jao jao… Mislim da dionica Dioki d.d. ne vrijedi ni kune jer ce firma vrlo vjerojatno prestati postojati.
Dionicari tesko da ce ista dobiti iz stecajne mase. Banke, ostali vjerovnici i nadajmo se radnici ce nesto i dobiti….
Game over ovdje…
Da mi je znati koji je tijek razmišljanja bio ovima koji su danas u 15:30 kupovali na 16,3 kn. Za 10 minuta ostvarili su -50%. Čestitam kupcima.
možda su zaboravili naloge, možda su u bolnici, možda su opušteno otišli na pecanje vjerujući u PSN, možda se pokušavaju žrtvovati za veće ideale, možda su……………………………………..itd, itd, au šumi sigurno nisu, jer je ovdje vjetrometina gadna
[/quote]
Koje naloge ,prošlo 2000 komada od otvaranja trgovanja-do početka PSN je prošlo 18,500 komada -90% po asku.
[/quote]ispratimo trgovanje narednih dana 3x.4x .
A čuj nemojmo ići u krajnost, i magma je još uvijek na kuni a vrijedi trilijuntni dio diokia čak i ovakvog kakav je sada. U svakom slučaju čega sam se sve nagledao u zadnjih 7 godina na ovoj burzi sve je moguće.
Ma koja država i koje zemljište? Naikada i nitko tu pustaru kupiti neće, niti će se više ikada tamo proizvoditi. Jadni samo oni koji su tamo morali ostati. Biti će to spomenik HR lopovima.
Moj prvi post 🙂
A što reći, bilo vas je zanimljivo čitati, pogotovo nekoliko nickova klase optimist… Daleko najzanimljivija tema na forumu.
Samo nemojte sad o odbijancima!!!! Treba priznati poraz i ići kući lizati rane, eventualno uplatiti euro loto ako vam je nešto ostalo pa sutra pričekati izvlačenje [emo_palacg]
…evo,najboljeg savjeta danas…[emo_smijesak][emo_namigusa]
Moj prvi post 🙂
A što reći, bilo vas je zanimljivo čitati, pogotovo nekoliko nickova klase optimist… Daleko najzanimljivija tema na forumu.
Samo nemojte sad o odbijancima!!!! Treba priznati poraz i ići kući lizati rane, eventualno uplatiti euro loto ako vam je nešto ostalo pa sutra pričekati izvlačenje [emo_palacg]
…evo,najboljeg savjeta danas…[emo_smijesak][emo_namigusa]
[/quote]
Igrati loto ili ostati na burzi, ista razlika.
ovo ako mogu primjetiti prodaje filipović!!
ma dajte molim vas -povlačite čovjeka zadnjih 8 mjeseci po forumu.
što se može napraviti na žalbenom roku? http://danas.net.hr/hrvatska/odluka-je-pala-dioki-ide-u-stecaj
Slušati “Savine” savjete .. NEPROCJENJIVO !!!! Čestitam ,bio je to inpresivan IGROKAZ sa izvjesnim krajem !