DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Blago brokerima dok je Dioki na burzi…a ma neka njega…i nemojmo se zalagat za delistiranje jer nema tako dobre dionice kao ove za zaradit a jos bolje za izgubit novce.
Evo krece opet krug pumpanja pa tko voli nek izvoli…25 000 na kupnji po lipu…18 000 na kupnji po 4 kune…24 000 po 4,04..itd..itd…Gospodin iz prvih 10 ima jos preko 70 000 pa vam je sigurno zahvalan sto mu odrzavate cijenu i omogucavate da sto skuplje proda…Pozurite jer kad on proda nece ih vise bit.

Pozdrav

da a ko pumpa on mozda? pa koja vam je to j….na logika,pa očito netko tiho i jeftino preuzima tvrtku…

Ovo što se ovdje dešava ne da je krajnji kretenizam, nego zaista ne postoji ama baš nikakav razlog zašto bi se ovim propalim poduzećem trgovalo po 7 kuna.

Mislim da će se neki žestoko opeći…..još jednom.

Sad će se sigurno pojaviti negdje neki članak o tome da je iz onog crnog već fotkanog auta (limunzine) ipak netko izašao i s nekime tamo razgovarao. U ruci je imao debelu aktovku punu kojekakvih bjanko ugovora. Bit će i fotka. Pa će ta fotka valjda opravdati ovo danas.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Ima li netko tko ovo razumije?
Online igra stolica se nastavlja a muzika stala.
Igrači sami pjevaju [emo_smijeh]

dal sad ide opet nazad na 5 kn??
ovo ima samo na ZSE [emo_smijesak]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

na sekundu sam mislio da je opet iscurila neka vijest i da opet leti na 20 al izgleda opet trejderi rade dobar posao.. zanima me jer nisam nikad imao dionicu u stečaju, ako ima neko iskusniji da napiše ovo šta je prije neko već pito, nakon koliko vremena ide delistiranje i dali se ono mora nužno dogoditi?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

@goblyn
mislim da se isplati igrati sa diokiem dok Filipović nije cjeli izašao izgleda da će umjetno dizati cjenu da izađe po što većoj a tu se može uzeti pokoji burek
ovo nije poziv na kupnju a kamoli na prodaju diokia

Tako i ja mislim forumašu. Nije uspio izići do kraja ( ostalo mu sigurno više od 50.000 komada ) pa sad kupuje prodavajući. Treba pratiti top 10 večeras i ponedjeljak a naračito će biti zanimljivo u utorak jer je stanje u utorak ono poslije objavljenjog stečaja.

E pa Đuro ima tešku ruku.

A gle sad:
Vaš link …

http://www.hrportfolio.hr/hr/fondovi/fondovi_4_4_0_2/%7CVijesti%7CEkonomija%7CNovost%7CVlada_mijenja_zakon_o_predste-ccajnoj_nagodbi%7C26321%7C%7C1

znači ode i zadnja slamka spasa za DIOKI

Vlada odlučila da obnova predstečaja neće biti moguća

Vlada odlučila da obnova predstečaja neće biti moguća

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

po novome stečaj bez ponovne predtečajne dakle fedor
ko je jamio jamio je

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Do kraja dana ce biti mrtvih…nevjerujem ds ce itko htjet docekat vikend u ovome tako da..

New Report

Close