Idem u Mandi da prebrojim “svoje” kvadrate, da kojim slučajom ne bi što nestalo preko noći.
Ovi golferi su posebno opasni, glume gospodu, a do središta zemlje bi kopali za profit.
Došlo je vrijeme da se objavi ekskluziva.Naime, dio zemljišta u Omišlju pod “ingerencijom” Ćuf d.o.o i Piros d.o.o. prodan je za 47 milijuna kuna.Svrha kupnje je izgradnja budućeg LNG terminala.Izvanredni prihod od prodaje vjerojatno će biti iskazan u FIQ 2008.Puno važnija od toga je činjenica da će se graditi u Omišlju.Samo se nadam da zasad neće požuriti sa službenom objavom dok se situacija na tržištu ne stabilizira.[rolleyes]
Došlo je vrijeme da se objavi ekskluziva.Naime, dio zemljišta u Omišlju pod “ingerencijom” Ćuf d.o.o i Piros d.o.o. prodan je za 47 milijuna kuna.Svrha kupnje je izgradnja budućeg LNG terminala.Izvanredni prihod od prodaje vjerojatno će biti iskazan u FIQ 2008.Puno važnija od toga je činjenica da će se graditi u Omišlju.Samo se nadam da zasad neće požuriti sa službenom objavom dok se situacija na tržištu ne stabilizira.[rolleyes]
Kolega, nemoj dizati valove dok nam se ovi “drhtavci” ne maknu s broda.
E da je ovo jučer napisano, Dioki bi probio ATH. Ovako se samo blago ističe zelenilom u crvenom okruženju. Ipak, lijepo za čut. Dao si mi dodatni razlog da ne surfam s Diokijem.
[thumbsup]
ja sam out of dioki, al evo vam jedna cvebica: nekidan su visoki predstavnici njemačkog EON-a bili na razgovorima u Ini kod Dragičevića. kolko čujem, spikalo se o LNG-u. zaključke sastanka ne znam.
Obzirom na način kako prezentiraš neke informacije ostavljaš dojam da si u INI!
Dakle tu si informaciju objavio na krivom mjestu.
Glede E.ON Ruhrgasa, za kojeg predpostavljam da je većinski vlasnik Dioki Holdinga AG-a, činjenica je da u Ćuf doo već duuuugo sjedi kao direktorica Dr Evelina Kukova iz E.ON Ruhrasa.
ja sam out of dioki, al evo vam jedna cvebica: nekidan su visoki predstavnici njemačkog EON-a bili na razgovorima u Ini kod Dragičevića. kolko čujem, spikalo se o LNG-u. zaključke sastanka ne znam.
Budući da je u “Ćuf” doo, koji je u 100% vlasništvu Dine” , direktorica Dr Evelina Kukova iz E.ON Ruhrgasa predlažem da se pod hitno vratiš u Dioki!
Nešto nam se slabo drži dioki.
Stalno gledam ovo naloge na asku i nije mi jasno dal se to netko hoće iskrcati iznad 500
(možda dvojica) ili su to samo štoperi pa štopaju da do neopravdano ne odleti u visine.
Kad ćemo već vidjeti proljeće na diokiju? Možda tek na proljeće? [smiley]
Da nema štopera i luzera koji se jeftino istresaju preskočili bi letvicu 600 kuna ovako mic po mic.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
dajte ljudi…stabilizirajte se malo…
…prestanite se istresat po kupnji…a ako baš morate prodavat…ne dajte ispod 525…pobrat će vas već netko…jer ima ljudi koji žele unutra…ali dok vi tresete po kupnji nije nitko lud opaliti po prodaji…
…mislim da bi bilo fer od vas…
…evo…nije zadnjih sat vremena bilo udaranja po kupnji i odmah se kupnja podiže prema gore i cijenom i količinama…
…samo strpljenje je potrebno…
…ne popuštajte…