Dokaz da je sudac u pravu školski primjer ju uprao Dioki. Firma koja je dužna svemu i svakomu, neproizvodi,rasprodaje imovinu i time smanjuje temeljni kapital i to sve navodno po zakonu na uštrb vjerovnika.
lacoste10
Poslije ovog teksta sam i ja još kupio Diokija i to po cijeni većoj od 30 kuna, trenutno sam s tom kupnjom u minusu i strašno sam zabrinut,ali dajem materijala za ove s kečevima[emo_smijeh]
Dokaz da je sudac u pravu školski primjer ju uprao Dioki. Firma koja je dužna svemu i svakomu, neproizvodi,rasprodaje imovinu i time smanjuje temeljni kapital i to sve navodno po zakonu na uštrb vjerovnika.
Dobro došao u Europu!
A neoperativna imovina vrijedi 5X VIŠE NEGO U BILANCI pa me to ne uzrujava nego veseli.
Malo LNG-a nije na odmet…..
With the “death” of Nabucco, it seems that the EU strategy to diversify gas supplies to Central and South East European member states has failed miserably. Yet according to David Koranyi, Ian Brzezinski and Matthew Bryza of the Atlantic Council there are other ways to reduce these countries’ dependence on Russian gas supplies. They can work to expand gas interconnections in the EU. And, perhaps even more importantly, they can source US shale gas supplies – through the planned LNG terminal at Krk on the Adriatic Coast. But to make a “US-Croatia gas corridor” a success, the Croatian government should finally makes up its mind to build the terminal. And the US and EU should take decisive action to support the project.
Tebe vesele svakojake gluposti pa tako i ova . Što se tiče dolaska u Europu bilo bi dobro da i ti malo svratiš kada već nemožeš ući.U Evropi presjednik uprave koji napravi ogroman gubitak odnosno dug kao što ga je napravio presjednik uprave Adrijaoila bude smijenjen i sankcijoniran a ne nagrađen kao u ovom slučaju.
Ajd reži cijevi!
Dplezil je bio direktor u Italiji kad si ti dudu sisao.
Uostalom zar si slijep pa ne vidiš da bombarderi imaju druge planove s Krkom – ne dirajte mi strategiju…jer ja ću se razljutiti!
Sasvim korektan clanak kolega Sava…vidi se da ga nisu pisali nasi novinari..
Yet, unfortunately, Croatia is sending contradictory signals to international partners and investors about its strategic priorities. A case in point is Croatia’s misguided acquiescence to building a branch from Serbia to South Stream, Gazprom’s project to protect its monopoly in Central and Eastern Europe. While more supply route options seem attractive at first sight, betting on multiple projects at once can prove self-defeating eventually. Prioritizing and sequencing therefore is of crucial importance.
Mercifully, after years of paralysis because of both domestic Croatian political bickering and external (mainly Russian) meddling, the LNG project’s prospects have improved lately. Croatia’s domestic political impasse may finally be clearing, thanks to the Milanovic government’s ambition for Croatia to become an energy transit gateway into Central and Eastern Europe. Croatian Economy Minister Vrdoljak has signaled the government’s intention to sign an agreement on the Krk terminal by the end of this year. If all goes well the terminal can be ready to receive shipments by 2016 the latest.
…..
Croatia would now be wise to indicate to prospective investors and to Brussels that it is fully committed to Krk LNG as a top priority and a matter of urgency. The Croatian LNG terminal requires an urgent boost from regional governments and from the European Union. The Croatian government, together with the commercial consortia that will develop both projects, should ask the European Union to designate the LNG terminal and also IAP as Projects of Common Interest (PCI), thereby securing co-financing from the EU’s Connecting Europe Facility – similar to the funding Swinoujscie received….
http://www.naturalgaseurope.com/nabucco-croatia-central-eu-energy-security
Pozdrav
Nije na odmet još jednom ponoviti gradivo:
http://www.jutarnji.hr/linic-uveo-promjene-u-postupak-predstecajne-nagodbe-/1124352/
HRVATSKI SABOR
1533
Na temelju članka 100. stavka 1., a u vezi sa člankom 346. stavcima 1. i 4. Zakona o prostornom uređenju i gradnji (»Narodne novine«, br. 76/07., 38/09., 55/11., 90/11., 50/12. i 55/12.) Hrvatski sabor na sjednici 14. lipnja 2013., donio je
ODLUKU O IZMJENAMA I DOPUNAMA STRATEGIJE PROSTORNOG UREĐENJA REPUBLIKE HRVATSKE
Odlomak 5. mijenja se i glasi:
»Opcija korištenja plina smatra se povoljnijom ali je nužno vezana s realizacijom programa opskrbe plinom (vlastiti resursi ili uvoz // npr. LNG i drugim). Uz opskrbu plinom iz Rusije, treba predvidjeti i ostale mogućnosti radi diversifikacije i neovisnosti o samo jednom dobavljaču i samo jednom plinovodu. Iz tih razloga se podržava projekt Adria LNG (novi plinovod, pristan i terminal). Istovremeno započet će realizacija projekta sjeverni Jadran što daje osnovu za širenje plinske mreže u Istri i Primorju, a zatim i u Dalmaciji. Radi sezonskih oscilacija potrošnje plina treba predvidjeti nova skladišta za što će poslužiti stara iscrpljena polja.
Ima još a tko voli neka izvoli!
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=698689
A tada nastupa lng na Krku….
Jasno je da se ide s LNG-om, pa i HEP je u svom Vijesniku rekao da je investicija teška 750 milja ojra,a da su oni glavni nosioci posla,a HEP je još uvjek državni. Ovaj LNG nije bitan samo za nas nego za diverzifikaciju dobave plina za cijeli ovaj dio europe.