@mirobaričević
mislim ti podaci nisu ažurirani jer po ovome što si postao ispada da na sudu gotovo da nemaju ročišta, a dobro znamo da su prebukirani
@MiroBaričević
http://www.tszg.hr/cro/TSZG/Zakazana-rocista/Zakazana-rocista-Stecajnog-odjela [tszg.hr]
Nema stečaja ovaj tjedan. Postupke stečaja možete provjeriti preko e-spisa. U prvu kućicu upišete Stpn drugu broj postupka a u treću 2013 ( godina )
Eto malo surfanja i lakše se diše.
———————————————————
normalno da nema,niti će ga biti -očekuju se ponude od 3-4 strateška partnera koje će Janiška objaviti – tokom ovog tjedna.
———————————————————-
daj čovječe, odi se liječiti. PRESTANI LJUDIMA MOZAK ISPIRATI.
@mirobaričević
mislim ti podaci nisu ažurirani jer po ovome što si postao ispada da na sudu gotovo da nemaju ročišta, a dobro znamo da su prebukirani
Podaci se ažuriraju u petak i zvanični su pa suci preko njih znaju kao i stranke kad i gdje trebaju doći.
Malo ću pojasniti postupak da ne bude opez napada na mene. Na stranicama trgovačkog suda u Zg izaberete stečajne postupke sa rasporedom za ovaj tjedan.
Upišete brojeve postupaka na papir i onda odete na adresu iz posta ( izaberete Trgovački Sud u Zagrebu ) prije i upisujete jedan po jedan. U prvu kućicu upišete STPN u zadnju 2013 u srednju broj postupka i onda naravno vidite za svaki otprilike o čemu je riječ.
Ti podaci su javni i uvedeni su prije mjesec dana ( njihov pregled )
Naravno to ne znači da stečaja neće biti već samo da ga neće biti ovaj tjedan.
Stecaj nije pokrenut kao sto su mnogi najavljivali i dioki je tvrtka kao i svaka druga. Ocito se ceka ozbiljniji igrac od generala.
@butko11
saznati ćemo za dan-dva i tko su drugi igrači i ponuđači.
Kako to da se o velikom Čermaku više ne priča, nakon godine dana povlačenja i izigravanja svih, odjednom se ukazuju moguči novi investitori ni više ni manje 3-4. Koliko ij je samo bilo zadnje dvije godine. Scenarij isti, za dva tjedna ponude, nakon toga dubinsko snimanje cca 6 mjeseci, zatim čekanje 2-3 mjeseca odluke, prolongiranje osluke mjesec dana, konačno odustajanje. iza toga novi investitor, scenarij isti, pa ponovno međusobno jedni te isti ispočetka u krug. A Čemak izgleda da je idealan za manipulaciju. Što prije stečaj to je najbolje za sve, mada mi radnici gubimo kao i dioničari, ali najprije će se nešto napraviti. Ovo što savo i lacoste pišu to su priče za malu djecu.