DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel vi znate ljudi što sve ovo znači???? [smiley]

Ovo će biti posao stoljeća za Hrvatsku (a bogami i veći posao za EU)!

La vita e bella!

55 milijardi dolara!!!!
Prava sitnica.
Vaš link

Naglasio sam da je na razini glasine,niti ja ne vjerujem u to,uostalom sajam bagera u Omišlju na Krku kao da govori da se razni proizvođači trude prezentirati svoj proizvod na lokaciji.Mogli bi i ostati poslije izložbe na Krku![wink][lol] [lol] [lol]

pixma

Nisam siguran,na razini glasine,ali da li je istina da se INA miješau LNG terminal_tj.navodno ne žele terminal na Krku[pray]

Kolega, tesko je zadovoljiti sve interesne lobije u ovako velikom projektu… pitanje je samo ciji su lobiji jaci, a mislim da to nije upitno u ovom slucaju.

Ako ulažete u fundamente, ne možete izgubiti. Šećer dolazi na kraju.

Ipak mislim da je to samo najava a do realizacije je dug put.

Nisam siguran,na razini glasine,ali da li je istina da se INA miješau LNG terminal_tj.navodno ne žele terminal na Krku[pray]

Ina je jedna respektabilna tvrtka čiji glas znači puno… [lol] [lol] [lol]
Ma dajte molim vas!
Ini bi bilo najbolje da osigura svoj udio u cijelom ovom poslu (14%) i da se lijepo pripremi za obaveze koje joj predstoje.

La vita e bella!

Sad je jasnije zašto se radi plinovod Omišalj – Kukuljanovo promjera 1000mm i tlaka 100bara!
Dobro bi bilo nešto kupiti i u slobodnoj zoni Kukuljanovo, ako ima slobodno!

Sad je jasnije zašto se radi plinovod Omišalj – Kukuljanovo promjera 1000mm i tlaka 100bara! Dobro bi bilo nešto kupiti i u slobodnoj zoni Kukuljanovo, ako ima slobodno!

He-he!
Jako dobro primjećeno.
Očito je netko za ovo znao i puno prije….

La vita e bella!

Ausrtijski OMV zeli preuzeti tj.kupiti INU jer tako postaje i najjaci igrac u grupaciji tj.LNG konzorciju.Kupnjom INE stece dodatnih 15%[thumbsup]
Nezamislivo puno novaca je ovdije u igri a da do projekta nece doci u to se niti najmanje ne bojim jer i onako cijelu unutarnju politiku kreura EU[thumbsup]

Bit će interesantna borba za dodatnih 14% INE!
OMV je dao ponudu za preuzimanje MOL-a i radi pritisak, pa je vjerojatno da će i na INI učiniti dodatni pritisak.

Dioki + 3,10 % [thumbsup] Svaki dan po malo gore i to je rast.[thumbsup]

Jel bilo isplate za 2007 ..hvala!!

New Report

Close