DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Lucijan.
čitam ja puno toga ali pratim razvoj svega.
Kakvo nam je stanje na Fina- objava ročišta za DIOKI???

Pa upravo vam to govorim kolega…Vlada ponovno ustrojava nesto sta je vec “pet puta” radila..Procitajte kolega danasnju tocku br.6…prestrasno sta oni na vladi izvode i koliko mogu administrativno prebacivat iz supljeg u prazno.
Sad ustrojavaju odjele..sluzbe…itd..itd..Kako su mogli imat zaposlene u sluzbi procjene ako po Uredbi o unutarnjem ustrojstvu tu sluzbu tek sad ustrojavaju..!?!!?
Razumjete…ne obazirem se ja s ovim samo na Dioki…opcenito na njihove gluposti i trosenje nasih zivota.
I onda kad to netko uzme kao dobru vjest za Dioki…ma prestrasno.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

De usporedi ove vrijednosti i one iz Odluke Vlade RH!

Naručitelj Agencija za upravljanje državnom imovinom
Oznaka/broj 2013/S 014-0062051
Naziv Nabava financijskih sredstava putem dugoročnog kredita
Vrsta dokumenta* Obavijest o dodatnim informacijama, poništenju ili ispravku (poništenje)
Vrsta ugovora Pružanje usluga
CPV 66113000-5 Usluge odobravanja kredita
Vrsta postupka Otvoreni postupak
Proc.vrijed. 212.587.889,00
Rok za dostavu ponuda/zahtjeva za sudjelovanje 8.7.2013 12:00
Datum objave 10.7.2013
Datum slanja 9.7.2013
Zakon ZOJN RH NN 90/11 i povezani propisi
Elektronička dostava ponuda Ne

Kada shvatiš da je DUUDI pravni slijednik AUDIO-a bit će ti malo jasnije!

Nije bitno dali ja shvacam ili ne…vazno je sta rade oni koji “nas vode”. Kolega posaljite Zoranu na predsjednik@vlada.hr i recite da ga ne zamaraju tockama vezanim uz duudi i njegovo ustrojstvo jer je to vec davno rijeseno.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Lucijane Vlada ne će dva ili više puta odlučivati o nekoj stvari – u ovoj stvari je već ODLUČILA!
Vaš link …

I bitno je da shvatiš da je DUUDI pravni slijednik AUDIO-a.

Odlucili su oni kolega puno toga..pogotovo stvari i odluka koje se ticu dioki-a …ali pogoni i dalje stoje…kupac se za zemljiste nije nasao…ne potencijalni nego onaj tko je dao ponudu i stavio “novce na stol”…radnici i dalje samo “pisu sate” a placu kad dobiju..itd..itd..itd..A vrijeme ide..ide..evo i druga godina ako se ne varam prolazi…kolega…DVIJE GODINE…halo…shvacate li vi to ??

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Odlucili su oni kolega puno toga..pogotovo stvari i odluka koje se ticu dioki-a …ali pogoni i dalje stoje…kupac se za zemljiste nije nasao…ne potencijalni nego onaj tko je dao ponudu i stavio "novce na stol"…radnici i dalje samo "pisu sate" a placu kad dobiju..itd..itd..itd..A vrijeme ide..ide..evo i druga godina ako se ne varam prolazi…kolega…DVIJE GODINE…halo…shvacate li vi to ??

Pozdrav

Oni ili ne shvaćaju ili imaju “neke druge namjere”.
Ništa se “još nije riješilo za Dioki”,osim puno “priče”,puno odgoda i problema.
Beskonačno spamanje “momaka s mrtvačkim glavama” ima ,pretpostavljam,neki cilj!!!!
Sve njihove “maštarije” do sada su se pokazale netočne.
Pozdrav

Odlucili su oni kolega puno toga..pogotovo stvari i odluka koje se ticu dioki-a …ali pogoni i dalje stoje…kupac se za zemljiste nije nasao…ne potencijalni nego onaj tko je dao ponudu i stavio "novce na stol"…radnici i dalje samo "pisu sate" a placu kad dobiju..itd..itd..itd..A vrijeme ide..ide..evo i druga godina ako se ne varam prolazi…kolega…DVIJE GODINE…halo…shvacate li vi to ??

Pozdrav

Oni ili ne shvaćaju ili imaju "neke druge namjere".
Ništa se "još nije riješilo za Dioki",osim puno "priče",puno odgoda i problema.
Beskonačno spamanje "momaka s mrtvačkim glavama" ima ,pretpostavljam,neki cilj!!!!
Sve njihove "maštarije" do sada su se pokazale netočne.
Pozdrav
[/quote]

Vrijeme je da naučiš ponešto!
Ovu Odluku Vlada NIKADA ne bi donijela da nije napravljena procjena i da iznos nije dobio zeleno svjetlo od dorh-A!
Vaš link …

Znamo dakle iznos – ne znamo onaj preostali nakon što se izmire radnici i HYPO u iznosu od 29,5 milijuna eura!

bisakovi
Pa ti si največi katastrofičar na ovoj temi. Ljudi koji imaju dionice vjeruju u opstanak firme, a ti nemaš dionice pa mi nije jasno što samo na ovoj temi pišeš crnjake? Lažnih dušebrižnika je pun forum.

bisakovi
Pa ti si največi katastrofičar na ovoj temi. Ljudi koji imaju dionice vjeruju u opstanak firme, a ti nemaš dionice pa mi nije jasno što samo na ovoj temi pišeš crnjake? Lažnih dušebrižnika je pun forum.

pravo pitanje.. može li bisakovi dati odgovor ? meni su jasni ovi koji drukaju na rast jer imaju dionicu ali ovi koji pišu i pišu a nemaju nikakve koristi od nje mi nisu jasni!! očito su pravi dušebrišnici!!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Oni ocajnicki zele kupit na nizim razinama, koje su potrosene.
Nisu oni nikakvi dusebriznici.

bisakovi

Firma ovakva kakva je,očito neće, niti može opstati,zar ne???
Ja nisam niti se smatram “dušebrižnikom”,ali smatram da treba pisati istinu ,a ne “maštati” i izmišljati.
Ako i društvo opstane ,sigurno se neće štititi interesi “malih dioničara” već uloženog kapitala.
Pozdrav

New Report

Close