Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
the,
blokada je na 537, 25 kn
Izgleda da ne daju. Brana vam je.
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Pa tko prodaje ispod cijene ?[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba
Objave cega?
Valjda objava odjave!
sava,
VedroNebo: ” Objave cega? ” Valjda objava odjave!
Ma nemoj. Ima li informacija.
Dioki rastemo pomalo ali stabilno no nebih bio niti protiv blokade u +.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Dioki rastemo pomalo ali stabilno no nebih bio niti protiv blokade u +.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Nema potrbe odmah za tim, ko moze nek dokupi… doci ce vrijeme rasta a onda cemo se nagledat blokadi u +
[thumbsup].
ja sam out of dioki, al evo vam jedna cvebica:
nekidan su visoki predstavnici njemačkog EON-a bili na razgovorima u Ini kod Dragičevića.
kolko čujem, spikalo se o LNG-u.
zaključke sastanka ne znam.
hate red
ja sam out of dioki, al evo vam jedna cvebica: nekidan su visoki predstavnici njemačkog EON-a bili na razgovorima u Ini kod Dragičevića. kolko čujem, spikalo se o LNG-u. zaključke sastanka ne znam.
Out of Dioki? Privremeno ili je pukla ljubav za duže vrijeme?