DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…zadnjih dana drasticno sam skratio poziciju u ovoj dionici jer me jako zabrinjava povecanje cijene plina diokiju.

Jesi li ti onda ovaj sa nalozima od 300 i 200 komada koji su ovih dana visili na diokiju?
Ili ovaj što je spucao 500 komada po bidu?

Dioki je jedna od rijetkih dionica u koji nema fondova i šteta ju je tako bacati u ponor zato što sve drugo pada.
Pa nitko u njoj nije prisiljen prodati. Ok lagani pad ali ovo je ne znam što bi rekao…[bye]

P.S. Jel dioki sad u blokadi? Ne vidim na gledalici.
Kad bi trebalo ponovo počet trgovanje?

Haha…smijeh me uhvatio kad sam pogledao na sidebar widget … “jucer” 700 danas 500…pomrsilo mi planove malo …no tko voli nek izvoli … izgleda da ce planovi morat stagnirat ! 🙂

Što je netko danas omastio brkove na DIOKI-ju, a i na nekim drugima.
Mislim, kad dobiješ cca 500 komada ili više po cca 500 kn. To je dno!

Tko (pro)pjeva, zlo ne misli!

kamenac: ” …zadnjih dana drasticno sam skratio poziciju u ovoj dionici jer me jako zabrinjava povecanje cijene plina diokiju. ” Jesi li ti onda ovaj sa nalozima od 300 i 200 komada koji su ovih dana visili na diokiju? Ili ovaj što je spucao 500 komada po bidu? Dioki je jedna od rijetkih dionica u koji nema fondova i šteta ju je tako bacati u ponor zato što sve drugo pada. Pa nitko u njoj nije prisiljen prodati. Ok lagani pad ali ovo je ne znam što bi rekao…[bye] P.S. Jel dioki sad u blokadi? Ne vidim na gledalici. Kad bi trebalo ponovo počet trgovanje?

prodavao sam u nekoliko navrata, nikad vise od 100 dionica.
i nisam bas rusio cijenu.

hate red

Što je netko danas omastio brkove na DIOKI-ju, a i na nekim drugima. Mislim, kad dobiješ cca 500 komada ili više po cca 500 kn. To je dno!

Pitanje je gdje je dno..
Trenutno je DIOKI negdje 15% ispod prosječne cijene koja ja vladala prije ovog ludila. Većina ostalih dionica je potonula bitno više, recimo oko 25%-30%
Po tome moglo bi se reći da je DIOKI još jako dobar i moglo bi se desiti da otkliže bez problema još 10-15% dole.
Ali dobra vijest bi migla i okrenuti trend. To je ipak burza.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kolega K-PAX, tko će znati!? Rekoh: To je dno! , no više u nadi.
Mislim ipak, tehnička za index govori da smo sljedećih dana ipak up, možda 5%.
A onda, tko zna? Možda opet up, a možda i down, na npr. 3800 bodova.
Ali, to je index.

Za DIOKI bi ipak valjalo uračunati, kako kažete, “dobru vijest”. To mijenja fundamente
fundamentalno! [proud]

Tko (pro)pjeva, zlo ne misli!

Sta je ovo s diokiem? Usli smo u shemu “Sve dam samo da prodam.” [smiley]

[i][b]Carpe Diem[/b][/i]

komedija….mozda i ja uhvatim kojeg bisera koji oce prodat za 200 mozda.. no gledam eto stanje svugdje tako … rjesavanje malih miseva… nekome nikad dosta love..

komedija….mozda i ja uhvatim kojeg bisera koji oce prodat za 200 mozda.. no gledam eto stanje svugdje tako … rjesavanje malih miseva… nekome nikad dosta love..

Hm, 200kn, može ali 1/4 dionice.

Samo kukajte,odluka je da se ide na Krk gotaova,još da se podijele fotelje i idemo u objavu.[angry]

pixma

Faithless:

Hm, 200kn, može ali 1/4 dionice.

Moze… tak bi ju i ja prodao… skroman momak…stas`
[pray]

Samo kukajte,odluka je da se ide na Krk gotaova,još da se podijele fotelje i idemo u objavu.[angry]

ajde ajde …full ti drzim stangu ! 🙂 …

Kada sam kupovao Dioki, koristio sam se Fibonaccijevim brojevima tj. omjerima. Stavio sam kupnju na 66 % pa na niže u odnsu na početak korektivnog trenda.
Ovakva rasprodaja kakvu smo mogli vidjeti u petak i danas su posljedice neselektivnog pristupa prodavatelja za koje vjerujem da su bili primorani prodavati (margin callovi) te oni koji su na tržištu prepoznali bolje prilike.

Kada sam ovo shvatio prestao sam se gristi zašto nisam dodatno spustio svoje naloge.
I u najoptimističnijem scenariju nisam mislio da će se Dioki moći kupiti za 450 kuna.
Trenutno se tržište ponaša po principu: ne možeš tako nisko staviti nalog koliko ja mogu nisko prodati.
Eldorado za ljude u kešu.

La vita e bella!

New Report

Close