DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lacoste10
onda sam možda na dobrom tragu

Puca ovdje danas još dva uravnoteženja, ovi su suglasni i da uđu kroz novi PSN i ne pitaju za cijenu.

Heh, 25-30kn? Sliju li se miljarde eura u dioki, dionica ce vrijedit 250 – 300kn! Upravo zato je prica o stranim ulagacima koji dizu dioki iz pepela u startu nerealna. Ja sam out, treca uspjesna spekulacija na diokiju. I meni dosta 🙂 Zivjeli!

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

ingroman
Može link ili copy-paste članka?

Ako nema stečaja,ovo ide od šale na 25-30kn, ako ima,i ako su ove priče o navodnim interesentima samo bajke, ni 3kn nije nemoguće..ipak za dobrobit svih nadam se prvoj varijanti!!

novilist-strana 7..
nemam pretplatu pa nemogu postati članak,ako nekoga zanima pročitajte.

Roroxnet
Pa tako reci, prodao si i sada bi zavrtio još jedan krug. Izgleda da ćeš kupovati po skupljoj cijeni, ali to je tvoj odabir.

ide i druga blokada.

Brutalno[emo_smijeh]

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Prema predstečajnom povjereniku, strani su ulagači, bez obzira na to hoće li se potraživanja vjerovnika rješavati kroz stečajeve ili predstečajnu nagodbu, zainteresirani za hitno pokretanje proizvodnje, već početkom iduće godine.

Roroxnet
Kazes treca uspjesna spekulacija na Diokiju, reci iskreno koliko je bilo neuspjesnih?

I ukupnu bilancu.

Mislim da ce spekulanti ovdje velike novce pogubit.

iznad 10 kn na kupnji je 26.000 dionica, prodaja mjesecima nije bila slabija nego što je sada,idealna prilika da se cijena danas digne preko 15 kn

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

@ngroman
Janiška je u tom tekstu izjavio da su ulagači zainteresirani za DINU i DIOKI-i za LNG.
Ako imate cjeli članak onda ga postajte-za širu javnost će biti dostupan tokom poslijepodneva.

New Report

Close