DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očigledno se pokušavaju stvoriti uvjeti za novi đir na Diokijevom toboganu.

@sava

skužiti će ,sada moraju ponovno po asku .

Vaš link …

Dva ključna i jedan razlučni su tražili odgodu i izmjene a da bi se pozitivno očitovali.
I sada je novom Uredbom otvorena ta mogućnost koja jamči 100% uspjeh PSN-a!
Ako netko nije zadovoljan ovim razvojem situacije ……
No dva puta se ruši na istu vijest!
Svaka čast!

Treba love za novu dionicu, vidjet ćemo koju

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Koja je to nova dionica?
Kada je odgođeno roćište palo 14% a kada je objavljeno što je zaključeno na ročištu raslo 22%.
Sada kada je Uredbom potvrđena PSN umjesto da raste ono pada!
Pa zašto nije padalo kada sam ja u srijedu napisao dnevni red Vlade i prvu točku dnevnog reda?

Stižu H nalozi na bid ,i nalozi od 1000 komada.

Tko sve investira nije čudno da se gube novci. Članak 65. Točka 4. glasi: Ako se protekom roka od 120 dana od dana otvaranja postupka PSN pred nagodbenim vijećem ne provede postupak PSN, odnosno ako taj postupak ne bude proveden niti u produljenom roku od NAJVIŠE 90, ako je savjetodavno vijeće odobrilo produljenje roka za dovršetak postupka. Ide obustava postupka. DIOKI je pokrenuo postupak 14.3.2013. Najkasnije 13.10. mora završiti!!!!

Koja je to nova dionica?
Kada je odgođeno roćište palo 14% a kada je objavljeno što je zaključeno na ročištu raslo 22%.
Sada kada je Uredbom potvrđena PSN umjesto da raste ono pada!
Pa zašto nije padalo kada sam ja u srijedu napisao dnevni red Vlade i prvu točku dnevnog reda?

Na šušanj makar i lažni se kupuje i prodaje sumanuto, to je ZSE

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@nina1
Neka gube,očito nemaju pametnijeg posla,nego izvrtati dostupne podatke.

Ne pratim previse predstecajnu samo me interesira je li proizvodnja pokrenuta 1.9. odnosno 2.9. jer 1.9. pada u nedilju,a ko je lud ic radit nediljom.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ništa novo. O ovome sam pisao ima desetak dana. Moramo isčekati novi plan u nadi da je sve dogovoreno. Možda ima u planu iznenađenja !?

Ukoliko ja dobro razumijem ukupno se rok za završetak produžuje na 90 dana…
Ovako glasi tekst: "Rok za dodatnih 45 dana počinje teći od isteka roka od 45 dana od dana kada je savjetodavno vijeće odobrilo produljenje roka od 45 dana za dovršenje postupka predstečajne nagodbe odnosno od dana 26. kolovoza 2013 godine."

To znaći da su produžili za 45+45 dana počevši od 26.08. Dobro, odlično, znaći ovo bi se moglo dovršiti negdje oko nove godine (ukoliko nema novih odgoda)…
Ovo izgleda kao da namjerno odugovlače, valjda nisu izvukli sav novac iz pogona i postrojenja… Taman kada sam se ponadao da bi ovo moglo na bolje… Katastrofa..
Eto toliko o početku proizvodnje za 01.09. [emo_ljut]

ovo postaje prava pravcata trakavica.. ako je u predstečajnim dine i diokia pisalo da se počinje sa radom 1,9 dali te psn više uopće vrijede ako ta stavka već nije ispoštovana, dali netko može tražiti njeno poništenje..?? Stvarno više ovo nema smisla.. eto na igh je blokirano trgovanje. a ovdje se trguje vec godinu dana a bilo je vec na stotine informacija rekla kazala koje su rušile i dzale cijenu…

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ništa novo. O ovome sam pisao ima desetak dana. Moramo isčekati novi plan u nadi da je sve dogovoreno. Možda ima u planu iznenađenja !?

Interesantno je da pričaš o IZNENAĐENJIMA a ne o činjenicama koje su postupno isplivale na površinu.
Kao npr činjenica da je AdriaOil SpA LIKVIDIRAN kao i što je navedeno u PSN-u da će biti.
Hypo i HBOR prebaciju potraživanja na Kijac i Piros koji su pokrenuli PSN-ove!
Dva ključna vjerovnika iz tjela javne uprave i poduzeća u državnom vlasništvu i jedan razlučni vjerovnik očitovali se pozitivno o PSN nagodbi uz određne izmjene.
A u tisku objavljeno i o kome se radi.

E sada je stvarno ne znam o kojem ti iznenađenju pričaš!
Jedino da mi pojasniš:

New Report

Close