DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Posjedujem dva radnicka paketa i pomalo postajem pesimist da se nece tako brzo vratit na stare razine (preko 600). Covijek nikad zadovoljan.Umijesto da racunam koliko sam zaradio ja racunam za koliko sam mogao prodati[cry]

Vrlo brzo ce vam biti zao aki ih prodate! Vrlo brzo!!!!! Zato razmislite!

Posjedujem dva radnicka paketa i pomalo postajem pesimist da se nece tako brzo vratit na stare razine (preko 600). Covijek nikad zadovoljan.Umijesto da racunam koliko sam zaradio ja racunam za koliko sam mogao prodati[cry]

evo, ja sam zadnjih 13k casha stavio upravo na bid[cool]

hate red

Da mi je neko rekao da ću u ovo vrijeme moći kupiti Dioki ispod 500 kn mislio bih da je lud, a gle ovo:

Top bid CIJENA KOLIČINA
486,00 2
485,02 2
485,00 55
483,02 26
483,00 100

Top ask CIJENA KOLIČINA
500,00 28
509,00 10
510,00 49
513,00 8
515,00 20

TransakcijeCIJENA KOLIČINA VRIJEME
486,00 12 13:08:34
490,00 41 13:08:34
500,00 42 12:18:39
500,01 5 12:18:39
500,00 1 10:48:49
500,00 4 10:47:58
500,00 2 10:45:04
500,02 15 10:45:04
500,03 15 10:00:00

Na žalost ja sam svu municiju ispucao nešto iznad 51x pa sad samo gledam. A kupovalo bi se [cry]

pa cayman je lijepo govorio da će ga biti ispod 500 kn i da ne srljate…….umjetno ste dizali cijenu i sad čekate da se iskrcate na novom valu. zar mislite da su filipović i ježić budale…iskrcavajte se, ali neće vam oni više plaćati 600 ili 550 kuna nego ispod 500 kuna….tek kad još kupe onda će i nabiti cijenu prema gore…

...povijest se ponavlja...

evo, ja sam zadnjih 13k casha stavio upravo na bid[cool]

…a neki dan si prijetio troznamenkastom prodavatelju…i udarao po asku…
…možda si trebao obratno napraviti…???

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

kamenac: ” evo, ja sam zadnjih 13k casha stavio upravo na bid[cool] ” …a neki dan si prijetio troznamenkastom prodavatelju…i udarao po asku… …možda si trebao obratno napraviti…???

ne kužim, ali nema veze.
sve u svemu, jučer sam dokupio još 5 lakih komada.
a 21 kom još čeka na bidu[cool]

hate red

Vijesti iz Hrvatske 14.03.2008 11:00
Bandić najavio jeftinije komunalije za industriju
Novi tarifni sustav kojim će se industrijskim tvrtkama sniziti cijena komunalija bit će poznat za dvadesetak dana

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je kako će učiniti sve da tvrtke ne sele iz Zagreba, pa će za dvadesetak dana izići s novim tarifnim sustavom kojim će se industrijskim tvrtkama sniziti cijena komunalija, prije svega vode i odvodnje. Bandić je, na upit novinara o najavi seljenja tvrtki iz grada, rekao da će jedan dio tvrtki seliti iz grada zato što komercijalizirajući prostor u gradu želi realizirati ekstra profit, a izvan grada, gdje kupe zemljište po znatno nižoj cijeni, dislociraju pogon. Dodao je da je to trend svugdje u svijetu, pa tako i u Zagrebu, i ne može se zaustaviti, premda bi volio da tvrtke ostanu i pune gradski proračun.

Zamjenik gradonačelnika Ivo Jelušić rekao je da je proces seljenja industrije iz centra grada u periferiju prisutan desetljećima u Zagrebu i u svim velikim gradovima. Rekao je da je zbog pročišćivača voda u Zagrebu skuplja, ali i poručio onima koji se bijegom iz Zagreba žele spasiti od toga, da je to samo kratkoročno jer će za 10 do 15 godina svi gradovi morati pročišćavati vodu. Istaknuo je da Zagreb i dalje ima najbolje stope gospodarskog razvoja i najviše novozaposlenih, pa to ne ide u prilog onima koji govore da gospodarstvo bježi iz Zagreba. (Hina)[thumbsup][thumbsup][thumbsup]Evo još jedna dobra vijest u nizu .

Premijer Ivo Sanader i njegov crnogorski kolega Milo Đukanović protekli su tjedan bili na večeri u zagrebačkom restoranu Baltazar na Novoj Vesi. No, nakon protokolarne večere s Đukanovićem, Sanaderu se za stolom pridružilo zanimljivo društvo: Jure Radić, Miomir Žužul i novi vlasnik Novog lista Robert Ježić, za kojeg se neslužbeno procjenjuje da je “težak” 24 milijuna eura. Ježić je i predsjednik NK Rijeka, a pravo bogatstvo navodno je stekao posredujući i trgujući polimerima u regiji i u Eeropi. Poznato je da je blizak SDP-ovcu Slavku Liniću i bivšem predsjedniku Vlade Franji Gregoriću, a sada se očito sprijateljio i s premijerom. Inače Ježić vozi Ferrari i ima adresu i u Švicarskoj. Inače restoran Baltazar poznato je okupljalište političkog ali i estradnog vrha.Na zagrebačkoj adresi postoji već 25 godina.

Izvor: Jutarnji list

Ježić ne gubi vrijeme.

Zna on što radi. [thumbsup]

La vita e bella!

Zanimljivo društvance.
Čovjeku padnu na pamet lijepe kombinacije.
Radić mi je jasan. Žužul isto.

Ježić? Zanimljivo.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Inače… u petak je u Novom Listu objavljen mali, mali, mali, preslatki članak o INI i njihovim pripremama za proizvodnju gnojiva na Urinju.

A što je potrebno za proizvodnju?
He-he.

Ježić stvarno ne gubi vrijeme. Novi List, zanimljivo.

Zanimljivo je (meni osobno) još nešto.
Da li je tko primjetio da cijena Novoga Lista (koliko ga je platio Ježić) košta onoliko koliko košta dug za otpadne vode Bandiću?

Ježić + Đukanović.

Sada ste mi definitivno zagolicali maštu.

Interesantno drustvo !!!!!!!
1.Sanader
2.Jure Radic
3.Žužul(kao lobist i inkasator postotka )
4.Vlasnik -DIOKI-a
5. Djukanovic
[thumbsup]

New Report

Close