DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imate u HEP-ovom Vijesniku za sedmi,osmi mjesec da je HEP glavni nositelj posla oko LNG-a koji je vrjednosti 700 milijuna eura, već sam to postao. Odite na HEP-ov Vijesnik (znači njihov list) pa provjerite, mislim da je na stranici 8 ili 9.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Sabor RH u 6. mjesecu je podržao projekt Adria LNG!
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2013_06_76_1533.html

LNG Hrvatska je od toga trenutka mrtva kao projektna kompanija!
A Adria LNG je izmeđuostalog Diokijev projekt!!!!

…Dina has established a company in relation to the planned LNG terminal facility at KrK Island,expected to be in operation from 2014 and established by 8 foreign and Croatian partners in the energy sector, including INA….
Vaš link …

Promaklo vam je kolega sava …

Akreditiranje za praćenje trilateralnog susreta predsjednika vlada Hrvatske, Slovenije i Italije u Veneciji
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će na trilateralnom susretu „Obale, forum za dijalog i suradnju između Italije, Hrvatske i Slovenije“, koji će se održati u Veneciji, 12. rujna 2013. godine”

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/najave/2013/rujan/akreditiranje_za_pracenje_trilateralnog_susreta_predsjednika_vlada_hrvatske_slovenije_i_italije_u_veneciji

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Promaklo vam je kolega sava …
"
Akreditiranje za praćenje trilateralnog susreta predsjednika vlada Hrvatske, Slovenije i Italije u Veneciji
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će na trilateralnom susretu „Obale, forum za dijalog i suradnju između Italije, Hrvatske i Slovenije“, koji će se održati u Veneciji, 12. rujna 2013. godine"

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/najave/2013/rujan/akreditiranje_za_pracenje_trilateralnog_susreta_predsjednika_vlada_hrvatske_slovenije_i_italije_u_veneciji

Pozdrav

Vaš link …[/url]

Ma da promaklo – znam i koje su ključne teme![emo_smijeh]

Al ste se raspisali,stižu pozitivne vjesti.

Kada je na TS potvrda za DINU-PSN???

A ročište za glasovanje o DINA petrokemiji je na dan 23.9.2013. u 11,00 sati. Sretno svima!

Kada je na TS potvrda za DINU-PSN???

Sve s Dine je ASIGNIRANO na Dioki!
Dina i Ćuf neće imati nikakve zabilježbe u sudskom registru.
Dakle sve je na matici – Dioki dd.
Zato i nema zabilježbe o otvaranju PSN na Dina Petrokemija i Ćuf doo.

Al ste se raspisali,stižu pozitivne vjesti.
al ste se raspisali ,ispratimo trgovanje i put prema 1x

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Pravo glasa imaju vjerovnici za iznos tražbina od 417,6 mil. Kn, ostalo je na DIOKI .

@nina1
A ročište za glasovanje o DINA petrokemiji je na dan 23.9.2013. u 11,00 sati. Sretno svima

————————————————–

zahvaljujem,dobra vjest.

sada mi je jasno zašto ovakav rijedak ask do 30 kn…

New Report

Close