@nina1
Što na FINA-DIOKI???
TTT123
nemoj davati dezinformacija.izmjenjeni plan je išao prema fini.te će se glasovati prema njemu.
a kad si tako stručan,reci mi koja je to uredba izglasana u vladi 05.09. te se nemože primjenjivati na dioki?
TTT123
nemoj davati dezinformacija.izmjenjeni plan je išao prema fini.te će se glasovati prema njemu.
a kad si tako stručan,reci mi koja je to uredba izglasana u vladi 05.09. te se nemože primjenjivati na dioki?
Točno, primjenjuje se i na Dioki:
“PRIJELAZNA I ZAVRŠNA ODREDBA
Članak 16.
Na postupke pokrenute do stupanja na snagu ove Uredbe u kojima nisu poduzete postupovne radnje, primijenit će se odredbe ove Uredbe.
Članak 17.
Ova Uredba stupa na snagu prvoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
Klasa: 022-03/13-03/104
Urbroj: 50301-05/16-13-2
Zagreb, 5. rujna 2013.”
Izmjenjeni plan FR za DIOKI, će biti objavljen najkasnije do 03.10.2013. Iz plana se izbacuju potraživanja razlučnih vjerovnika i to HYPO banke – djelomično i HBOR-a u potpunosti, iste je preuzeo PIROS. Jedina je nepoznanica koliki dio potraživanja HEP i ZABA pretvaraju u udjele.
dakle, mali dioničari mogu na svoju budućnost gledati prilićno optimistično-a nakon svih ovih rollercoastera i zaslužili su.
TTT123
FINA je odbila plan o kom pričaš i ponavljam: glasat će se o postojećem planu
TTT123
[/quote]
Gdje je to odbila i gdje to piše-molim link???
TTT123
Fina je odbila izmjenjeni plan sto su se dogovorili vjerovnici (vecinski-hep,hypo i zaba) i strateski partner.
Daj molim te ne budi smjesan.nije ti ovo prvi put da pises dezinformacije,ali u uvijek u periodu kad se ocekuje vijest u svezi PSN diokija.
TTT123
Fina je odbila izmjenjeni plan sto su se dogovorili vjerovnici (vecinski-hep,hypo i zaba) i strateski partner.
Daj molim te ne budi smjesan.nije ti ovo prvi put da pises dezinformacije,ali u uvijek u periodu kad se ocekuje vijest u svezi PSN diokija.
Lijepo nazovite Lea Dolezila i Mladena Janišku pa provjerite, pogotovo ako ste dioničari imate pravo na tu informaciju.
TTT123
[/quote]
Može link sa FINA???