popravni: ” Čestitam “genijalcu” na kupnji u 15:59:58 i crvenilu u foto finišu!!! [shocked] ” zaboravio si reči da je to bila samo jedna (1) dionica ali i to da je taj prodao a ne kupio samo da snizi na zatvaranju i ostavi dojam pada.
ma fakat me je izivcirao pa mi bio prst brži od mozga… ovdje nema fondova, znači solo player je u pitanju… sve se vraća sve se plaća
[angry] [angry]
samo bih htio upozoriti cijenjene kolege foruma koji su dionicari dioki il koji bi htjeli postati da ce biti veliki protesti ako se bude odlucivalo o lng na omislju
naime ta je lokacija potpuno neprihvatljiva i opasna za naselja omisalj i njivice
pozdrav i sretno
A da mi je znati ki će protestirati.Reci mi samo ,koliko će privatnih firmi dobiti poslić,mislim na DINU i LNG,koliko se do sada zaposlilo novih ljudi u DINU ,a koliko je još u planu.Lokalna zajednica dala zeleno svjetlo,PG-županija .Pa nije ovo KOSOVO,ovdje se radi o nečemu drugom poštovani kolega.
Nesto mali prometi na diokiju prekjucer i jucer? Moze UKUPNI omjer K/P za danas?
2.02. CEBA prodala 650 dionica, dok par njih pod skrbnickim racunima iz TOP 10 se podebljalo.
Ova dionica je uvijek malo izvan fokusa. Kilavi i kilavi, a onda odapne uvis. Mislim da se ovdje sad preslaguju pozicije. Ekipa zna za moguću objavu LNG-a i neminovni brz i visok uzlet dionice. Sad se jedino taktizira s ulazom i pokušava zaradit na drugim frontovima do tada. A ostali više ne žele dati jeftino.
Bojim se da će za dosta njih biti prekasno kad krene …
Zna li netko koliko je prisutan fond branitelja u diokiju?
Jel usprkos tome što se u poslovnom piše da neće potopit burzu on će ipak privremeno spustiti cijene.
A svi mi znamo da će većina branitelja ipak odmah prodat nego zadržati udjele.
Uvijek netko hoće kupit auto, veš mašinu, frižider i ostalo.
kerefek76
Jel usprkos tome što se u poslovnom piše da neće potopit burzu on će ipak privremeno spustiti cijene.
Uvijek netko hoće kupit auto, veš mašinu, frižider i ostalo
Dioki nije u portfelju fonda branitelja..na svu sreću!!
Zna li netko koliko je prisutan fond branitelja u diokiju?
Uvijek netko hoće kupit auto, veš mašinu, frižider i ostalo.
Prilično je prisutan, ali mislim da neće doći do prodaje udjela u dioki-u, prije u blue-chipovima jer su likvidnije. Ne brinem se
Jedina spona Diokija i branitelja bila je u periodu veljača-svibanj 2007. kad je sukcesivno podijeljeno od 3-5000 dionica, ukupno 1% (40 ooo), koje je tržište više-manje uspješno apsorbiralo.
Hrvati u Vojvodini su ozbiljno zabrinuti
Događaji dana
Datum objave 22.02.2008 17:43
Zadnja izmjena 22.02.2008 17:43
Pošalji na mail Pošalji na mail Ispiši Komentiraj
Događaji dana
Mesić i gospodarstvenici idu Gadafiju Piše: Tina Lakić
Foto: Srđan Vrančić/Cropix
Predsjednik idući tjedan odlazi u posjet Libiji s brojnom delegacijom gospodarstvenika
ZAGREB – Predsjednik Stjepan Mesić boravit će idućeg tjedna u službenom posjetu Socijalističkoj Narodnoj Libijskoj Arapskoj Džamahiriji. U posjetu od 25. do 27. veljače predviđeno je da će Mesić razgovarati s pukovnikom Moamerom Gadafijem, kao i s drugim visokim predstavnicima države. Političkim razgovorima dominirat će, kako se očekuje, bilateralni odnosi te stanje na međunarodnoj sceni.
U Libiju s Mesićem putuju predstavnici Crosca, Geofizike, Hrvatskog centra za razminiranje, Agencije Alan, Montmontaže, Ine, Adria-mara, Brodarskog instituta, Diokija te Agencije za promicanje inozemnih ulaganja.
Gospodarsku delegaciju vodi Dunja Konjevod, potpredsjednica HGK. Mesić je trpio brojne kritike kada je 2003. otišao u Libiju jer, premda je UN tada već bio suspendirao sankcije zbog podržavanja međunarodnog terorizma, SAD to još nije bio učinio. Mesićeva želja bila je, međutim, obnoviti gospodarsku suradnju još iz vremena kada je Hrvatska bila dio Jugoslavije.
– Tada je doista bila prilika za velike poslove. Mogli smo i više iskoristiti. Nudili su nam sve, a sada je u Libiji cijeli svijet i puno je teže konkurirati – rekla je danas Štefanija Balog koja ipak vjeruje da će hrvatski gospodarstvenici ovaj put uspjeti dogovoriti dodatne poslove u Libiji.