… otud tolike igre oko DIOKI-a, niti će baš skoro biti završene …
igre? nema ovdje više nikakvih igara, to su samo puste želje onih koje su sava i lacoste10 navukli u dioki po 27-30 kn pa se sada tješe bajkama….
Hoće li netko objasniti zašto bi višegodišnji stečaj bio bolji od vraćanja na predstečajnu nagodbu do kraja godine?
Validus = lokalna građevinsko-uslužna firmica.
DIOKI = radi LNGa može imati međunarodni strateški značaj.
… otud tolike igre oko DIOKI-a, niti će baš skoro biti završene …
Dioki je već “gotova priča”,dragi kolega.
Zaludu vam nadanja.
Ali,OK,”nada umire zadnja”!
Pozdrav
Zato što tako nalaže Zakon, to je osnovno pod jedan, pod dva lakše je riješiti problem radnika i imovine, treće pa da je netko to htio kupiti odavno bi već kupio. A sad kad vidimo da najveći započinje sa prodajom ( ne RJ ) zasigurno on ima više informacija nego svi mi zajedno.
Zar nisam prije tjedan dva naglasio da će biti upravo ovakav razvoj događaja tj. nagli pad prometa i to se dogodilo. Neće ni stečaj znatnije pogurati cijenu dolje možda oko 3 kune jer dionice su pokupovane na puno većim razinama i nitko ne želi niti voli gubiti. A kad pogledamo cjelokupnu kupnju cca 20.000 komada je na razinama iznad 2 kune dakle cca 80.000 kuna…….
Hoće li netko objasniti zašto bi višegodišnji stečaj bio bolji od vraćanja na predstečajnu nagodbu do kraja godine?
U stecaju prodajete imovinu da bi namirili vjerovnike..ili ti isti postaju njeni vlasnici na ime duga…Cijenu odredjuju vjerovnici a ne vi kao duznik.
PSN nije u interesu ni zgb ni hypu..a ni hepu…oni ce do imovine..novaca..cega vec doci prodajom ili dolaskom investitora..a dioki ce ostat bez icega..tj R.J.
Pozdrav
@joka14
MiroBaricevic
kolega ukopo si se u FNVC pa ti dosadno
a nitko da vam pokupi onaj nalog od 177komada
———————————————————
ukopao se on i u LUKA PLOČE na 1800-2000 kn,a cjena 70 eura po dionici,očito ljudi nemaju pametnijeg posla .
Super onda, ako je stečaj tako dobar za sve neka mirno traje 15 godina kao inače, a i više ako treba.
Dragi kolega Vama izgleda nije jasno da netko može komentirat dionicu a ne biti u njoj. Čudno trebali bi posjetiti strane forume pa malo vidjeti kako se piše o dionicama. Samo za Vašu informaciju imam samo tri naše dionice ( HT, INA, JNAF )
ostale NEMAM. Ali zato imam stranih GOOG, FB, BA, C, T ( NYSE ) kao i neke na frankfurskoj i londonskoj burzi. Može pogledati kako te dionice kotiraju molimo bih Vas da obratite pažnju na prometu ( evo navest ću samo jedan primjer od jučer GOOG 2.000.000 dionica po 1000 dolara to je recimo prosječan dnevni promet tj. 2.000.000.000 dolara u jednom danu ili cca 12 mlrd kuna pa pokušajte to uporedit recimo da ZSE ima 10 mil kuna / dana i 250 radnih dana i eto 2.5 mlrd kuna godišnje ili 6 puta manje )
cccc…..
@MiroBaričević
Zato što tako nalaže Zakon, to je osnovno pod jedan, pod dva lakše je riješiti problem radnika i imovine, treće pa da je netko to htio kupiti odavno bi već kupio. A sad kad vidimo da najveći započinje sa prodajom ( ne RJ ) zasigurno on ima više informacija nego svi mi zajedno.
Zar nisam prije tjedan dva naglasio da će biti upravo ovakav razvoj događaja tj. nagli pad prometa i to se dogodilo. Neće ni stečaj znatnije pogurati cijenu dolje možda oko 3 kune jer dionice su pokupovane na puno većim razinama i nitko ne želi niti voli gubiti. A kad pogledamo cjelokupnu kupnju cca 20.000 komada je na razinama iznad 2 kune dakle cca 80.000 kuna…….
———————————————————————
Kako sada 3 kn-što niste tvrdili da će biti delistane???
Ili želite kupiti.
Dragi kolega Vama izgleda nije jasno da netko može komentirat dionicu a ne biti u njoj. Čudno trebali bi posjetiti strane forume pa malo vidjeti kako se piše o dionicama. Samo za Vašu informaciju imam samo tri naše dionice ( HT, INA, JNAF )
ostale NEMAM. Ali zato imam stranih GOOG, FB, BA, C, T ( NYSE ) kao i neke na frankfurskoj i londonskoj burzi. Može pogledati kako te dionice kotiraju molimo bih Vas da obratite pažnju na prometu ( evo navest ću samo jedan primjer od jučer GOOG 2.000.000 dionica po 1000 dolara to je recimo prosječan dnevni promet tj. 2.000.000.000 dolara u jednom danu ili cca 12 mlrd kuna pa pokušajte to uporedit recimo da ZSE ima 10 mil kuna / dana i 250 radnih dana i eto 2.5 mlrd kuna godišnje ili 6 puta manje )
cccc…..
Pored ovakvog porfelja ,vi trošite vrijeme po cjele dane i pišete na temi DIOKI???
O propasti ,delistanju ,ili ste emotivno vezani za DIOKI???
Da tako to ide ( vidite primer VLDS ili nekih drugih dionica u stečaju ) prvo se objavi pa onda najbolje delisting, ako baš neko želi mogu i ostati. Ovakav razvoj događaja podsjeća na VLDS kako cijenom tako i postupcima i nagađanjima.
Sjetimo se zadnji dan je tržen po 0.1 kn. I tako do sad…..