Blago brokerima dok je Dioki na burzi…a ma neka njega…i nemojmo se zalagat za delistiranje jer nema tako dobre dionice kao ove za zaradit a jos bolje za izgubit novce.
Evo krece opet krug pumpanja pa tko voli nek izvoli…25 000 na kupnji po lipu…18 000 na kupnji po 4 kune…24 000 po 4,04..itd..itd…Gospodin iz prvih 10 ima jos preko 70 000 pa vam je sigurno zahvalan sto mu odrzavate cijenu i omogucavate da sto skuplje proda…Pozurite jer kad on proda nece ih vise bit.
Pozdrav
Ovo što se ovdje dešava ne da je krajnji kretenizam, nego zaista ne postoji ama baš nikakav razlog zašto bi se ovim propalim poduzećem trgovalo po 7 kuna.
Mislim da će se neki žestoko opeći…..još jednom.
Sad će se sigurno pojaviti negdje neki članak o tome da je iz onog crnog već fotkanog auta (limunzine) ipak netko izašao i s nekime tamo razgovarao. U ruci je imao debelu aktovku punu kojekakvih bjanko ugovora. Bit će i fotka. Pa će ta fotka valjda opravdati ovo danas.
Ima li netko tko ovo razumije?
Online igra stolica se nastavlja a muzika stala.
Igrači sami pjevaju [emo_smijeh]
dal sad ide opet nazad na 5 kn??
ovo ima samo na ZSE [emo_smijesak]
na sekundu sam mislio da je opet iscurila neka vijest i da opet leti na 20 al izgleda opet trejderi rade dobar posao.. zanima me jer nisam nikad imao dionicu u stečaju, ako ima neko iskusniji da napiše ovo šta je prije neko već pito, nakon koliko vremena ide delistiranje i dali se ono mora nužno dogoditi?
@goblyn
mislim da se isplati igrati sa diokiem dok Filipović nije cjeli izašao izgleda da će umjetno dizati cjenu da izađe po što većoj a tu se može uzeti pokoji burek
ovo nije poziv na kupnju a kamoli na prodaju diokia
Tako i ja mislim forumašu. Nije uspio izići do kraja ( ostalo mu sigurno više od 50.000 komada ) pa sad kupuje prodavajući. Treba pratiti top 10 večeras i ponedjeljak a naračito će biti zanimljivo u utorak jer je stanje u utorak ono poslije objavljenjog stečaja.
A gle sad:
Vaš link …
znači ode i zadnja slamka spasa za DIOKI
Vlada odlučila da obnova predstečaja neće biti moguća
po novome stečaj bez ponovne predtečajne dakle fedor
ko je jamio jamio je