…SRAMOTA…
…netko se opet istresao do 500…
…kao da ne želi prodati skuplje…
…nemam riječi…
Brokeri između sebe drže cijenu nisko,jer iz pouzdanih izvora (Direktor INE) znam da je odluka o LNG terminalu donešena i da se ide na Krk.Očito je da je vijest procurila kako do mene tako i do drugih![sad]
Brokeri između sebe drže cijenu nisko,jer iz pouzdanih izvora (Direktor INE) znam da je odluka o LNG terminalu donešena i da se ide na Krk.Očito je da je vijest procurila kako do mene tako i do drugih![sad]
Ako je vijest procurila znaš li kad ide objava? I kako?
Najljepše bi bilo da Sanader na glavnom dnevniku promrmlja par riječi i kaže da je to vrlo važno i da
nas to bliži europskim integracijama (nešto u njegovom bla bla ser ser stilu).
Da vidiš drugi dan rulje koje je u cashu i koja ne zna di bi uložila zbog medveđeg tržišta.
Sve se mislim da je ova svjetska kriza zapravo vrlo dobra za Dioki.
više sam na ovoj temi zabrinut zbog višednevne odsutnosti kolege Posejdona nego zbog pada cijene…[proud]
bože morskih dubina, jaaaviii seeeee[cry]
nije vrag da si i ti out….[embarass]
ma sram vas bilo, svi pobjegli [rolleyes] umjesto da malo prosurfate pa zbrojite dva i dva…
http://sudreg.pravosudje.hr/SUDREG3/SudregController?subMbs=080565459&act=likv
…SRAMOTA…
…netko se opet istresao do 500…
…kao da ne želi prodati skuplje…
…nemam riječi…
pa čuj, ako je ulazio po 90 kuna i dokupio po 200 poput mene, to mu je solidan prinos….ne treba osuđivati nekoga samo zato što je blesav….to vam je prilika za dokup. ja više love nemam da vam pomognem, a ove priče da je već odlučeno za LNG su neozbiljne i ne dajte se navući. Saznat će se sve na vrijeme…Inače, ako Ina uđe u cijeli posao, tek da znate, to je jako loše za Dioki , jer Ina isto tako ima zemljište u Omišlju i ako se bude gradilo na tom zemljištu, Dioki više nije potreban sa svojom zemljom i jedino će profitirati od jeftinijeg plina. Dakle, ne iznosite gluposti jer sami sebe potkopavate. Mi ovdje se nadamo da će cijeli projekt proći bez INA-e…
coyote.sk: ” …SRAMOTA… …netko se opet istresao do 500… …kao da ne želi prodati skuplje… …nemam riječi… ” pa čuj, ako je ulazio po 90 kuna i dokupio po 200 poput mene, to mu je solidan prinos….ne treba osuđivati nekoga samo zato što je blesav….to vam je prilika za dokup. ja više love nemam da vam pomognem, a ove priče da je već odlučeno za LNG su neozbiljne i ne dajte se navući. Saznat će se sve na vrijeme…Inače, ako Ina uđe u cijeli posao, tek da znate, to je jako loše za Dioki , jer Ina isto tako ima zemljište u Omišlju i ako se bude gradilo na tom zemljištu, Dioki više nije potreban sa svojom zemljom i jedino će profitirati od jeftinijeg plina. Dakle, ne iznosite gluposti jer sami sebe potkopavate. Mi ovdje se nadamo da će cijeli projekt proći bez INA-e…
Delboy, provjeri linkove u mom prethodnom postu…
da, ina ima šanse za prodaju jednog dijela zemljišta i onda DIOKI prodaje samo jedan dio koji su već eonovci stavili pod kontrolu, ali opet prodaje… 7mil ojra…
delboy: ” coyote.sk: ” …SRAMOTA… …netko se opet istresao do 500… …kao da ne želi prodati skuplje… …nemam riječi… ” pa čuj, ako je ulazio po 90 kuna i dokupio po 200 poput mene, to mu je solidan prinos….ne treba osuđivati nekoga samo zato što je blesav….to vam je prilika za dokup. ja više love nemam da vam pomognem, a ove priče da je već odlučeno za LNG su neozbiljne i ne dajte se navući. Saznat će se sve na vrijeme…Inače, ako Ina uđe u cijeli posao, tek da znate, to je jako loše za Dioki , jer Ina isto tako ima zemljište u Omišlju i ako se bude gradilo na tom zemljištu, Dioki više nije potreban sa svojom zemljom i jedino će profitirati od jeftinijeg plina. Dakle, ne iznosite gluposti jer sami sebe potkopavate. Mi ovdje se nadamo da će cijeli projekt proći bez INA-e… ” Delboy, provjeri linkove u mom prethodnom postu… da, ina ima šanse za prodaju jednog dijela zemljišta i onda DIOKI prodaje samo jedan dio koji su već eonovci stavili pod kontrolu, ali opet prodaje… 7mil ojra…
Šta se svađate.
Evo vam satelitske snimke, pa odredite o čijem se zemljištu radi!
Vaš link
više sam na ovoj temi zabrinut zbog višednevne odsutnosti kolege Posejdona nego zbog pada cijene…[proud] bože morskih dubina, jaaaviii seeeee[cry] nije vrag da si i ti out….[embarass]
Baš tako ali ne samo Posejdon, ni Caymana nam nema tjednima. Undercover ukrcavanje ili ste se iskrcali?
Nadam se ovo prvo !
[thumbsup]
” Rt Ćuf ti je malo južnije, ispod Njivica, sliči na riblji rep!
ali i još neke poluindustrijske tvorevine su tamo…[wink]
sava: ” ” Rt Ćuf ti je malo južnije, ispod Njivica, sliči na riblji rep! ” ali i još neke poluindustrijske tvorevine su tamo…[wink]
Mislim da je to naselje Kijac!
Dolje kod Malinske ti je Haludovo.
Ne znam je li ovo sve između Njivica i Malinske Kijac.