umjesto "ki bi da bi", pročitajte si zakon o PSN -što se događa kad se donese rješenje o obustavi PSN ….
Čisto informacije radi, prilžem dva dokumenta. Jedan je obuastava postupka, a drugi je uspješna predstečajna nagodba, koja je uslijedila NAKON obustave postupka. Kako Komitet kaže, tako i biva.
Čermak ostaje u igri, ali ojačan, to bi mogao biti ishod, sve se vraća na ponovno odlučivanje, nakon Vladine Uredbe sa zakonskom snagom koja bi trebala pasti u četvrtak.
O kojoj se uredbi radi kolega ?
Pozdrav
Sadašnja situacija u Diokiju je dividenda ‘krivoustog i njegovih 200 bogatih obitelji, kako posve sigurno niste među njima, osuđeni ste na stečaj, kriminal, propast, rasprodaju imovine, likvidaciju… (u nastavak ovog niza dodajte sami ono što vam već paše)
Od sto glasa glasa čuti nije… ima li nekog od radnika ovdje koji je pristustvovao skupu bivših radnika da malo proslijedi informacije što se zbivalo zadnjih sati u Dioki-ju?
Doznao sam nešto pa ću podijeliti s ostalima… osnovana je udruga bivših radnika, trenutno nas je oko dvjestotinjak,
koliko mi se čini vodi je osoba iza koje se ne vuku negativvni repovi prošlosti i to mi se čini ok
hvala izvoru mojih infotmacija na ažurnosti
pogledajte članak u novon listu!
8 dana je proslo a stecaj nije pokrenut. Sprema li se ipak pozitivan preokret
Danas idemo na minimalno 30 kuna.Steta sto nisu napisali 200 milijuna eura jer tada bi rast mogao ici i do 60-70 kuna.
pogledajte članak u novon listu!
Pročitali su svi, a sada stampedo do starih razina.
Bilo je pitanje trenutka kada će se početi objavljivati pristigle ponude i detalji razgovora.
A sada su i konkretne cjene u igri .
Lijepo sam rekao da samo dina vrijedi 40-50 kn / dionici
8 dana je proslo a stecaj nije pokrenut. Sprema li se ipak pozitivan preokret
misliš da nije?? obrati pažnju na dio teksta u članku:
“Mladen Janiška, stečajni upravitelj za Dinu i Dioki jučer nije želio govoriti o detaljima,…”
iz ovoga proizlazi da je za DIOKI I DINU već otvoren stečajni postupak!?!
@Frankie
Danas idemo na minimalno 30 kuna.Steta sto nisu napisali 200 milijuna eura jer tada bi rast mogao ici i do 60-70 kuna.
———————————————————————
Zašto bi pisali 200 ako je ponuda 100 milijuna eura, za DINU 75 milijuna eura, a za DIOKI 25 milijuna eura.