DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poslusajte danas aktualno na radio rijeci pa mozda nadjete razlog zasto. Po izjavi glasnogovornice duudi-ja trenutno se radi procijena zemljista…nakon tog ce tek vidjet dali se odlucit na kupnju (neznam cemu radit procjenu kad su toliko puta sve to vec radili)…postoji ideja i o izvlastenju od strane drzave ( navodno potekla od Vrdoljaka i HEPA-a)…Ocito opet predstoji borba izmedju Slavka i HNS-a. Predsjednik uprave Dine kaze da nema tehnickih zapreka za pokretanje proizvodnje ali ona nece pocet prije nego radnicima budu isplacene zaostale place…za to treba 20 mil kuna..koji ce se isplatiti iz prodaje zemljista..!?!…Spominju cak i prijedlog nove psn za Dinu..!!!..I eto ..opet smo na pocetku…

Pozdrav

Kako se čini, ove godine ništa od svega…
[/quote]
Za priozvodnju ne znam,ali sam uvjeren da PSN za Dioki prolazi u rujnu jer koji bi bio razlog ove objave za Dinu kad se mogla objaviti davno prije. Zašto nije? Zato što se čekalo rješenje za Dioki, meni je to jasan indikator da je PSN Diokija usaglašena

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pogledati večeras Dnevnik3 na HTV.

Država kupuje zemljište za LNG-terminal na Krku
DUUDI analizira koliko bi novaca dao za zemljište koji je ranije procjenjeno na 22 milijuna eura
Dioki-lng-20120314103713506
Objavljeno: 11.09.2013. – 14:41
Autor: N.D.
DUUDI Država bi preko Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom uskoro trebala predati ponudu za kupnju zemljišta za gradnju LNG-terminala na Krku, koje se nalazi u okviru Diokija, piše Poslovni. "Naša stručna služba već radi procjenu vrijednosti zemljišta. Na osnovi te procjene dalje ćemo razgovarati o kupnji", potvrdio je prvi čovjek DUUDI-ja Mladen Pejnović. Na tom zemljištu aktivirana je hipoteka Hypo banke na 23,5 milijuna eura koja na zemljište ima založno pravo. Namjera države je domoći se zemljišta kojeg bi za godinu ili dvije prodala nekom investitoru koji će na njemu graditi LNG terminal. kada bi to zemljište postalo suhi dok ili nešto drugo tada bi otkup stajao znatno više. Proteklih godina izvršen je veći broj procjena tog zemljišta, od one od oko 45 milijuna eura, koja se temeljila na investicijskoj vrijednosti gradnje terminala od 15 milijardi m3 plina godišnje, sve do 22 milijuna eura, procjene koje su napravljene za potrebe HEP-ovog otkupa zemljišta. Ta procjene rađene su na osnovu nekretninske vrijednosti zemljišta.

Ne znam što je nekretninska vrijednost zemljišta no 45 milijuna za takvu idealnu parcelu za LNG terminal s dubokim gazom i u srcu srednje Europe mora se platiti minimalno 100 eura po m2!

Kada je taj dnevnik 3???
Tko je gost-strateški partner ili???

Kada je taj dnevnik 3???
[/quote]

U 23 sata-što ne navedeš vrijeme , moram tražiti po teletextu

Goran Kovačić/Večernji list
Nakon punih godinu i pol dana bezuspješne potrage, pojavio se investitor voljan Hypo banci platiti 20-tak milijuna eura na kupnju zemljišta namijenjenog gradnji terminala za ukapljeni plin (LNG) u Omišlju.
To je hrvatska vlada, koja bi preko Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) uskoro trebala poslati ponudu za kupnju te nekretnine. Tu informaciju potvrdio je i šef DUUDI-ja Mladen Pejnović.”

Kada je taj dnevnik 3???
[/quote]

U 23 sata-što ne navedeš vrijeme , moram tražiti po teletextu
[/quote]

A jesi ti lacoste gotovan, stalno ti drugi moraju nešto tražiti i pisati. Svašta…

hrvatska uživo telefonski razgovor sa šefom DUUDI-ja Mladen Pejnović.
kupujemo zemljište namjenjeno za izgradnji terminala za ukapljeni plin u omišlju.

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/do-kraja-rujna-ce-biti-poznati-uvjeti-prodaje-zemljista-za-lng/

@gruba

to jeveć staro – dinamična su vremena, iz minute u minutu nešto nova +++++

……Zainteresirani smo da kroz taj prostor i luku koja je od strateškog interesa Hrvatska bude uključena u trgovinu tekućim plinom koji ima veliku budućnost. Cilj nam je kupiti to zemljište i što ga prije staviti u funkciju uz partnerstvo’, izjavio je predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladen Pejnović. Procijenjena vrijednost zemljišta znat će se u roku od mjesec dana. Dosad je varirala od 45 do 22 milijuna eura……

Friška izjava – nema više dilema.
Odluka Vlade!!!

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/slovnaft-zapocinje-izgradnju-novog-postrojenja-za-proizvodnju-polietilena/

eto tako. A mi svoja koja imamo zatvaramo i rušimo, šta će to nama, tko je još vidio proizvodit. Živjet ćemo od turizma i konobarenja.

Oni i otvaraju nove LDPE-ove jer mi zatvaramo nase.

New Report

Close