sad je upravo suprotno stanje od jutros.. kupnja se povlaći a na prodaji do 6kn ima 23000 komada jel se to netko priprema za iskrcaj u slučaju vijesti???
radnici dioki-a, kolege
ubrzo (poslije dobivanja obračuna svih potraživanja) krećemo u borbu za naplatu svojih novaca! vrlo dobro znamo što je sve diokijeva (naša) imovina!
Evo nama jos jednog petka… vjerujete jos da ponuda postoji i da je poslana na zse jos proslog tjedna?
Ovdje je “sezona kiselih krastavaca” sve do famoznog sastanka 4.ožujka! A i za taj sastanak nemam nekih očekivanja, jer će vjerojatno na prvom sastanku samo odrediti termin slijedećeg. 🙂
Ovdje je "sezona kiselih krastavaca" sve do famoznog sastanka 4.ožujka! A i za taj sastanak nemam nekih očekivanja, jer će vjerojatno na prvom sastanku samo odrediti termin slijedećeg. 🙂
Kakva smo zemlja, mislim da je tvoja vizija gotovo sigurna oklada. [emo_smijesak]
jel netko vidio tu ponudu [emo_zloban]
ovo je kamen spoticanja zg pogon, zasto bi dina opstala ako zg ode u staro zeljezo?
A zašto nebi DINA opstala? Po onome ako meni krepa krava neka krepa i susjedu?
vidjeli su ponudu svojim očima sava i lacoste…ponuda je više nego korektna…ne znam šta više čekaju ovi gore…investitor je pred vratima…gdi je objava gospodo?
vidjeli su ponudu svojim očima sava i lacoste…ponuda je više nego korektna…ne znam šta više čekaju ovi gore…investitor je pred vratima…gdi je objava gospodo?
Ja mislim da se i dioki i dina nekome namjestaju i to ne od danas.. zasto drzava suti ako ponda postoji.. a sutjeli su i kod ponude za koju se pisalo u vecernjem…ako je ponuda poslana na zse i ako nije objavljena znaci da je to stopirao netko odozgora.. ti lacsta saberi sve telinkove i sve sta znas pa posalji na uskok sta ih saljes tu nama pa ih pitaj ko tu kolo vodi?