DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dakle da rezimiramo: dioki je dionica puna potencijala, još ako bude LNG u omišlju bit će para, ali ovakvo bolesno pumpanje prema gore nikome ne koristi jer se uvijek onda prikače neiskusni ulagači – paničari koji će nam rušiti cijenu, tj. već ju ruše, a nastavit će i idućih dana malo gore, malo dolje. treba vidjeti kolika je trenutno realna cijena, a to ćemo vidjeti nakon 10tak dana kad se cijena normalizira. Možda luđaci – drukeri opet napumpaju prema gore, a možda paničari stisnu prema dolje. U svakom slučaju, ove cijene treba opravdati i, ma koliko me vi mrzili zbog toga što pišem sada malo kritički, to dugoročno nije dobro. Vi mislite što hoćete, ali nema te dionice koja ovakav pritisak može izdržati, a ako dioki bude takva, onda vama i meni svaka čast na izboru dionice. p/e je preko 5000, što je koma, ali očekivanja su ogromna i vjerojatno je zato tako visok omjer, no budimo realni, 60% prinosa u par dana nije normalna pojava, prije je normalno imati 60% u godinu dana. Zato je ovo i dalje meni dugoročna dionica, a ovo je već bilo viđeno na rastu od 270 do 520 kuna u proljeće. Znači, nema sumnje da ćemo opet gore, ali ne može to sve tako kako bi svi mi htjeli.

iako se ne slažem s njim ponekad, ovaj put ću citirati njegov post iz nedavne prošlosti… nadam se samo da ćemo sutra i slijedećih dana proći bez efekta krda…

i to je to...

714,00 kuna

da li se netko sjeća, koliko je bio dioki kad je mesić dolazio u posjetu…

[thumbsup]

pixma

mogu se vidjeti veći nalozi na prodaji pa time i nisam siguran za blokadu ali meni odgovara oboje – dokupljujem kada se netko istresa a isto tako kada vidim da će u blokadu onda se postavljam sa jednim djelom na prodaju.

kažem vam da smirite hormone jer će vam se istresti veliki…ne pumpajte cijenu jer ih puno nakon korekcije čeka izlazak…nikakav LNG tu ne pomaže, a pogotovo ne novinski tekst.

...povijest se ponavlja...

Jel neko zna di je cayman006 ?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Jel neko zna di je cayman006 ?

Isključen

Suricata suricatta

luki007: ” Jel neko zna di je cayman006 ? ” Isključen

Zašto??

Nadam se da samo privremeno?

Nije se uspio kontrolirati u stalnim prepucavanjima s Insajdom aka Biberom aka Byberom aka Sol niti nakon nekoliko što blažih, što oštrijih upozorenja. Nije privremeno

Suricata suricatta

luki007:
” Jel neko zna di je cayman006 ?

Isključen

Hvala na odgovoru.
Fali mi jer je davao dosta dobre procjene oko nekih dionica, a pogotovo su bili kvalitetni njegovi postovi
oko Diokija!
Pozdrav!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Nije se uspio kontrolirati u stalnim prepucavanjima s Insajdom aka Biberom aka Byberom aka Sol niti nakon nekoliko što blažih, što oštrijih upozorenja. Nije privremeno

Šteta. Najviše njemu mogu zahvaliti što mi je prva kupovina na burzi (a da nije IPO) bio upravo Dioki.

Hvala Cayman! [thumbsup]

luki007:
” Jel neko zna di je cayman006 ?

Isključen

Hvala na odgovoru.
Fali mi jer je davao dosta dobre procjene oko nekih dionica, a pogotovo su bili kvalitetni njegovi postovi
oko Diokija!
Pozdrav!

Ha mozda je zato i iskljucen… nekome je mozebitno smetao … [sealed] …nikad se nezna [sad]

kakva sutra blokada pogon na žitnjaku je u banani nema plina iz Ivanića [cry]

pixma

New Report

Close