DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

može neko staviti ukupni K/P?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

k / p : 669 / 4812

Ako ulažete u fundamente, ne možete izgubiti. Šećer dolazi na kraju.

k / p : 669 / 4812

Kako se onda ovo moze komentirati? prodaja je jaca OSAM puta..

junikom: ” k / p : 669 / 4812 ” Kako se onda ovo moze komentirati? prodaja je jaca OSAM puta..

Skrivenim nalozima i na kupnji i na prodaji dolazimo do malo drugacijeg odnosa…

Ako ulažete u fundamente, ne možete izgubiti. Šećer dolazi na kraju.

Kako se onda ovo moze komentirati? prodaja je jaca OSAM puta..

Slican omjer je vec mjesecima. Pogledaj omjere za ostale dionice. Sta ti je toliko cudno?

taxodium: ” junikom: ” k / p : 669 / 4812 ” Kako se onda ovo moze komentirati? prodaja je jaca OSAM puta.. ” Skrivenim nalozima i na kupnji i na prodaji dolazimo do malo drugacijeg odnosa…

kolega, to se potkraj dana i obistinilo.
pojeden je jedan skriveni na kupnji,a odmah poslije zasjeo drugi, skoro na isto mjesto.
netko očito ne želi da se zna da kupuje naveliko.
[cool]

hate red

kolega, to se potkraj dana i obistinilo.
pojeden je jedan skriveni na kupnji,a odmah poslije zasjeo drugi, skoro na isto mjesto.
netko očito ne želi da se zna da kupuje naveliko.
[cool]

…da…treba ljude splašiti da pomisle kako nema kupnje pa da se počnu istrpavati misleči kako će uhvatiti po nižoj cijeni…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Nešto se slabo radnikdioki javlja u zadnje vrijeme. Možda je zauzet kupovinom Adriachema d.d?
Hoćete li se javiti na natječaj?

a što da se javljam kad se sve zna?
ja znam gdje če biti LNG a oni koji mi ne vjeruju nek odu na drugu temu ili nek pročitaju ovu od prve do zadnje stranice, sve tu lijepo piše samo treba imati vremena i volje za sve to pročitati, onaj tko to pročita znat če isto ko i ja gdje če biti LNG, nažalost keša nemam skoro ni za kruh i mlijeko tako da ne mogu kupovati a uskoro ču početi prodavati i to ne sve, u biti to če ovisiti o situaciji kako na burzi tako i kod mene u novčaniku

drago mi je što se pojedinci sjete ponekad i moje malenkosti

ovo za Adriachema d.d. nemam pojma a trenutno niti nemam vremena za raspitati se

ja znam gdje če biti LNG a oni koji mi ne vjeruju nek odu na drugu temu ili nek pročitaju ovu od prve do zadnje stranice, sve tu lijepo piše samo treba imati vremena i volje za sve to pročitati, onaj tko to pročita znat če isto ko i ja gdje če biti LNG, nažalost keša nemam skoro ni za kruh i mlijeko tako da ne mogu kupovati a uskoro ču početi prodavati i to ne sve, u biti to če ovisiti o situaciji kako na burzi tako i kod mene u novčaniku

ovo za Adriachema d.d. nemam pojma a trenutno niti nemam vremena za raspitati se

Neki su znali da će i Toda kupit Migros, nadam se da neće tako biti i s tobom.

radnikdiok:

Neki su znali da će i Toda kupit Migros, nadam se da neće tako biti i s tobom.

Ovo nema nikakve veze s Todom,moram podržati kolegu radnika za lng,sve se zna[wink]

pixma

Može neko tko ima dubinu pregleda tržišta staviti najboljih 10k/p.
Izgleda da jača kupnja, doduše na nvou 45x, ali opet …

New Report

Close