@apothekar
hahaha kolega ,Vi ste car![emo_smijeh][emo_smijesak]
@lacoste10
psi laju, karavane prolaze..[emo_zloban]
Država JOŠ NIJE ODLUČILA o kupnji zemljišta,koliko je meni poznato,a i radi se o privatnoj firmi,zar ne???Ako i kupe,po meni,radi se samo o "kupovanju vremena",a ne rješavanju problema.
Pozdrav
A tko to kupuje vrijeme s 40 milijuna eura – ja stalno naivno mislim da se kupuje zemljište!!!![emo_smijeh]
A kada plate 40 milijuna eura za zemljište PROBLEM kojega ti spominješ JE RIJEŠEN![emo_smijeh]
@mchina
Upravo tako…kao što napisah maloprije….
[emo_palacg][emo_palacg]
“Sumnjam da bi država dopustila da neki stranci dodju i uzmu cash na priči oko LNG-a,zar nije bolje da država uleti,kak vidimo i hoće… a i Čermakov CRODUX je već u kombinaciji u cijeloj priči….pa da se proda dio vlasništva Amerima ili Azerima ili kome već…??”
dinadioki
iz pouzdanih izvora sam jučer saznao u krugovima bliskih čermaku,da dotični ubrzaje proceduru preuzimanja diokija i dine,jer mu kasni pokretanje proizvodnje.
te da je samo pitanje vremena.ne posjedujem dionice diokija,te kao što sam napisao u prošlim postovima da sam bio 100% siguran do zadnjeg ročišta diokija da će biti prihvačena PSN,tako sam iza tog datuma bio uvjeren 100% da od tog nema ništa.informacija sam dobio od poznanika u croduxu.nije nagovor na kupnju i prodaju.
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
@ajkulazg
Neka spamaju ,ispratimo trgovanje.
Po pisanju ekipi DIOKI bi trebao proizvoditi, izvoziti i pozitivno poslovati, a da pri tome cijena dionice bude 25 Kn, tada bi oni kupili, ali to jedno s drugim ne ide!
Što mislite zašto je RJ htio prodati zemljište Končaru za 80 miljuna eura, pa je ovaj odustao jer mu je ipak bilo malo skupo, kanađani koji su procurili slučajno u javnost da ne bi iskeširali 25 milja ojra, u onom tekstu iz Novog lista razni likovi koji su se motali oko Dine. Što mislite da Dioki stavi međunarodni oglas za prodaju zemljišta za LNG da ne bi bilo zainteresiranih, pa ja bih ga prvi kupio da imam love za 20 milja ojra i sutra preprodao za duplo.
Ako plate 20 mil. eura biti ce super….
Platiti će onoliko koliko je Vlada odlučila.
Kada dodaš haircut Hypa to je 40 milijuna eura!
To je daleko bolja solucija od mogućnosti da Dioki vrati dugove HBOR-u i Hypo banci predajom nedovršenog projekta VCM/PVC!!!!!
A to je realna solucija a i rješenje svih problema za Dioki – bezrazložno su zaustavili financiranje projekta – evo vam ga sada pa vi nastavite dalje.
To se tako radi i pred međunarodnom arbitražom bi se na taj način 70 milijuna eura troškova za taj projekt prebacilo s Diokija na kreditore.
Plus svi ostali troškovi i propuštena zarada!
zablokirala mi gledalica…neću vidjeti kad strašilo pobjegne…
@nina1
Po pisanju ekipi DIOKI bi trebao proizvoditi, izvoziti i pozitivno poslovati, a da pri tome cijena dionice bude 25 Kn, tada bi oni kupili, ali to jedno s drugim ne ide!
———————————————————-
ne brini,kupovati će oni na višim cjenama 30-40 kn.
zablokirala mi gledalica…neću vidjeti kad strašilo pobjegne…
da i meni, kod njih je neka greška!