Sorry ljudi što se malo ubacujem, nisam više “diokijevac”, al znate da sam bio.
Ja sam dakle izašao iz Diokija prije mjesec i pol, imao cash i osjećao se jako dobro. Šteta što nisam poštivao taj osjećaj. Podjsvjest je jasno davala signale, ali lakomost čini svoje… te sam ponovno ušao s full lovom.
Ipak, ja preferiram nelikvidne dionice (čudan tip[huh]), ali gle (!), kad je oštra korekcija te dionice najmanje stradaju tako je situacija kod mene ipak relativno pristojna.
Zašto ovo pišem? Pa hoću reći da je cijena učenja doduše prevelika, ali da ćemo na kraju ipak svi biti pametniji.
Ono što je problem kod Diokija, a koji sam ja na vrijeme uočio je činjeinca nepokrivenog gubitka iz prethodnog razdoblja o kojem sam više puta pisao, ali nitko od vas niti jednom to nije htio prokomentirati.
Malo smo svi zatvarali oči pred negativnim činjenicama, a bili isključivo orjentirani na one pozitivne. E sad je problem no nadam se da će biti bolje. Ipak, sasvim iskreno ja nemam više osjećaj za Dioki, a nadam se da sam u krivu i da ćete opet svi up!
Dioki danas očekujem rast.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Dioki sada preskače letvicu 500 kunića.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Dioki sada preskače letvicu 500 kunića.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Da mi je netko rekao da ćemo čitati ovakav post prije dva tjedna, u brk bi mu se nasmijao. [lol] [lol] [lol]
Kolega 777, pa ne mislite valjda da ovaj pad Diokija ima veze sa njegovim FI-om??? [shocked]
A i minus na računu kojeg Dioki iskazuje ima svoju funkciju. To oboje znamo, zar ne?
Na koliko je blokada?
Idemo prema 600 kunića 500 smo uspješno preskočili.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Nema danas blokade. Ovo je jedinstvena prilika da se CROBEX oporavi. ( naravno, šalim se ) [rolleyes]
Nema danas blokade. Ovo je jedinstvena prilika da se CROBEX oporavi. ( naravno, šalim se ) [rolleyes]
Idemo prema 600 kunića 500 smo uspješno preskočili.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ti si neki navijač. Slabo to nešto ide.
valentine
korisnik od: 24.09.2007.
zagrebcan:
” Idemo prema 600 kunića 500 smo uspješno preskočili.thumbsupthumbsupthumbsupthumbsupthumbsup
”
Ti si neki navijač. Slabo to nešto ide.
Dioki + 8,57 % to su činjenice sa burze mada bi ti radije da pada .[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]