DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prije 6 ili 7 dražbe nema nikakve prodaje

pepe7

Sve je nebitno.
Pričekajmo ponedjeljak.
A onda utorak.
Pa srijedu.
Pa opet ponedjeljak.
Pa ponedjeljak.
Pa to što nema više DIOK na burzi je nebitno.
Pričekajmo njuskalo.
Pričekajmo kupca na njuskalu…

kako sad rasprodaja inventara a malo iznad toga forumaš piše da rj upravlja preko nekakve matice holdinga u švicarskoj??upravlja izgleda onaj tko ima pečat”dioki u stečaju”,ode sve u nepovrat.

kakvo njuskalo, imamo novog u Top 10

nije novi taj je od jučer 😉 al je još dokupio!!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

i tko je tu lud?

i tko je tu lud?

ja znam,, al da nebi ispalo da vrijeđam neke forumaše, neću ništa reći lol

Doista tko je lud?Pojednostavljeno, da li onaj tko smatra da bi bilo bolje da Dioki radi i privređuje ili onaj tko priželjkuje da bude spržen i rasprodan u bescjenje?
Moja preporuka nekim forumašima koje ne bih želio vrijeđati:kako bi bilo da se raspitate gdje se u vašoj najbližoj okolini nalazi pogodni psihijatrijski stacionar gdje bi vam mogli pomoći u kriteriju određivanja ludosti.Ukoliko tamo naiđete i na određene političare zabavljajte se zajedno,

Doista tko je lud?Pojednostavljeno, da li onaj tko smatra da bi bilo bolje da Dioki radi i privređuje ili onaj tko priželjkuje da bude spržen i rasprodan u bescjenje?
Moja preporuka nekim forumašima koje ne bih želio vrijeđati:kako bi bilo da se raspitate gdje se u vašoj najbližoj okolini nalazi pogodni psihijatrijski stacionar gdje bi vam mogli pomoći u kriteriju određivanja ludosti.Ukoliko tamo naiđete i na određene političare zabavljajte se zajedno,

Nastaviš li i dalje zabijati glavu kao noj u pjesak ostati ćeš i bez gaća na štapu.
Pa ti još jednom malo razmisli. Ovo ti je moj dobronamjeran savjet.

Nema se on šta brinuti oko DIOK-a, kada nema ništa s DIOK-om. On je bio vlasnik DIOK-a, a ne vjerovnik. Vjerovnici danas brinu o DIOK-u, zato se i sazivaju prodajne dražbe.

Opet se nesto muti, RJ na nekakvim tajnim razgovorima? Nebi me zacudilo da preko noci izade iz stecaja

Kakve veze ima tko šta smatra? Kakve to veze ima s tvrtkom ili dionicom? Možemo mi tu svi skupa smatrati što želimo, no to ništa ne mijenja na stvari, to ne mjenja činjenice. A činjenica si valjda svjestan.

New Report

Close