DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pravog ste nasli za spas diokia..!!! A sta ocekujeta od psn-a kolega lacoste..?…Drzava otkupljuje zemljiste za xy kuna…hep i zgb ulaze u vlasnistvo…nominala ostaje 100 kn…Cermak preuzima vecinski dio…broj dionica oko 5 mil kuna..Godisnja dobit diokia 15ak mil kuna…Cijena nakon objave psn-a 30ak kuna…I..?…Jeli to to da vas zadovolji i prodate svoje dionice pa da napokon ne moramo vise citat vase odusevljenje ovom dionicom. Ogadili ste vise ovaj forum i vasim pisanjem samo sve vise ljudi negativno gleda na dionicu diokia.

Pozdrav

Po mom slobodnom mišljenju Dioki je većinski vlasnik Dine pa i tu dobit treba uključiti u poslovanje.
Nakon sklapanja PSN za Dinu petrokemiju a to je 30.09. Dina može neograničeno poslovati a to znači u vrlo kratkom roku pokrenuti će se proizvodnja!

@diokidina

sinoć sam objavio ovaj post,te su ga moderatori izbrisali.osim čermaka postoji još jedan zainteresirani kupac za dioki.koji već dulje vrijeme pokazuje interes za dioki.veliki je prijatelj našeg ministra financija i poznati lobist gazproma za ova područje.izgledno je da dioki neće u stečaj.pozdrav

Ajde bas ljepo… znaci imamo materijala za sljedecih 9-12 mjeseci raditi planove i ne pomaknuti se s mrtve tocke dok najnoviji strateski partner bude sve to pregledavao itd. Nista novo, ista prica se vrti vec gotovo 3 godine samo se mijenjaju akteri

A inace, ako je zainteresiran gazprom, znaci da je zainteresiran prvenstveno za zemljiste, da mu se ne utrpa neki lng. i to je to. dioki je sporedan u toj prici. ne vidim tu nista pozitivno.
[/quote]

Gazprom soll ebenso Interesse gezeigt haben, vor allem in Verbindung mit dem Bau eines LNG-Terminals auf dem Diki/Dina-Firmengelände bei Omisalj (auf Krk).
Vaš link …

Izvor informacije je itekako relevantan i ne treba sumnjati u interes Gazproma!
Koji je izmeđuostalog kompanija koja u svom portfelju ima i petrokemiju ali isto tako pokazuje ogroman interes za LNG business!

@diokidina

sinoć sam objavio ovaj post,te su ga moderatori izbrisali.osim čermaka postoji još jedan zainteresirani kupac za dioki.koji već dulje vrijeme pokazuje interes za dioki.veliki je prijatelj našeg ministra financija i poznati lobist gazproma za ova područje.izgledno je da dioki neće u stečaj.pozdrav

Ajde bas ljepo… znaci imamo materijala za sljedecih 9-12 mjeseci raditi planove i ne pomaknuti se s mrtve tocke dok najnoviji strateski partner bude sve to pregledavao itd. Nista novo, ista prica se vrti vec gotovo 3 godine samo se mijenjaju akteri

A inace, ako je zainteresiran gazprom, znaci da je zainteresiran prvenstveno za zemljiste, da mu se ne utrpa neki lng. i to je to. dioki je sporedan u toj prici. ne vidim tu nista pozitivno.
[/quote]

Gazprom soll ebenso Interesse gezeigt haben, vor allem in Verbindung mit dem Bau eines LNG-Terminals auf dem Diki/Dina-Firmengelände bei Omisalj (auf Krk).
Vaš link …

Koji je izmeđuostalog kompanija koja u svom portfelju ima i petrokemiju ali isto tako pokazuje ogroman interes za LNG business!
[/quote]
Ma nije to novo:
Vaš link …
, ali po meni su zadnja opcija, plan za

vrijeme je da se konačno uvede ograničenje broja postova na dan po topiku,..
na tragu ranijih prijedloga, predlažem max. 3 posta na dan po topiku i max. 10 postova na dan po forumu..

a što je sa multi-power-nick bratstvom [emo_smijeh] ??? kako ćeš njih ograničiti, sam sebe ćeš obrisati [emo_namigusa]?

