DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tooo…!!![emo_smijesak]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Kolega sava ne uzimate valjda izjavu Komadine za ozbiljno. Pa taj je izjavio da Dina..Dioki nije problem njega vec drzava…pa zupanijsko odlagaliste otpada nije u odgovornosti zupanije nego grada rijeke..itd..itd…On da je htio nesto poduzet i doprinjet boljitku primorskog kraja ostao bi u ministarstvu mora i u vladi.Ali ne tamo treba donosit odluke…a ne samo laprdat

Pozdrav

Pročitaj cijeli teks u NL pa ćeš vidjeti tko je tvorac izjave – Komadina je to samo izgovorio ono što mu je rečeno da izgovori, da pošalje poruku kako su vremena zahebancije i natezanja iza nas.
Urinj na plin je udar na MOL – čak i na kraće staze rafinerija u Rijeci je neodrživa. Malo pogledaj energetske bilance RH i vidi u kojem pravcu svijet ide i biti će ti sve jasno.
A k tome dodaj probleme koje Linić mora riješiti s MOL-om!
Ini bi se moglo dogoditi što i s Diokijem a tada bi državamogla za bagatelu otkupiti MOL-ov udio, naravno ukoliko bude strpljenja.
MOL je zatvorio Žitnjak, zašto država kroz nove energetske strategije i prostorne planove ne bi zatvorila MOL u RH?

Sada je svima jasno da NIŠTA nije dogovoreno i da su sve opcije uključujući stečaj otvorene,zar ne???
Pozdrav

Komadina je to samo izgovorio ono što mu je rečeno da izgovori

Znači on sam nije ništa mudroga imao za reći na tu temu?? [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Moj kolega sava pa njima je svima u interesu natezat se…prikazivat siyuacije ozbiljnijim nego sto jesu…po mogucnosti nikad ne naci rjesenje problema i isticat svoju bitnost i potrebnost da bi se do neceg doslo…pa kako bi inace opravdali svoje postojanje…svoj rad…place. Politika nikad nije rijesila problem zauvjek…nije joj to u interesu.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

@bisakovi
Ispad smiješan sa svojim komentarima,čemu to?
Ispratimo trgovanje .

Sada je svima jasno da NIŠTA nije dogovoreno i da su sve opcije uključujući stečaj otvorene,zar ne???
Pozdrav

Da, hvala Vam što ste me prosvjetlili[emo_plazi]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Komadina je to samo izgovorio ono što mu je rečeno da izgovori

Znači on sam nije ništa mudroga imao za reći na tu temu?? [emo_smijeh]
[/quote]

Linićevu strategiju je ugradio u prostorni plan i omogućio Liniću komotnu poziciju u pregovorima s MOL-om!
MOL-u je Prirodni plin problem a trebao mu je biti okosnica strategije.
MOL je vodio svoje politike suprotne interesima RH i sada se može podvući crta.
Osim ako je zatvaranje Žitnjaka u interesu RH ili neizgradnja LNG terminala.
A sada vidimo da nije bilo u interesu RH niti jedno niti drugo.
Zašto Prirodni plin već odavno nije u priči s LNG terminalom?
Ma sada je sve to jasnije što se događalo iza kulisa.

lakost@ ja cekam 31 kn ,,kad ce ?[emo_mrgud][emo_smijesak]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@ZMAJKI
Može i danas,prva pozitivna blokada je na 30,81 kn.

@ZMAJKI
Nikad, prodaj i bježi od ove stečajuće, evo bisakovi te je nadam se opametio.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

U ovoj stečajuši nakon PSN-a država ima potpunu kontrolu preko Čermaka i HEP-a!
Bježte iz Ine dok se ne vidi što će Linić s MOL-om!!!!!
MOL svoj udio ne može NIKOME prodati dok je ovakva situacija, a ako MOL ne popusti može se očekivati svašta.

New Report

Close