Diokijevci, nitko nema komentara na trgovanje??
Ima!
Rastemo brže od CROBEX-a! [lol] [lol] [lol]
Trenutno + 2,86 %
E.ON Ruhrgas AG ima tvrtku kćer UPP doo, a većina djeloatnosti za koje je registrirana vezana je uz LNG!
Očito da je Hrvatska vrlo interesantna, naravno kao svojevrsan HUB, za prirodni i LNG, i mnogi će se pokušati
ubaciti i pozicionirati u Hrvatskoj. Jako lijepo.
taxodium: ” Diokijevci, nitko nema komentara na trgovanje?? ” Ima! Rastemo brže od CROBEX-a! [lol] [lol] [lol] Trenutno + 2,86 %
Šta misliš o ovoj e.on-ovoj tvrtci?
Zamisli u Upravi UPP doo sjedi Dr. Stefan Bürkle, Executive Vice President, LNG and Gas Processing, Linde Engineering. Stvarno su ozbiljno zagrizli i nema povratka.
Posejdon: ” taxodium: ” Diokijevci, nitko nema komentara na trgovanje?? ” Ima! Rastemo brže od CROBEX-a! [lol] [lol] [lol] Trenutno + 2,86 % ” Šta misliš o ovoj e.on-ovoj tvrtci? Zamisli u Upravi UPP doo sjedi Dr. Stefan Bürkle, Executive Vice President, LNG and Gas Processing, Linde Engineering. Stvarno su ozbiljno zagrizli i nema povratka.
Drugi direktor je naravno iz E.ON Ruhrgasa, a zove se Dr Axel Wietfeld i na dužnosti je Vice President for LNG Regasification. Jako lijepo.
Posejdon: ” taxodium: ” Diokijevci, nitko nema komentara na trgovanje?? ” Ima! Rastemo brže od CROBEX-a! [lol] [lol] [lol] Trenutno + 2,86 % ” Šta misliš o ovoj e.on-ovoj tvrtci? Zamisli u Upravi UPP doo sjedi Dr. Stefan Bürkle, Executive Vice President, LNG and Gas Processing, Linde Engineering. Stvarno su ozbiljno zagrizli i nema povratka.
Kockice su već složene. [thumbsup]
Kaj se ovdje događa, zašto je prodaja tako ubitačna?Možda znaju da LNG neće bit u Omišlju?
…ako mene pitaš…ne bih se složio sa tobom…jer sam danas u nekoliko navrata preparkiravao naloge na kupnji na višu cijenu…i redovito me nekoliko njih liparilo…
…sve šta sam kupovao…bilo je na način da sam morao opalit po prodaji…jer je izgledalo kao da će nestati jeftilena…(zadnjih 26 po 460 i zadnjih 6 po 459)
…iskreno…ova cijena mi se izrazito sviđa…i koliko vidim zainteresiranih za kupovinu po ovim cijenama ne nedostaje i bojim se da me sutra više to neće zapast…a tako sam htio kupovati po 440…cijeni koja mi je prvih dana listopada 2007. pobjegla okomito preko 700…
…možda i stignem još…[pray]
26.03.08 08:34Prijavi ovaj komentar administratoru
Hang seng saznaje da će njegova čvrsta ruka nešto raditi u Omišlju na otoku Krku.
A što bi to moglo biti?!!!!!!!!!!!!!!
31.3 i službeno.
Zanimljivo![lol] [lol] [lol]
26.03.08 08:34Prijavi ovaj komentar administratoru Hang seng saznaje da će njegova čvrsta ruka nešto raditi u Omišlju na otoku Krku. A što bi to moglo biti?!!!!!!!!!!!!!! 31.3 i službeno. Zanimljivo![lol] [lol] [lol]
???? Kakav je ovo komentar????
Ovo ni komadi iz Defa ne bi dešeifrirale.
taxodium: ” Diokijevci, nitko nema komentara na trgovanje?? ” Ima! Rastemo brže od CROBEX-a! [lol] [lol] [lol] Trenutno + 2,86 %
A jel sad rastemo brze od crobexa? .. ili mozda brze padamo od crobexa?