Trebalo bi to rasti 100% na sat![emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Pa nije to neki lanac dućana – to je STRATEGIJA i ne samo Hrvatska!
evo potopa nazad prema 4 kn [emo_palacg]
čestitam navlakačima što su vas danas opet ošišali kao zadnje ovce, ali uopće mi vas nije žao [emo_smijeh][emo_palacg][emo_smijeh]
Evo i Zmajkija. Opet nije kupio na 4 i prodao na 7kn. Umjesto da nije pisao crnjake mogao je zaraditi 66% u jednom danu. Više pameti drugi put.[emo_palacd][emo_zloban]
tko kaze da nisam ? [emo_smijesak] a kad ces ti na nulu? koliki je minus ? dokup ?
kosor
Ovo je izjava godine da ne želiš zarađivati na lažima. hahaha
Onda se primi lopate![emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
prava vrtirep dionica al mislim da bu danas ipak iznat 6,5 završilo, ali,ali ovdje stvarno nikad neznaš
pitanje za ove što vole vadit količine s bida po jednu dvje lipe i pričat da su lažni nalozi, što onda dođu i kako to da na njih ne upozore ove na asku na 130kn 10 000kom, 140kn 8000kom, ……
@Frankie
Danas idemo na minimalno 30 kuna.Steta sto nisu napisali 200 milijuna eura jer tada bi rast mogao ici i do 60-70 kuna.
———————————————————————
Zašto bi pisali 200 ako je ponuda 100 milijuna eura, za DINU 75 milijuna eura, a za DIOKI 25 milijuna eura.
Zato ako DIOKI i DINA idu u stecaj cifra je sasvim irelevantna,a po clanku se da iscitat da su ovi vec u stecaju.Vec imaju i stecajnog upravitelja i to u prvoj recenici clanka. Ako to nikome nije idnikativno ok. Ovo je u biti cisto kockanje.
Sve je lako provjeriljvo!
Neka se obustavi trgovanje i traži očitovanje Diokija po pitanju ponude za Dinu i po pitanju ponude DUUDI-ja za zemljište!
Irelevantno je kolega frankie jeli stecaj..predstecaj..ili kako god ako tvrtku cije dionice imate kupije druga ciji se kapital procijenjuje na 300 ilrd dolara…
Pozdrav
Lijepo je napisan članak ali stoji i STEČAJNI UPRAVITELJ dakle primjenjuje se Zakon o stečaju a to nije dobro, u svakom slučaju burza je trebala obustaviti trgovinu jer ako je stečaj dionica je 0 kuna ako nije onda može biti koliko neko plati…..sramota za ZSE u svakom slučaju. PA ZSE je plaćen da daje informacije, a uprava DIOK-ija se mora očutovati, ovako je ko zadnji magarac.
Sve je lako provjeriljvo!
Neka se obustavi trgovanje i traži očitovanje Diokija po pitanju ponude za Dinu i po pitanju ponude DUUDI-ja za zemljište!
Čemu provjeravat ovakve irelevantne činjenice iz NL? Čumu opće služi Hanfa i ZSE? Dno dna