DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo sada kreče iskrcavanje pa nda ukrcaj dok Filipović ne iziđe do kraja.
A onda vam samo bog može pomoći. Nije strašno.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Opet juriš na stečajušu, a gdje vam je Lopina? Čudno da ga nema, da nam objasni kako će tu teći med i mljeko 😀

Šalu na stranu, ljudi ne nasjedajte pričama i ako sada trgujete diokijem trebate znati da trgujete s firmom s negativnom vrijednošću i firmom koja više praktički ne postoji. Inače, opvo napucavanje cijene trebalo bi zabraniti kao što bi trebalo suspendirati trgovanje dionicom barem do ispitnog ročišta kada će se nešto konkretnije ipak znati (koliko je dug veći od imovine).

Što se tiče Dine, ja se ne bi baš kladio da će nešto od toga biti. Dina je otišla u PSN, a to znači da će se prvo pokrivati gubici na ime sadašnjeg kapitala, a onda će u kapital ući sadašnji vjerovnici. U konačnici, vlasništvo nad dinom, za dioki će vrijediti 1/10 ili čak 1/20 sadašnje nazovi vrijednosti.

Osim toga, mislim da ročište nema šanse da bude prije veljače – ožujka i to ako dobijete nekog agilnog stečajnog upravitelja. nakon toga, stečaj zapravo počinje i niti jednom stečajnom upravitelju se ne isplati da takav stečaj kratko traje. 15-20 godina stečaja je nekakav realan horizont.

Kad padne na 10 lipa, ja ću uložiti neku lovu. Tamo je jedna lipa promjena cijene od 10 posto. Bilo bi veselo. Čisto onako ako bi opet krenuo neki nevjerojatno nezamisliv odbijanac i rast cijene. Dođe li na neku foru na kunu, zaradio sam deseterostruko. Vidjet ćemo. A ako izgubim? Samo ću se nasmijati. Mnogi su ovdje izgubili mnogo više. Uglavnom, ovo nema veze sa zdravom pameću.
A ako su ju danas pumpali insideri koji znaju da ipak i zaista postoji neki kupac. Što onda?

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Malo cekic malo stop?? Ni regulator ne zna sta bi

znači Vlada kaže da više nema niti obnove predstečaja, ostaje samo goli stečaj i rasprodaja stečajne imovine DIOKI-a!
baš me zanima tko će se usuditi dočekati vikend s dionicama firme “Dioki d.d. u stečaju” u portfelju??
idući tjedan možemo očekivati isključivanje dionica DIOKI-a iz sustava namire SKDD-a pa vi kupujte i dalje ove papiriće (teško mi ih je zvati dionicama)

p.s. mogu se kladiti da će ovaj glumac sa 1000H na prvoj kupnji zbrisati čim istekne 8 minuta mirovanja [emo_smijeh]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

@EXPOSURE
A ako su ju danas pumpali insideri koji znaju da ipak i zaista postoji neki kupac. Što onda?

————————————————————————-
vidjeti ćemo u utorak,dali je netko imao info ili ne…

Nitko nije ovdje izgubio koliko si ti izgubio na igh
To je činjenica ili jos bolje koliko ćeš jos izgubiti na igh

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Možemo mi tu pisati što hoćemo, ali netko ju kupuje se u 16. Lijeva strana se nabildava. Nije to bez vraga. Ima tu ovaca, ali baš toliko … nisam siguran.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

@ pobjeda
Ti si neki feniks? Od kuda si ti ispao? Ovo je Dioki tema.
Svoju bol što jučer nisi odradio IGH kao ja, nemoj iskaljivati na meni.
Boluj svoju bol u samoći. Naučit ćeš jednom, shvatiti kad se najmanje nadaš.

ma nema ništa boriti se s dionicom crobexom, triba biti hladne glave i reći kad je dosta ,uvuku li se emocije ajme ti, uopće mi nije jasno koja sila gura ovu dionicu .mislim da će mnogi osjetiti po đepu ,ne sere nitko cekine bar ja takvog nisam upozna

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Vidim da ovdje Exposure spominje da nije to bez vraga, upravu je na Diokju se trenutno odvijaju đavolja posla.Čuvajte se!

AFRIČKA ŠLJIVA- NE PADA! ŽENE ZNAJU!

Lijeva strana se nabildava. Nije to bez vraga.

ma daj, 30.000 komada je na “kupnji” na 0,01 kn tj. ukupno cca. 300 kn [emo_smijeh]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

New Report

Close