DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U pravu ste dečki.Činjenica je da je u ovom trenutku Dioki [emo_beztona] mrtva priroda.

Opet se nesto muti, RJ na nekakvim tajnim razgovorima? Nebi me zacudilo da preko noci izade iz stecaja

hm… kakvim razgovorima i s kim? Odakel ti ta info?

Njuskaj pa ces znati sa kim je bio RJ prije 2 dana. Ziv je i zdrav i pregovara pa vi pisite i dalje sta hocete

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/114260-7dnevno-robert-jezic-ziv-je-i-zdrav-nedavno-se-u-brazilu-sastao-s-mocnim-ministrom-u-milanovicevoj-vl

Hvala highland

Ako tako kaže Dnevno.hr, onda mora da je istina. [emo_smijeh]

Kupio sam tu sprdačinu od novina, tekst na dvije strane o svemu i svačemu i valjda jedna rečenica gdje je navodno viđen ježić i neki ministar (linić?) u brazilu. Ludilo.

Kupio sam tu sprdačinu od novina, tekst na dvije strane o svemu i svačemu i valjda jedna rečenica gdje je navodno viđen ježić i neki ministar (linić?) u brazilu. Ludilo.

to im je bio najtirazniji broj[emo_zloban]

sta nije danas javna objava fonda?

Tako kazu 10.2 pon

Kolege,čitali smo mi do sada Linićeve novine pa nas je doveo do stečaja.radnici Dioki-a traže svoje novce a i da se napokon spozna tko sve i zašto nas je doveo do ruba.

Pa bila je objava:

05.04. zadnji dan trgovanja

Vaša stečajna upraviteljica

E pa Đuro ima tešku ruku.

New Report

Close