DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlasnik/nositelj računa (OIB) / Suovlaštenik/imatelj VP (OIB) Stanje [%] Vrsta računa
1.
DIOKI HOLDING AG (80628186533)
3.068.525 75,91 Osnovni račun
2.
ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)/FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542)
130.705 3,23 Skrb. račun
3.
PRIMORSKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO RIJEKA (96675880337)
23.760 0,59 Skrb. račun
4.
POŠTEK GORANA (45157779873)
19.922 0,49 Osnovni račun
5.
MARJANOVIĆ DARIO (89736377267)
16.500 0,41 Osnovni račun
6.
GAŠI NIKOLA (33324989022)
14.207 0,35 Osnovni račun
7.
KNEŽEVIĆ JOZO (02897108333)
12.563 0,31 Osnovni račun
8.
PIETRI ROK (70199075506)
12.310 0,30 Osnovni račun
9.
BUTKOVIĆ ZVONIMIR (02286513296)
11.597 0,29 Osnovni račun
10.
JUGO ŽIGANTO KRISTINA (39011481193)
11.161 0,28 Osnovni račun
Ukupno: 3.321.250 82,17

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Ako Janiška ima ponudu može po novom tj izmjenjenom Zakonu, po službenoj dužnosti pokrenuti obnovu postupka!

Jedini problem je šta je taj zakon još u proceduri….

znaci dve stvari ili neko nešto zna i akumlira dionice ili su forumaši ušli u neobrano grožđe

zadnjih dana nema nikakvih povećanja udjela (za ulazak u top 10 dosta je nešto više od 11.000 dionica) iako su prometi jako veliki što znači da su to sve samo prebacivanja dionica između malih ulagača tj. obično pumpanje cijene kako je svojevremeno bilo na Ingri (uz iste priče kao i ovdje o preuzimanju!!!) u onom rastu sa 3 na 13 kn uz višemilijunske promete i onda žestok pad nazad na sadašnje 3 kn [emo_vrtimise]

ČERMAK OTPADA
Novi ulagač snima Dinu i Dioki, idući tjedan odluka.
21.11.2013. 09:01:08 NEWS-HB217911

Dnevni limiti trgovanja

Razred 1
Prosječna 16,38
Minimalna 14,74
Maksimalna 18,02

United Energy ima podružnice u Ukrajini, Gruziji i Španjolskoj, a surađuje s nizom velikih svjetskih naftnih kompanija poput ruskog TNK BP-a, kazačkog KazMunaiGaza i azerbajdžanskog Socara

Jel ti to misliš na ovaj united energy. Šta opet vrtimo krug ispočetka?

http://unitedenergy.biz/uec/?page_id=2

za najnovijeg strateškog partnera se znalo još od ljeta.i samo pojedinci su znali da neće uspjet psn za čermaka.jer se računalo na sadašnje mistreiozne ulagače kako kažu…

Ali meni onda nije jasno zašto se PSN produžavala s čermakom u nedogled, ako su imali rezervnu opciju? Po tome sve ovo što se sada događa moglo se riješiti već odavno ako postoje takvi partneri, zar ne?
[/quote]
Pa nije bio problem u Čermakovoj ponuudi, nego vjerovnici nisu prihvatili PSN. Sada je situacija drugačija Dioki treba u stečaj i sigurno je lakše na taj način kupiti Dioki,a samim time i Dinu, jer ekipa se u stvari želi dokopati LNG-a, ali vlasnička struktura je jako zanimljiva i ponovno je sve moguće,nikako normalno,ali moguće

@bembo

mislim meni je dosta nerazumljivo da će eventualni strateški partner ići na burzi kupovati dionice. Kupi od jezica i eventualno filipovica i to je to. Sta ce kupiti na burzi i cemu ta zahebancija? No možda sam i u krivu, ali baš ne vidim logiku…

bembo nemože bit jedna kuna jer ću ja onda doć na ročište i dat 10 kn, možda i ti dođeš na ročište i daš 100 kn, pa dođe i mujo i da 1000 kn, ….. e to je problem kupca u stečaju (a da ne pričamo da razlučni vjerovnik nebi smio nabijat cijenu , ali u praksi to rade jel ako i postigne največu cijenu ničim nije obvezan jer nije dužan položiti jamčevinu za sudjelovanje na dražbi pa nema ni što izgubiti)
Esad ako netko procijeni da bi mu se to moglo desiti , nastojat če do svega toga doć kroz PSN tj bilo kakav dogovor ( čak je tu prije moguće da dođe do toga za male novce s kuverticom ispod stola, makar teško preveč je sve u medijima)
Primjer gore naveden je iz iskustva i osjetio sam što znači dizanj cijene

pepe7

@bembo

mislim meni je dosta nerazumljivo da će eventualni strateški partner ići na burzi kupovati dionice. Kupi od jezica i eventualno filipovica i to je to. Sta ce kupiti na burzi i cemu ta zahebancija? No možda sam i u krivu, ali baš ne vidim logiku…

tako je, ali ovdje na forumu izmišlja se da dionice DIOKI-a kupuje strateški kupac što se uvidom u top 10 vidi da je čista laž i da sve ove transakcije odrađuju samo špekulanti

@Fedor19

Tako je, nisu prihvatili PSN koja se bazirala na čermakovoj ponudi. I onda se to 2 ili 3 puta odgađalo, kao promjenit će se ponuda iako se baš i nije nešto mijenjala. Ako su imali partnera, mogli su nakon prvog puta reći – OK, PSN nije prihvaćena, pokreće se stečaj (kao i sada) a onda kreće procedura s novim partnerom (kao i sada). Kreće li procedura kroz stečaj ili nekako drugačije, vidjeli bi.

Ali ako se, prema pisanju forumaša diokidina, znalo da to s čermakom neće proći, a imalo se nove partnere, čemu stalno produžavanje do krajnjih rokova s čermakom?

Osjeća se nervoza. Dečki bi se htjeli jeftino ukrcati danas ili sutra, prije objave.[emo_naivan]

New Report

Close