Govoriti napamet o postignutom dogovoru to jest o gotovoj stvari može samo onaj tko nikad ništa nije dogovarao a samim tim i realizirao bilo što.U svim razgovorima sa vjerovnicima Dioki je u podređenom položaju samim tim što je svima dužan.Logika govori ako takva podrađena strana postigne dogovor sa povlaštenom stranom teži ka brzoj realizaciji dogovora a ovdje je kontra Dolezil još nije napravio plan niti mu se po njegovim riječima žuri jer je debelo nagrađen za svoj nerad.Dakle dogovora nema ni na vidiku.
Hai cercato adriaoil spa per nome , risultati trovati: 0
izdvojeni iz teksta:
Stoga je HEP trebao postati 100-postotni vlasnik, ali njegovo formalno preuzimanje još uvijek nije završeno, što su potvrdili i u samom HEP-u. U toj tvrtki koja nema pretjeranog iskustva u skladištenju i distribuciji ukapljenog plina, nemaju niti pretjerane želje da od Hypo banke po cijeni od 23,5 milijuna eura otkupe zemljište za gradnju LNG-a. LNG Hrvatska stoga je prije svega politički projekt koji je u jednom trenutku počeo zapinjati, a najnovija komplikacija sa zarobljenim novcem u propaloj banci neće biti nimalo ugodna za sve njegove aktere.
Hep je podigao novac -8 dana prije blokade banke,imaš tekst u jutarnjem danas.
ČUDI ME TO – ČINI MI SE DA SE NISU DOGOVORILI!
Kako je onda AdriaOil SpA LIKVIDIRAN a dug asigniran na Dinu i Dioki?
Po meni je to jasna poruka da je odgoda rezultat konačnog dogovora i s HEP-om Hypom ZABA-om….
S likvidacijom Adriaoila Dolezil je amnestiran od progona talijanskog sudstva, a za hrvatske sudove vrijedi – lako ćemo.
plinacro i lng su fantomske tvrtke za kako se ono “stručno” kaže uhljebljivanje podobnih na državne jasle,nema trunke sumnje
sava-lakost, koilko ga mozete mlatit praznu slamu ,nevjerojatno..40 000 puta ponavljanje istih cinjenica obrnutim sljedom ,da mi znati di ste zaglibili ,kad niste odradili ovih 300% od dna [emo_zacudjen]
tko nije odradio??
neznam što se izbrisala poruka koju sam napisao?
jutarnji.hr
06.09.2013
Novi zakon o predstečajnoj nagodbi.
Čekamo da se konačno zaključi PSN,kako bi radnici koji su 01.siječnja otišli iz tvrtke ,njih 300 ,dobili obećane otpremnine i sedam plaća koje im tvrtka duguje,a mi ostali 11 plaća koje potražujemo,i kako bismo konačno krenuli dalje-kaže Zdravko Rumenović,predsednik nadzornog odbora Diokija i predstavnik tamošnjih radnika..
lacoste 10
nisi napisao prvi dio članka,jer ti vjerovatno ne odgovara.
jutarnji list 06.09.2013g. strana 11. piše Adriano Milovan
citiram:
Dioki je jedna od prvih značajnih tvrtki koje su iskoristile mogučnost predstečajne nagodbe. No, ni nakon gotovo šest mjeseci Dioki zapravo ne zna na čemu je. Razlog je nesloga vjerovnika , zbog čega još nije postignut dogovor oko plana financijskog restrukturiranja poduzeća.
Da mi neodgovara članak nebih ga ni navodio .
naveo sam izjavu od predsednika nadzornog odbora Diokija.
ČUDI ME TO – ČINI MI SE DA SE NISU DOGOVORILI!
Kako je onda AdriaOil SpA LIKVIDIRAN a dug asigniran na Dinu i Dioki?
Po meni je to jasna poruka da je odgoda rezultat konačnog dogovora i s HEP-om Hypom ZABA-om….
S likvidacijom Adriaoila Dolezil je amnestiran od progona talijanskog sudstva, a za hrvatske sudove vrijedi – lako ćemo.
[/quote]
Što je to loše napravio Dolezi pa da ga se treba amnestirati.
Nije čak ni optužen pa nije ni osuđen jer amnestirati se mogu samo osuđenici!
Takva ti je priča i s RJ – je li trebalo uništavati Dioki zbog RJ?
I kakva je poruka poslana stranim ulagačima – Dioki Holding AG je švicarska kompanija – u slučaju Dioki?
BEZAKONJE I ANARHIJA – to je poruka a sada se trese čitava država!
Planom Diokija i strateškog partnera je predviđeno gašenje AdriaOila i to uz suglasnost talijanskih banaka i ENI-a kao strateškog dobavljača!
Njihova potraživanja su asignirana na Dioki i Dinu a to ti samo pokazuje koliko je povjerenje na strani talijana u svezi poslovanja s Diokijem.
Da je tu nešto bilo što ti insinuiraš ne bi bilo dogovora!