,ha,ha -za smijeh.
POnuda je predana-ha,ha…
neznam zasto bi im trebao rok ali pokusavam naci objasnjenje za ovo koliko god ne logicno bilo… a ako tvrtke imaju 3 mjeseca za odgovorit na upit onda valjda i ovi imaju nesto
eto vidiš moj lebowski ,i to je moguće
Ponuda je predana na zse, ali zse je ne objavljuje?
zašto bi bila predana na ZSE? mogla je biti predana samo stečajnom upravitelju koji rasprodaje stečajnu imovinu tvrtke koja se sada zove “DIOKI d.d.- u stečaju“
zato sto je upit poslan od strane ZSE-a… ako je janiski imao saznanja onda on salje odgovor na upit ili on objavljuje informacije a segment promatranja je na snazi dok se ne odogovri na upit.. zakon zagrebacke burze,procitajte malo nesto o tome
Još manje od 2 mj. i više neće biti važno da li je u segmentu promatranja i da li netko skriva info od ostalih.