ne znam koje su tu igre i tko to kupuje ali upravo sam mojih 2K uzetih za po euro, sa zadovoljstvom prepustio nekome drugome [emo_cool]
ja sam isto danas sve prodao i super zaradio,ali ne usudim se ovdje više ostati nakon rasta sa 3 kn na 22 kn (+630% !!!!) obzirom d aje podnijet zahtjev za stečaj firme [emo_vrtimise]
čestitam svima koji su zaradili i u neto plusu su s DIOK s ovom zadnjom špekulacijom, nešto sam ljubomoran da vam budem iskren. ostalih 99,85% dioničara pozdravljam.
čestitam svima koji su zaradili i u neto plusu su s DIOK s ovom zadnjom špekulacijom, nešto sam ljubomoran da vam budem iskren. ostalih 99,85% dioničara pozdravljam.
zaradili su oni, koji su bili kontra mase.
ALELUJA…
Društvo Dioki d.d. dostavilo je odgovor na upit Zgrebačke burze: “Slijedom Vašeg današnjeg upita, a vezano uz promjenu cijene dionica DIOK-R-A što je uzrokovalo pokretanje Dražbe uravnoteženja, obavještavamo Vas da društvo Dioki d.d. nije u posjedu novih materijalnih činjenica niti cjenovno osjetljivih informacija, koje bi utjecale na navedenu promjenu cijene dionica. Kao i dosad, Društvo će investicijsku javnost redovito izvještavati o svim događajima i aktivnostima od važnosti za njegovo poslovanje, i to u trenutku kada one postanu materijalna činjenica u vidu relevantnih i obvezujućih odluka, radnji, dokumenata i dogovora.”
http://www.zse.hr/default.aspx?id=48440
Pozdrav
ovdje ja game over…. sada nazad pa kroz tjedan-dva opet uz neku vijest naravno 300% skok uz dobru zaradu….hvala vam što kupujete dionice diokija….
Ovo trgovanje je za zatvor, koja katastrofa.
Barbosa
Nije to zabrinjavajuce nego ohrabrujuce. Tako se postupa.
Janiska – Vladin agent mora ponudit Cermaku i eventualno ostalima da pokusaju nadmasiti ponudu ovog prvog. Kad to ne bi napravio to bi onda bilo itekako sumnjivo.
To znaju svi investitori.
Takoder ohrabruje tajanstvenost investitora- znaci da je rijec o ozbiljnim ulagacima koji se ne sepure po medijima kao neki sarlatani.
Jer da nisu ozbiljni prvo bi saznali iz medija tko su bez brige.
Lucijan,
ZSE je tek danas poslala upit vezano za promjenu cijene. Pih. Kad su se svi iskrcali.
Mogli su i bez toga.
I sta vam to govori..?..ok..svi smo zaradili sa rastom od 4..5…pa dalje…(naravno u koliko stignete prodat)..ali nije to temelj na kojoj burza treba funkcionirat…A hanfa..?..sjeca li se tko cemu ona sluzi..?
Pozdrav
Hanfa je samo jedna od agencija u nizu kakvih u hrvata ima koliko hočeš. Same sebi smisao. Iako, koliko ja znam špekulacije na burzi ovoj ili svjetskim nisu zabranjene naprasto zato jer ih je teško kontrolirati. I dalje će biti ona – uvijek je netko spretniji, brži i pametniji. Ostali uče dok ne dosegnu ili ne odustanu ližući svoje rane.