@MAJKI
al ste se raspisali ,ispratimo trgovanje i put prema 1x
————————————————————-
slažem se ,samo ovaj svoj iznos i želju -mislim da je oko 18-20 kn moraš pomnožiti sa tri i dobiješ 3x ili 4x.
Kolegice nina1 provjerite o kojoj se Dini radi prije nego objavite tako nesto.
Pozdrav
a što je tu novo???????????? i pitanje da li će proći na trgovačkom sudu?!
kad je ročište za dioki????????????
@diokidina
novo je to da će ti uslijedit uskoro pozitivna blokada.
Ocito me niste ozbiljno shvatili…prenesena obajest o obavjesti na Fini o rocistu i dugovanjima (417,6 tisuca kuna) se odnosi na poduzece F.B Dina d.o.o.
Zato sam upozorio kolegicu…moze biti kaznjivo.
Pozdrav
iz aviona se vidi da je umjetno podizanje cijene dionice.prošlo 5830kom, aod toga u podizanje prošlo cca 2500kom.sad kad krenu rasprodaju oni koji su ovih dana kupovali na 24-25kn.presmješno
a što je tu novo???????????? i pitanje da li će proći na trgovačkom sudu?!
kad je ročište za dioki????????????
De reci samo jedan razloga zašto ne bi ako je sve uglavljeno s ključnim vjerovnicima?
I ako se većina – osim kamata – naplaćuje iz neoperativne imovine a ne otpisuje?
Daj već jednom pročitaj prijedlog PSN za Dioki i reci što vidiš u BILANCI!
@diokidina
iz aviona se vidi da je umjetno podizanje cijene dionice.prošlo 5830kom, aod toga u podizanje prošlo cca 2500kom.sad kad krenu rasprodaju oni koji su ovih dana kupovali na 24-25kn.presmješno
———————————————
Daj pogledaj graf ,pa ćeš sve vidjeti.
Načelnica je mrak!
Em mlada em pametna.
Sve u sadašnjim gabaritima
– Osim maksimalne primjene svjetskih standarda u zaštiti okoliša, važan element o kojemu će ovisiti stavovi stanovnika Omišlja i lokalne uprave vezani su uz dugoročne koristi koje bi, što na planu budućeg zapošljavanja, što poreza i ekoloških renti, trebala ubirati lokalna zajednica koja će u konačnici i najviše toga žrtvovati, ustvrdila je načelnica Ahmetović. I njezin i službeni stav Općine Omišalj, naglasila je, jest da se svi budući zahvati vezani uz industrijsko-energetska postrojanja moraju uklopiti u okvire sadašnjeg okruženja tog kompleksa te da se tijekom izgradnje kao i budućeg rada LNG terminala mora voditi računa o maksimalnom korištenju lokalnih kadrovskih i gospodarskih potencijala.
Vaš link …
Što je nestalo negativnih postova ???