DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jabulani

12.LISTOPADA JE ZADNJI ROK ZA NAGODBU.
VJERUJ MI TO JE FORMALNOST.[emo_palacg]

@jabulani

Kako je ročište za Dinu 30.09. a bez Diokija nema Dine stvari bi se mogle ubrzati. Jedino što je potrebno za ubrzanje je da država napokon kupi to nesretno zemljište za LNG. Odluka i procjene su gotove, valjda će to napokon napraviti.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

30.09,2013 sklapanje psn za dinu i pokretanje proizvodnje od cca 250 milijuna eura
to je rješenje i za dioki i za dinu i za rh

30.09,2013 sklapanje psn za dinu i pokretanje proizvodnje od cca 250 milijuna eura
to je rješenje i za dioki i za dinu i za rh

Je,a to je dakako NEMOGUĆE te je stečaj vjerovatno najbolja opcija.
A neki ovdje bi još dobro zaradili????
Pozdrav

@jabulani
Zadnji rok za nagodbu je 12.listopada-naravno to ce se opet prolongirati na mjesec dva dana i tako stalno iznova mozda jedino mi zaposlenici dobijemo koju plaču od zemljista ili rezanja pogona to je sve pozitivno tu
——————————————————————
Što ste i vi neki bravar po zanimanju ,ili i vas uhvatila rezanija.

Ako je upućena PSN na finu kako navodi kolega @diokidina u svom postu tokom proteklog dana ,onda je za očekivati njenu objavu danas tokom dana.

Ispratimo trgovanje i sačekajmo objavu .

ma kakva proizvodnja pogoni su u devastiranom stanju sve pusta popucale cijevi,hrdavo na skladistima nema niti vijaka sve se rasprodalo otisli su ljudi o kakvom startu i proizvodnji ti pričas?Mcinha tu imas pravo to prokleto zemljiste nas jedino drzi a kad se to otkupi onda bye bye.Sta nisi sava pilio prije kako nema dine bez diokia sada pilis kako nema diokia bez dine?Zasto nije sazvano ročiste za dioki vise se nema vremena

@jabulani

Zadnji rok za nagodbu je 12.listopada-naravno to ce se opet prolongirati na mjesec dva dana i tako stalno iznova mozda jedino mi zaposlenici dobijemo koju plaču od zemljista ili rezanja pogona to je sve pozitivno tu
——————————————————————
Što ste i vi neki bravar po zanimanju ,ili i vas uhvatila rezanija.

Ako je upućena PSN na finu kako navodi kolega @diokidina u svom postu tokom proteklog dana ,onda je za očekivati njenu objavu danas tokom dana.

Ispratimo trgovanje i sačekajmo objavu .

Vidim da si ti jedna od onih ovčica koja je zaglibila u ovoj dionici samo ti i dalje memeči i nadaj se dokupi jos malo meeee

u izmjenjenom planu PSN za diokija koja je išla prema FINI nominala ostaje 100kn.[/b]

Očekujte uskoro objavu na Fini, s obzirom na njihovu brzinu nisam siguran da će ovo staviti ovaj tjedan, ali možda me i iznenade

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ne trebaš se time opterećivati – neka se sklopi i neka krene Dina!
To je 250 milijuna eura godišnje proizvodnje.

u izmjenjenom planu PSN za diokija koja je išla prema FINI nominala ostaje 100kn.

Onda su opet velike šanse da plan PSN ne bude prihvaćen….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

u izmjenjenom planu PSN za diokija koja je išla prema FINI nominala ostaje 100kn.[/b]

Može li se znati izvor oveinformacije?

@izvor
Može li se znati izvor oveinformacije?

————————————————————-
Ako je imao želju podjelit ovu informaciju sa nama i to je dovoljno,možda je netko iz Diokia ili blizak navedenoj gospodi???

U stvari nije ni bitno-zahvaljujem mu na informaciji i pratimo FINA-DIOKI-ročište ,ispratimo trgovanje.

New Report

Close