DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sada se vidi tko su spameri

Naravno da se vidi, spameri imaju CRNE MRTVAČKE GLAVE uz nikove! [emo_ooooo][emo_ooooo][emo_zacudjen]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/slovnaft-zapocinje-izgradnju-novog-postrojenja-za-proizvodnju-polietilena/

eto tako. A mi svoja koja imamo zatvaramo i rušimo, šta će to nama, tko je još vidio proizvodit. Živjet ćemo od turizma i konobarenja.

Uložiti će 300 milijuna eura – ha, ha, ha…..
Mi sve to imamo a s LNG-om ćemo imati i sirovine napretek – i nećemo ništa uložiti! 105kt LDPE, 200kt VCM-a i pola projekta za 120kt PVC-a konačnog kapaciteta 180kt!
Pa koliko onda vrijede ta postrojenja na Krku???
600M EVRA!?
[/quote]
Očito ne vrijede ništa jer “nema strateških investitora na vidiku”!!!!
Ova crna mrtvačka glava uz vaš nick je najbolji komentar vaših postova!!!
Pozdrav

Jesu li turci naplatili 5 mil državne garancije? mislim da je netko bio pisao da turci traže tih 5mil preko psn a sad po medijima izlazi da je taj iznos već plaćen od strane države?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/slovnaft-zapocinje-izgradnju-novog-postrojenja-za-proizvodnju-polietilena/

eto tako. A mi svoja koja imamo zatvaramo i rušimo, šta će to nama, tko je još vidio proizvodit. Živjet ćemo od turizma i konobarenja.

Mi sve to imamo a s LNG-om ćemo imati i sirovine napretek – i nećemo ništa uložiti! 105kt LDPE, 200kt VCM-a i pola projekta za 120kt PVC-a konačnog kapaciteta 180kt!
600M EVRA!?
[/quote]
Očito ne vrijede ništa jer "nema strateških investitora na vidiku"!!!!
Pozdrav
[/quote]

Nema strateških partnera i investitora!!!!
Ma je li molim te – gdje si to PROČITAO?

10.09.2013.
Održan tehnički sastanak predstavnika Hrvatske, Ukrajine, Mađarske te Europske komisije na temu Jadranskog plinskog koridora
Zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić sastao se u Ministarstvu gospodarstva s predstavnicima Ukrajine, Mađarske i Europske komisije kako bi se usuglasio tekst Deklaracije o kreiranju Jadranskog plinskog koridora.
Vaš link …
06.09.2013.
Ruska tvrtka Gazprom i hrvatska tvrtka LNG Croatia d.o.o. potpisale su Plan aktivnosti o realizaciji projekata korištenja prirodnog plina kao motornog goriva u javnom prijevozu
Planom aktivnosti dogovorena je suradnja između Gazproma i tvrtki za transport i logistiku u okviru realizacije pilot-projekata plinifikacije lokalnih autobusnih flota u nekoliko velikih gradova u Hrvatskoj.
Vaš link …

Evo samo s stranice minitarstva gospodarstva u zadnjih par dana!!!
Pa Gazprom već dvije decenije pokušava ući na Krk!

600M EVRA!?
[/quote]
Očito ne vrijede ništa jer "nema strateških investitora na vidiku"!!!!
Pozdrav
[/quote]

Nema strateških partnera i investitora!!!!
Ma je li molim te – gdje si to PROČITAO?

10.09.2013.
Održan tehnički sastanak predstavnika Hrvatske, Ukrajine, Mađarske te Europske komisije na temu Jadranskog plinskog koridora
Zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić sastao se u Ministarstvu gospodarstva s predstavnicima Ukrajine, Mađarske i Europske komisije kako bi se usuglasio tekst Deklaracije o kreiranju Jadranskog plinskog koridora.
Vaš link …
06.09.2013.
Ruska tvrtka Gazprom i hrvatska tvrtka LNG Croatia d.o.o. potpisale su Plan aktivnosti o realizaciji projekata korištenja prirodnog plina kao motornog goriva u javnom prijevozu
Planom aktivnosti dogovorena je suradnja između Gazproma i tvrtki za transport i logistiku u okviru realizacije pilot-projekata plinifikacije lokalnih autobusnih flota u nekoliko velikih gradova u Hrvatskoj.
Vaš link …

Evo samo s stranice minitarstva gospodarstva u zadnjih par dana!!!
Pa Gazprom već dvije decenije pokušava ući na Krk!
[/quote]
Bla,bla,bla ,Sava,ništa konkretno,”trla baba lan da joj prođe dan”!!!
Tko je uložio makar 1 Euro????????
Turci su “zbrisali” je nisu vidjeli nikakvu perspektivu.
Pustite priče!!!Konkretno pitanje?Tko je uložio novac i koliko?
Nitko ne želi kupiti ni zemljište za “famozni LNG”,zar ne???
Vrtite istu priču od kada je dionica bila ,koliko kuna???Koliko je sada???
Pozdrav

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Spas-za-Dioki-Vlada-kupuje-zemljiste-za-LNG-terminal-na-Krku

[emo_smijeh][emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

@ajkulazg
Ma daj, pa ovo je postano najmanje 20x!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund

ovo je samo potvrda,onog što se špekuliralo jučer….[emo_smijesak]

Nije se špekuliralo nego je još jučer objavljeno i postano ovdje već xy puta…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ajkulazg

Znaš li što se dešava kada nešto postane stara vijest.

@ajkulazg
a kako ovo komentiraš:

U Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom danas su potvrdili da njihove stručne službe već rade procjenu vrijednosti zemljišta za LNG terminal.
Tek kad ta procjena bude završena vidjet ćemo i odlučiti hoćemo li ići u kupnju tog zemljišta, kaže glasnogovornica tog ureda Ivana Ivanković.

cxy2012

šta se dešava?…jer na novu vijest se nije ništa spektakularno desilo,pa me zanima šta se dešava na “staru vijest”,a zašto se ništa ne dešava na “novu vijest”??!ispda da se ništa nikad ne dešava,tj da se dešava samo na looše vijesti(kojih trenutno duuugo nema..)

New Report

Close