free flow information

malibu

dao si mi članak u 2012g. a sada smo na kraju 2013g. i brzo ulazimo u 2014g.
aloooooooooooo

alooo i tebi,koji se samo bezveznjaci skupljaju i raspravljaju o necemu sta nemaju blage veze,znaci to izvjesce je izaslo u 2013g., i ima popis LNG flote i naruđbi, svih trenutnih i buducih terminala koji ce se graditi i njihovi kapaciteti i ugovori koji su vecinom do 2025-2028g.
I hvala moderatoru sta je izbrisao taj post sa linkom,jer ipak je bitnije napisati:Ispratimo trgovanje[emo_vrtimise]

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

@diokidina

[/quote]

Vaš link …

[/quote]
Ma nije to novo:
Vaš link …
, ali po meni su zadnja opcija, plan za
[/quote]

Ma to je tek toliko da se Mister upita zašto dezinformira?
Od 30.09. Dina se vraća u život i idemo ispočetka!

ispratimo trgovanje

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

O čemu ti trekeljaš, šta je dezinformiram? I sam si napisao ono šta sam i ja, gazprom (ako uopće ima nekog interesa) zanima zemljište za terminal, sigurno ne dioki i dina. Šta je tu dobro za dioki i dinu?

Ova tema humoristična je, ovdje navratimo malo se nasmijati. [emo_smijesak]

Što se tiče Rusa i Hrvatske, sumnjam da će zapadne zemlje lako dozvoliti Rusima da prošire jedan od pipaka svog energetskog carstva na njihovo područje.

O čemu ti trekeljaš, šta je dezinformiram? I sam si napisao ono šta sam i ja, gazprom (ako uopće ima nekog interesa) zanima zemljište za terminal, sigurno ne dioki i dina. Šta je tu dobro za dioki i dinu?
[/quote]
Kolega pogledajte malo ko drži slična poduzeća po srbiji

Pravog ste nasli za spas diokia..!!! A sta ocekujeta od psn-a kolega lacoste..?…Drzava otkupljuje zemljiste za xy kuna…hep i zgb ulaze u vlasnistvo…nominala ostaje 100 kn…Cermak preuzima vecinski dio…broj dionica oko 5 mil kuna..Godisnja dobit diokia 15ak mil kuna…Cijena nakon objave psn-a 30ak kuna…I..?…Jeli to to da vas zadovolji i prodate svoje dionice pa da napokon ne moramo vise citat vase odusevljenje ovom dionicom. Ogadili ste vise ovaj forum i vasim pisanjem samo sve vise ljudi negativno gleda na dionicu diokia.

Pozdrav

vrijeme je da se konačno uvede ograničenje broja postova na dan po topiku, što je netko odavno predložio, baš zbog ovakvih kao lacoste10 i sava koji spamaju po cijeli dan forum i ubijaju svim ostalima volju da uopće otvore topik, a kamo li da nešto napišu!
na tragu ranijih prijedloga, predlažem max. 3 posta na dan po topiku i max. 10 postova na dan po forumu, onda će i te kako paziti da u tim postovima napišu nešto kvalitetno, a ne da beskonačno spamaju iz posta u post! [emo_mrgud]
[/quote]

Kao prvo neznam kako uopće čitam tvoj post ,na ignore si , moram ponoviti radnju.
brini se za svoje postove a sada potvrda ignore liste.

[/quote]

Ma ti si primjer apsurda – pročitaj, ako se ne sjećaš – što si napisao!
Ma to ne bi ni imbecil smislio – kupiti će zemljište da se NE GRADI LNG terminal!!!!!

A Hrvatska – šta smo mi da bi to bilo kome dopustili!
Odluka o izmjenama i dopunama Strategije prostornog uređenja Republike Hrvatske (NN 076/2013)

Odlomak 5. mijenja se i glasi:

»Opcija korištenja plina smatra se povoljnijom ali je nužno vezana s realizacijom programa opskrbe plinom (vlastiti resursi ili uvoz // npr. LNG i drugim). Uz opskrbu plinom iz Rusije, treba predvidjeti i ostale mogućnosti radi diversifikacije i neovisnosti o samo jednom dobavljaču i samo jednom plinovodu. Iz tih razloga se podržava projekt Adria LNG (novi plinovod, pristan i terminal). Istovremeno započet će realizacija projekta sjeverni Jadran što daje osnovu za širenje plinske mreže u Istri i Primorju, a zatim i u Dalmaciji. Radi sezonskih oscilacija potrošnje plina treba predvidjeti nova skladišta za što će poslužiti stara iscrpljena polja.

To je strateški projekt – pa Sabor ga je nedavno takvim odredio.
To vrijedi za sve Vlade sada i u buduće.

New Report

Close