DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tako je..ispratimo trgovanje i jos bi dodao -fina dioki ,da se ne zaboravi [emo_cool]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@ZMAJKI
ha,ha -da upravo tako ,kada krene blic akcija ,to je to.

@gruba

Sve se pokušava prebaciti na LNG i definitivno nafta kao gorivo je OUT!

Tuesday, 10 September 2013 15:55
Warren Buffett’s Railroad Tests Natural Gas to Drive Its Locomotives
Vaš link …

Ovo iznad je najbolji indikator!

da ti pomognem u ponavljanju..svaki ponovimo po 500 puta pa ce imat vise znacaja,jos savo 500 i mrak [emo_plazi]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Nije potrebno,svi su upoznati-sačekajmo objavu.

@diokidina
sinoć sam objavio ovaj post,te su ga moderatori izbrisali.osim čermaka postoji još jedan zainteresirani kupac za dioki.koji već dulje vrijeme pokazuje interes za dioki.veliki je prijatelj našeg ministra financija i poznati lobist gazproma za ova područje.izgledno je da dioki neće u stečaj.pozdrav

——————————————————————–

Izbrisali su oni dosta toga ,proteklog dana,no njihov izbor.

Već odavno se priča o tome , novost je stara, ali se ne objavljuje.

diokidina

BORO MALETIĆ

istu informaciju imam i ja iz poslovnih krugova.

[emo_palacg]

malibu

dao si mi članak u 2012g. a sada smo na kraju 2013g. i brzo ulazimo u 2014g.
aloooooooooooo

Pravog ste nasli za spas diokia..!!! A sta ocekujeta od psn-a kolega lacoste..?…Drzava otkupljuje zemljiste za xy kuna…hep i zgb ulaze u vlasnistvo…nominala ostaje 100 kn…Cermak preuzima vecinski dio…broj dionica oko 5 mil kuna..Godisnja dobit diokia 15ak mil kuna…Cijena nakon objave psn-a 30ak kuna…I..?…Jeli to to da vas zadovolji i prodate svoje dionice pa da napokon ne moramo vise citat vase odusevljenje ovom dionicom. Ogadili ste vise ovaj forum i vasim pisanjem samo sve vise ljudi negativno gleda na dionicu diokia.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

@diokidina

sinoć sam objavio ovaj post,te su ga moderatori izbrisali.osim čermaka postoji još jedan zainteresirani kupac za dioki.koji već dulje vrijeme pokazuje interes za dioki.veliki je prijatelj našeg ministra financija i poznati lobist gazproma za ova područje.izgledno je da dioki neće u stečaj.pozdrav

Ajde bas ljepo… znaci imamo materijala za sljedecih 9-12 mjeseci raditi planove i ne pomaknuti se s mrtve tocke dok najnoviji strateski partner bude sve to pregledavao itd. Nista novo, ista prica se vrti vec gotovo 3 godine samo se mijenjaju akteri

A inace, ako je zainteresiran gazprom, znaci da je zainteresiran prvenstveno za zemljiste, da mu se ne utrpa neki lng. i to je to. dioki je sporedan u toj prici. ne vidim tu nista pozitivno.

Pravog ste nasli za spas diokia..!!! A sta ocekujeta od psn-a kolega lacoste..?…Drzava otkupljuje zemljiste za xy kuna…hep i zgb ulaze u vlasnistvo…nominala ostaje 100 kn…Cermak preuzima vecinski dio…broj dionica oko 5 mil kuna..Godisnja dobit diokia 15ak mil kuna…Cijena nakon objave psn-a 30ak kuna…I..?…Jeli to to da vas zadovolji i prodate svoje dionice pa da napokon ne moramo vise citat vase odusevljenje ovom dionicom. Ogadili ste vise ovaj forum i vasim pisanjem samo sve vise ljudi negativno gleda na dionicu diokia.

Pozdrav

vrijeme je da se konačno uvede ograničenje broja postova na dan po topiku, što je netko odavno predložio, baš zbog ovakvih kao lacoste10 i sava koji spamaju po cijeli dan forum i ubijaju svim ostalima volju da uopće otvore topik, a kamo li da nešto napišu!
na tragu ranijih prijedloga, predlažem max. 3 posta na dan po topiku i max. 10 postova na dan po forumu, onda će i te kako paziti da u tim postovima napišu nešto kvalitetno, a ne da beskonačno spamaju iz posta u post! [emo_mrgud]

Nema tu nikakvog Maletića, ili prolazi sa Croduxom ili stečaj. To što, naknadno, Čermak može preprodati, to je druga priča.

New Report

Close